hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Lehet, hogy pályázok Várhidi Péter helyére

2007.11.28. 17:01 Vérszegény éjszakai dúvad

Először is tegyük egy pillanatra spejzba a bennünk lakozó kisördögöt, aki azt kiabálja, hogy miért hallgatsz a Nemzeti Sportra, amikor az az újság az angliai The Sun-ból szerzi az információit, mert ami most következik, az valószínűleg nem onnan van.

A sportújság szerint (amit most nem tudok belinkelni, mert az NS nem teszi közzé az internetes oldalán a nyomtatott újságban megjelent cikkeit, hiába élvez monopóliumot a sportújságírás területén) ugyanis Várhidi csak akkor maradhat szövkap., ha megígéri, hogy a következő VB-re kijut a magyar válogatott. Ez azt jelenti, hogy a portugál, svéd, dán, albán, máltai válogatottak előtt végez, vagy ezek közül csak egy előzi meg a mieinket, de ekkor egy másik csoportmásodik testén át vezet az út Dél-Afrikába.

Semmi szakmai értékelés, vagy jó voltál Petikém, vagy valami, nem Várhidinek meg kell ígérnie, hogy kiviszi a válogatottat a VB-re, miközben sokan azt mondják, hogy a realitások talaján maradva már annak is örülhetünk majd, ha megverjük Albániát idegenben (mert azért arrafelé sem kecskepásztorok rúgdossák már a bőrt).

Szóval, ha ennyi az egész, akkor én megígérem, hogy megnyerjük a 2010-es világbajnokságot. A tervem a következő:

1. Továbbra is fiatalítok. Jövőre 24 éves kor felett nem lehet senki sem magyar válogatott, de itt még nem állok meg, 2010-re a határt leviszem 21 évre.

2. Taktika 1.: Mindig legalább egy góllal lőjünk többet, mint az ellenfél, és lehetőleg ne a saját kapunkba.

3. Taktika 2.: Ha az ellenfélnél van a labda, akkor azt megpróbáljuk elvenni tőle. Először az előretolt csatárok beijesztenek, majd a középpályások tesznek egy kísérletet, ha ez nem megy, akkor a hátvédsor megismétli a középpályások kísérletét, lehetőleg több sikerrel. Kudarc esetén bízunk a kapusban, aki biztos meg tudja szerezni a labdát, ha máshogy nem, hát a gólvonal mögül.

4. Taktika 3.: Amennyiben az ellenfél van olyan gonosz és a labdát a kapunkba juttatja (a saját kapujuk helyett), akkor komoly verbális csapásokkal ostorozzuk az ellenfél játékosainak az öntudatát, miszerint direkt engedtük be.

5. Amit a szövetség vezetőitől segítségként kérek: A teljes, jelenlegi brazil válogatott, Ibrahimovic, Drogba, Messi, Henry és Huszti honosítása.

6. Amit viszont követelek: Ha Kistelekiéknek éppen most büdös Várhidi (pedig a nyáron inkább lehetett volna az), akkor rúgják ki, ahelyett, hogy egy lehetetlen küldetés elé állítanák, mert a vezetőknek többek között pl. az is a feladatuk, hogy népszerűtlen intézkedéseket hozzanak.

3 komment

Címkék: foci nemzeti sport mlsz kisteleki istván várhidi péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr86245630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.28. 21:46:11

Én hozzá csapnám a többihez.

"Egyetért e ön azzal,hogy a magyar labdarúgó válogatott Várhidi Péter vezetésével jusson ki a 2010.évi labdarúgó világbajnokságra,melyet a Dél-Afrikai Köztársaságban rendeznek?"

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.29. 08:35:44

Ejnye morpho!

Merjünk nagyot álmodni!

Ne a kijutásról szóljon a kérdés, hanem a világbajnokság döntőjében aratott fényes diadalról!

morpho 2007.11.29. 16:20:24

Kijutás után ezt evidenciának vettem.Bocs.
süti beállítások módosítása