hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Büszkeség és balítélet

2008.07.04. 15:28 Vérszegény éjszakai dúvad

A meleg büszkeség napja van holnap, megint lesz felvonulás, ellenfelvonulás, rendőri készenlét, tojásdobálás, meg valószínűsíthetően egyebek is.

Az nem baj, hogy a melegek kiállnak a jogaikért, az viszont sokkal nagyobb, hogy így teszik.

Lássuk a nevet: meleg büszkeség napja. Na most a szexuális irányultság nem egy olyan dolog, amire bárkinek is büszkének kellene lennie. Az van, az kialakul valahogy (a kialakulás módjáról tessék inkább Czeizel Endrét kérdezni, nekem gőzöm sincs erről a témáról), ugyanúgy, ahogy kialakul a lábméret, a politikai világnézet, vagy bármi más. Ezekre nem kell, sőt nem is lehet büszkének lenni, hiszen semmiféle teljesítmény nincs mögötte. De jól van, ne legyünk ennyire rosszindulatúak, mondjuk a büszkeség arra utal, hogy ők büszkén bátran(!) felvállalják a nemi identitásukat, még akkor is, ha közben egy kifejezetten ellenszenves tömeg áll velük szemben. (Azt már meg sem említve, hogy, ha a vallás magánügy, akkor a nemi identitás meg végképp az. Nem kell közszemlére tenni, mert nem akarom tudni az emberekről, hogy melegek-e, vagy sem, méghozzá azért, mert nem érdekel. S ha egyszer nem érdekel, akkor légyszíves ne told az arcomba!).

 

Viszont. Ha már ezt az eseményt egyfajta polgárjogi mozgalomnak gondolják el a szervezők, akkor miért boákkal a nyakukban, és pávatollakkal a fenekükön vonulnak fel?

Azért ne tessék összekeverni a Budapest Parádét ezzel a felvonulással. Az egyik kimondottan buli, a másik kimondottan tüntetés a melegek jogáért. Szóval ne tessék összekeverni a bulit a tüntetéssel. Megkérdezhetnénk azt is, hogy vajon mi lett volna Martin Luther King sorsa, ha boával a nyakában, és pávatollakkal a fenekén mondja el a "Van egy álmom..." kezdetű beszédét. Könnyű kitalálni, nemde?

És egyáltalán nem véletlen, hogy mostanában két melegbár ellen is molotov koktélos támadást követtek el. Elég erősek a homofób érzelmek ma Magyarországon, és ehhez nem kell D. Szebik Imre, és nem kell Semjén Zsolt, sem Kdnp. A homofób érzelmekhez megerősödéséhez bőven elegen vannak azok is, akik büszkeségből felvonulnak. Mert ezek nem melegek, de idióták.

(A képért köszönet Nakiannak!)

1 komment

Címkék: meleg idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr93553342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elyühet 2008.07.06. 10:00:17

Eredeti rendeltetését elveszítve minden esemény, melyen a csőcselék megjelenik véleményét, érdekeit a maga módján képviselni, a mondott csőcselék elleni demonstráció. Ostoba kérdéseket megelőzendő: kis ország lévén egy csőcselékünk van, sokszínű.
süti beállítások módosítása