hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Hitler a focipályán

2009.02.10. 22:06 Vérszegény éjszakai dúvad

Bevallom őszintén, amikor ilyeneket olvasok, akkor mindig erőteljesebben buzog fel bennem a hit, miszerint Magyarország nem is olyan rossz hely, csak keveset látunk a nagyvilágból.

Herman Brusselmans, flamand író, aki mostanában valószínűleg kifogyott a témából, és elkezdett unatkozni, ezért hülyeségeken járatja az agyát, és inkább nyilvánosan égeti magát. Adott úriember unalmában azt találta ki, hogy Tőzsér Dániel Hitlert éltető mezben kergeti a labdát a Genk csapatában. Nem egy bazi nagy horogkeresztre, vagy egy Hitler arcképre kell gondolni, kedves írónk szerint bőven elég annyi, hogy Tőzsér a 88-as mezben játszik.

Mivel a német ABC-ben a nyolcadik betű a H, ezért a 88-as dekódolva annyit tesz, mint HH, azaz Heil Hitler. Na, most szerintem a HH jelentheti azt is, hogy harmlose Harnblasenentzündung (ártalmatlan húgyhólyaggyulladás), de én egyrészt nem vagyok német, sem flamand, másrészt Brusselmans nagy unalmában nem csak nyilvánosan égeti magát, de biztos náci irodalmat is olvas.

Ezt továbbgondolva, rögtön nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy a mezszámozást teljes egészében ki kell irtani a futballból.

A kapus (általában) egyes meze – és most visszatérünk a magyar nyelvhez – a magyar ABC első betűjének, azaz az A-nak feleltethető meg, ami nem jelenthet semmi mást, mint azt, hogy anyád. Ez sértő, az egyes mezt azonnal meg kell szüntetni.

A kettes mezben játszók ellen pedig azonnali feljelentést kell tenni becsületsértés miatt, hiszen az jelentheti azt, hogy buzi, bunkó, vagy barom.

A női meccsekről a hármas számú mezt kell eltüntetni (cafka), a romaválogatott ellen pedig senki nem léphet pályára 23-asban (büdös cigány).

Mivel azért mégis kell valamilyen megkülönböztető jelzés a játékosokra, ezért én azt javaslom, hogy számok helyett virágokat fessünk a mezek hátoldalára. Már csak azért is, mert ezzel a lépéssel rögtön javíthatjuk a hazai focisták és szurkolók megítélését, hiszen aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet ugyebár.

Szóval a kapus játszhatna például tulipános mezben, a balhátvédé lehetne a gerbera, míg a jobbhátvédé a kamilla. A rózsát egyik játékos sem kaphatná meg, a rózsának tüskéi vannak, még a végén megsértene valakit.

Ez persze azzal járna, hogy a kommentátorokat be kellene íratni valamilyen növényfelismerő tanfolyamra, de hát ki ne örülne annak, ha a meccseket elvakult szakbarbárok helyett, biológiából magasan képzett, mellékállásban növénynemesítéssel foglalkozó, visszafogott hangú tudóspalánták kommentálnák, akik egy-egy szabadrúgás előtt nem azzal foglalkoznának, hogy hogyan áll fel a sorfal, vagy valószínűleg ki fogja elrúgni a szabadot, hanem inkább a nyitvatermők szaporodásának legfontosabb részleteivel ismertetnék meg a nézőket.

Én azért a végén félve ugyan, de csak megkérdezném: Biztos, hogy Brusselmansnak nincsenek magyar felmenői?

 

5 komment

Címkék: foci idióta abszurd nemmagyar herman brusselmans nemszélsőjobb

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr31935787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 00:28:55

Óhh, te megátalkodott náczi! Hát erre meg ki a játék!?
"Mivel azért mégis kell valamilyen megkülönböztető jelzés a játékosokra, ezért én azt javaslom, hogy számok helyett virágokat fessünk a mezek hátoldalára."

Ugye tudjuk kiknek volt virág a jelképe 65 évvel ezelőtt? Bizony, a 22. Waffen SS (Mária Terézia) hadosztálynak! Lebuktál NÁCZI!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.02.11. 08:54:43

Na, jó. Akkor esetleg szép, színes énekesmadárkák?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.02.12. 19:56:37

Azt is csinálhatnánk, mint oviban: mindenkinek a mezszám helyett mezjel lesz. Nekem speciel a kishajó volt a jelem oviban, én kitartanék emellett. Ha profi focista lennék. :D

misc · http://misc.blog.hu 2009.02.14. 13:23:28

Itt van például Marvin "náci" Harrison, aki amerikaifocistaként nem átall a 88-as számú mezben játszani..

images.smarter.com/blogs/marvinharrison.jpg

ijesztő mértékben terjednek az ordas eszmék a négerek körében is nem?

virágelvtárs 2009.02.15. 13:58:43

Jó a virágos-növényes ötlet, alig várom, hogy lássam a pályán Növényit, Egresit, Buzánszkyt, illetve kíváncsian várom, hogy a holland válogatottban hogy oldják meg, hogy mindenkinek a vadkenderes mez kell. Orbánviktornak meg büntiből szegfűset adnék. Az énekesmadarak pedig kicsit feldobnák a magyar nép hiányos ornitológiai képzettségét. Minden kocsmában menne az ordítozás: "Aza rohadt búbos vöcsök!" "Hol tanult focizni ez a barázdabillegető?" "Hamar a madarat, el kell venni tőle!"
süti beállítások módosítása