hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egészítsd ki!

2009.07.20. 22:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Nosza, játsszunk egy kicsit!  A feladat a következő:

1. A következő hiányos szöveget egészítsd ki a szerinted odaillő szavakkal, mondatrészekkel (a hiányt a hosszúságától függetlenül mindig három ponttal jelölöm).

Íme a hiányos szöveg:

Nick Griffint, a szélsőjobboldali, rasszista Brit Nemzeti Párt (BNP) elnökét tüntetők ..., amikor az európai parlamenti választás eredményhirdetésére igyekezett. Az élőben közvetített ceremónián a BNP-jelöltek eredményét szinte mindegyik régióban ... fogadták az amúgy ... britek. A londoni parlament épülete előtt pedig az ... nevű csoport tagjai ... kiáltásokkal ... a párt sajtótájékoztatóját. A média másképp ..., továbbra is csak igen ... nyilvánosságot ad a szélsőjobbnak, és akkor is ...
A britek többségét valósággal ..., hogy a BNP bekerülhetett az Európai Parlamentbe, hiszen a pártot ... Amit a parlamenti képviselők párthatárokon átívelő, hetek óta tartó költségtérítési botránya nem tudott elérni, azt a szélsőjobb áttörése megtette. Valamennyi nagy parlamenti párt ...vizsgálatot kezdett, vajon mit ..., hogy a közvélemény ennyire ... A szélsőséges párt önkormányzati képviselői közben csak rendőri védelemmel tudnak bejárni a testületi ülésekre, mert folyamatosan ..., a többi párt pedig nyomatékosan közölte, hogy ... a BNP képvislőivel. A rendőröknek, katonáknak, pedagógusoknak és más közalkalmazottaknak egyébként ... a BNP tagjai legyenek.

Megvolt?

2. Na, akkor most a BNP-t cseréld Jobbikra, a briteket pedig magyarokra, és egészítsd ki így a szöveget, majd keresd meg az "apró" eltéréseket?

3. Számold meg hányat találtál! A kapott szám alapján eldöntheted, hogy szélsőjobbosnak számítasz-e!

Egyébként a teljes szöveg így néz ki (érdemes az alábbi részt kijelölni!):

Nick Griffint, a szélsőjobboldali, rasszista Brit Nemzeti Párt (BNP) elnökét tüntetők tojásokkal dobálták meg, amikor az európai parlamenti választás eredményhirdetésére igyekezett. Az élőben közvetített ceremónián a BNP-jelöltek eredményét szinte mindegyik régióban fújolással és fütyüléssel fogadták az amúgy fegyelmezett és visszafogott britek. A londoni parlament épülete előtt pedig az Együtt a fasizmus ellen nevű csoport tagjai "Tűnj el az utcánkról, te náci söpredék" kiáltásokkal hiúsították meg a párt sajtótájékoztatóját. A média másképp tiltakozik, továbbra is csak igen korlátozott nyilvánosságot ad a szélsőjobbnak, és akkor is igen kritikus vele szemben.
A britek többségét valósággal sokkolta, hogy a BNP bekerülhetett az Európai Parlamentbe, hiszen a pártot közmegvetés övezi. Amit a parlamenti képviselők párthatárokon átívelő, hetek óta tartó költségtérítési botránya nem tudott elérni, azt a szélsőjobb áttörése megtette. Valamennyi nagy parlamenti párt önvizsgálatot kezdett, vajon mit rontott el, hogy a közvélemény ennyire elfordult tőle. A szélsőséges párt önkormányzati képviselői közben csak rendőri védelemmel tudnak bejárni a testületi ülésekre, mert folyamatosan tüntetnek ellenük, a többi párt pedig nyomatékosan közölte, hogy nem hajlandó együttműködni a BNP képvislőivel. A rendőröknek, katonáknak, pedagógusoknak és más közalkalmazottaknak egyébként munkaszerződésük tiltja, hogy a BNP tagjai legyenek.

 Mindez ollózva a HVG 2009. június 27-i számának 29. oldaláról

4 komment

Címkék: jobbik szélsőjobb jááááááték

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr641257630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágelvtárs 2009.07.21. 01:46:03

Ilyet mééégakarok! Reggel éhgyomorra megcsináltam jobbikosan, de megcsináltam szexesre, transzformesre és rókásra is. Jól indul a napom.

szénhidra 2009.07.21. 10:26:10

Ez jó, de ha kicserélem a Jobbikra, akkor Nick Griffin lenne a Jobbik vezetője... :)

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2009.07.21. 12:47:11

"A Fidesz győzelme, a 14 mandátum megszerzése az előzetes felmérések szerint alakult, ennek megfelelően az eddigi irány folytatása, a követett stratégia fenntartása várható az ellenzéki párt részéről, ám a Jobbik komoly kihívást jelent majd számára. A Jobbik a várakozásokhoz képest is jobban szerepelt, aminek következtében a politika állandó szereplőjévé válik, még nagyobb médiafigyelem irányul rá,
megszólalási lehetőségei bővülnek. A 3 mandátum nagyrészt az alacsony választási részvételnek és a Jobbik-támogatók kiemelkedő aktivitásának
köszönhető."
És ha ebben az értékelésben a Jobbik-ot cseréled Tisztesség-re?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.07.21. 22:22:52

@virágelvtárs:
És mi jött ki? transzformers vagy? Egyébként érdemes lenne kitölteni Hókuszpókra és hupikék törpikékre is :)

@szénhidra:
Mivel tudjuk, hogy ezen a világon minden, de minden dolgot az a bizonyos nép pénzel, ezért, ha Griffin nem is a Jobbik vezetője, de ugyanaz a főnökük. :)

@bng:
Hát, abból valami utópisztikus dolog jönne ki.
süti beállítások módosítása