hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 16.

2009.10.26. 08:55 Vérszegény éjszakai dúvad

Már megint kiszámolták (most éppen Angliában), hogy mennyi veszteséget okoz a vállalatoknak az alkalmazottaik munkahelyi internetezése.

Én csak arra lennék kíváncsi, mikor számolják ki, hogy vajon az mennyi veszteséget okozhatna a vállalatoknak, ha alkalmazottaikat nem felelősségteljes, az elvégzendő munkájáról és az ahhoz szükséges időről önállóan dönteni képes emberként kezelnék, hanem - képletesen szólva - egy ostorral ott állnának a mögöttük, és időnként odacsapnának vele egy-egy ember hátára?

(Egyébként meg aki ilyen közösségi oldalakon alázza a munkáltatóját, meg is érdemli, hogy kirúgják).

4 komment

Címkék: nemmagyar akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr391475369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.10.26. 15:32:17

Csillagom, annak is kell munka, aki kiszámol, majd beszámol. Ő azért kapja a fizuját. Mások a csótányok szagreakcióját vizsgálják napi 24 órában. biztos az is sok hasznot hoz.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.26. 17:51:53

én, mint ostoros ember (nem vicc) azt tudom mondani tapasztalatból, hogy sokat. merthogy az ostoros mögött is állnak további ostorosok, és ha az első ostoros autómatikusan továbbcsap, abból sok produktivitás nem jön ki.
elvileg a főnöknek szűrnie kéne (aka tartani a hátát). gyakorlatilag a legtöbb annyira transzparens, amennyire csak lehet.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.10.26. 20:38:34

@rokica: @bs395:
Az bosszant igazából, hogy az ilyen idióta felmérések készítői azt gondolják, hogy mindenhol robotok dolgoznak, és ha betiltanák a mkahelyi netezést, akkor az erre fordított időt munkával töltenék a dolgozók, nem pedig pletykálnának, cigiznének, ennének, kávéznának, vagy bármi...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.10.28. 19:56:50

Én annyit szoktam elvárni, hogy a feladat legyen elvégezve, a munkavégzés helye legyen tiszta, és ha lehet, kicsit dolgozzanak előre. Na, ha ezek megvannak, lehet netezgetni, cigizni, kávézni.
süti beállítások módosítása