hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Közösségépítés

2009.12.04. 14:02 Vérszegény éjszakai dúvad

Megint ott tartunk, be kell valljam, hogy hülye vagyok. Az utóbbi években kifejezetten előtérbe kerültek olyan dolgok, mint online közösségek építése, meg közösségi oldalak, meg mittomén még micsodák, azt meg legfőképp nem tudom, hogy ezeket a dolgokat, amik nem is tudom mik, minek szokták egyáltalán nevezni.

Én meg állok hülyén, és nem értem miért. Nem értem miért jobb kitenni üzenőfalra egy linket annál, hogy valamelyik este összeültök sörözni, és azt mondod egy korsó sörrel a kezedben, hogy "képzeljétek mit olvastam a minap, basszameg, totál kiakadtam rajta" esetleg azt, hogy "olvastam a minap valamit, kurva nagyot röhögtem rajta".

Mondjuk én azon "beteges" emberek közé tartozom, akik szerint a telefon kb. arra való, hogy fel tudd hívni a barátaidat, megbeszélni, hogy találkozunk-e este, vagy esetleg holnap este, de ha akkor sem, akkor a hétvégén.

No, mindenesetre tegnap kaptuk a hírt, hogy mostantól mi is építhetünk saját közösséget (basszameg, nem találom a malteroskanalat, hova a fenébe tehettem?). Szóval én is csináltam egyet, ugye pont azt, ami a szevasztok blogon le van írva, aztán csatlakoztam háromhoz. Azért, mert egyelőre abszolút nem látom, hogy ez most így mégis mire jó, de mivel pölö a szevasztoknak pont van ilyen közössége, és kb. ők találják ki, meg fejlesztik az egész dolgot itten, úgyhogy azt gondoltam majd rajtuk keresztül jól megnézem, hogy mire is való ez az egész dolog.

Mintakövetés forever, hehehe.

4 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr901573668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.12.04. 14:34:15

Nem jobb csak egyszerubb. Marmint a linket bebokni. Ulsz a gep elott 12 orat, adja magat. Ettol fuggetlen az ember meg elmegy bedobb egy sort. (bar en alapbol 4-et szoktam inkabb)

Szoval az egyik nem zarja ki a masikat. De en is IRL parti vagyok. Amugy meg fut skype - msn - irc. Es a legtobb ember akikkel igy tartom a kapocsolatott, vagy ismerkedtem meg vele ugyszinten a matrixon innen elnek. (es vannak a kulfoldon elok dolgozok)

A tobbivel egyetertek. (sot az elobbivel is csak arnyaltam) Es ez a kozosseges dolog is inkabb, amolyan nem akar lemaradni az inda sem, es amugyis, ez a trend! Ertelme? Mittomen... :) (viszont hatranya semnincsen)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.04. 15:48:08

@Win Elen:
"viszont hatranya semnincsen"

no, ebbiza igaz.
a szkájppal meg ilyenekkel igazából nincs is gondom, azon túl, hogy annyira nem szeretem őket, mert nekem is van egy csomó, tőlem elég messze lakó barátom, de annak, hogy pölö bármely közösségi portálon betoljak egy linket bármiről értelmét nem igazán látom, mert tudom, hogy az emberek kb. 90%-a nem igazán érdeklődik eziránt.
De jó, trendnek jó :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.04. 16:57:42

lefoglaltam gyorsan én is, nehogy a fidesz beelőzzön, de sok értelmét még én se látom.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.07. 12:55:30

@bs395:

az még csak-csak, de képzeld el mi van akkor, ha a jobbik nyúlja le... :)
amúgy is nyomulnak a neten ezerrel
süti beállítások módosítása