hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérés

2010.06.25. 11:00 Vérszegény éjszakai dúvad

Nos, ha már mindenképp Schmittet kell odaültetni a Sándor-palotába, és ha Schmitt tényleg komolyan gondolja mindazt, amit elmondott, akkor nekem már csak egy kérésem lenne:

Miután Shcmitt belépett a hivatali szobájába, zárják rá az ajtót, a kulcsot dobják el, újságírót a közelébe ne engedjenek, beszédei csak papíron 'kizárólag erősidegzetűeknek' (nagy piros betűkkel nyomtatva minden egyes lapra) jelzéssel ellátva kerülhessenek nyilvánosságra.

Köszönöm.

17 komment

Címkék: abszurd schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr722108707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2010.06.25. 15:50:03

Schmitt Pál életútja során sok mindent bizonyított. Olimpiai bajnok volt, sportdiplomáciában magas szinten tevékenykedett, magas szintű nyelvtudással rendelkezik, több nyelven tárgyalóképes, feddhetetlen előéletű ember.

Schmitt Pál ellen (aki több nyelvet beszélő, NOB alelnök, Spanyol nagykövet, EP elnökhelyettes stb. volt), beindult az ellenérdekltek, szarkeverők gátlástalan, korlátokat nem ismerő propagandája.

Korunk nagy vívmánya sajtószabadság szinte nem ismer határokat.

Nemrégiben Németországban Horst Köhler köztársasági elnök elégelte meg, hogy a Spiegel gátkástalan, szenzációhajhász, rágalmazó újságíróinak kiszolgáltatott céltábla legyen és lemondott pozíciójáról.

Ez jelzi azt a veszélyt, hogy a korlátlan szarkeverés szabadsága, ami segítheti ugyan az erre szakosodott újságírók termékeinek terjesztését, kontraszelekcióhoz vezethet.

A feladatra leginkább alkalmasak nem vállalják a "gyűrődést" és inkább átengedik a terepet kevésbé alkalmas személyeknek.

Vidéki 2010.06.25. 15:53:21

Lehet, hogy azért tépik a szájukat a szarkeverők, hogy nekik tetsző, velül egy húron pendülő súlytalan alakok kerüljenek pozícióba.

gerlelany 2010.06.25. 15:54:56

Azért ennyire nem rossz a helyzet. Nem lesz belőle akkora gond mint azt sokan itt jósolják...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.25. 22:05:38

emberek embere, énekek éneke, plebejusok plebejusa...
olyan elnök kell, aki olyan, amilyenek vagyunk, megsimogatva a fejünket, hogy nem a mi hibánk, vagy olyan, amivé lenni szeretnénk, fejünkre olvasva bűneinket, ha kell?
mert schmitt a második nem lesz.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.06.25. 22:37:52

@Vidéki: Schmitt Pál a kommunista diktatúra seggnyalója volt, ezért emelkedhetett már akkor magas pozícióba. De te a kimosott agyaddal ezt nem tartod hibának, hiszen a Vezéred embere, tehát tökéletes...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.25. 23:02:52

@Vidéki:
Schmitt statisztált a los angelesi olimpia bojkottjához. funkci volt az állampárt alatt. ezt már sokan elmondták sok helyen, én azért nem törődtem vele, mert tisztában vagyok azzal, hogy a fidesz szótárban a komcsi jelentése a következő: mindenki, akinek köze volt az állampárthoz ÉS most nincs köze a fideszhez. szóval Schmittet sokmindennek lehet nevezni, de feddhetetlennek nem.

@gerlelany:
Schmittel pont az a gond, hogy nem lesz vele gond...

@bs395:

"olyan elnök kell, aki olyan, amilyenek vagyunk"

szóval te is érzed, hogy kurva nagy szar van?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.26. 01:18:15

@Vérszegény éjszakai dúvad:
a kétharmad arra is felhatalmazást ad, hogy változtassanak az alkotmányos berendezkedésen, és őszintén szólva, nem látom, hogy miért ne lehetne változtani: az előző ciklusokban láttuk, hogy mennyire hatékonyak az ellensúlyok.
az már más kérdés, hogy akarnak-e egyáltalán ellensúlyokat, még ha más formában is.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.26. 10:52:55

@bs395:
az utóbbi húsz év nagy zabálása az oka, hogy a magyar demokrácia úgy működött, ahogy. mindenhova pártkádereket küldtek (de még a színházigazgatói kinevezéseknél is számított a pártszimpátia), az pedig azzal járt, hogy pl. az AB már évek óta képtelen egységes döntést hozni, mindenhova különvéleményeket fűzögetnek, az ÁSZ egy súlytalan valami, stb. no, most a berendezkedést át lehet alakítani, de ha ez az átalakítás abból áll, hogy mindenhova csak és kizárólag a mi embereinket ültetjük, akkor az nem jó átalakítás.
Ajánlott olvasmány:
www.hirszerzo.hu/cikk.schmitt_pal_es_a_gyenge_minoseg_forradalma.155661.html

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.26. 12:21:27

@Vérszegény éjszakai dúvad:
erre mondtam, hogy nagyon nem akarnak ellensúlyokat.
szintén hírszerzős cikk, ahol arról elmélkednek, hogy jóhiszeműen teszik-e az erőszakos központosítást és kontrollt, vagy nem.
én meg ne legyek szkeptikus.

Vidéki 2010.06.26. 15:53:49

@bs395: A úgynevezett „független értelmiségiek” úgy viselkednek, mint a lelki beteg sofőr, aki a kockázat minimalizálására törekedve leginkább a féket nyomkodja, míg a gázpedál érintése is rémülettel tölti el. Ez a beteges viselkedés meglátszik az autó siralmas haladási sebességén.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.26. 18:03:16

@Vidéki:
vagy csak nem bíznak orbánékban. én se bízom bennük, az egyetlen okot, ami miatt rájuk szavaztam, majd csak 10 év alatt akarják megcsinálni (akkor meg kezdhetik előről), szóval egyelőre nem sokat látok abból, mitől is lesz stabil a magyar gazdaság és társadalom 4 év múlva.

Vidéki 2010.06.26. 19:54:44

@bs395: Az egyiknek sikerül,a másiknak nem, a sors sokszor nnemtudja mit akar.

Ha kitűzött irány jó, a jó részletmunka jó eredménnyeket hozhat (nem egy pillanat alatt).

A Figyelő hetilapban egy jó cikk jelent meg a korábban követett iránnyal kapcsolatban:

Azt részletezte, hogy zsákutcába jutott a "magyar modell amely a gazdaságfejlesztést szinte kizárólag a külföldi tőkebeáramlás ösztönzésére alapozta."

A cikk rámutatott arra is, hogy a térségben legkedvezőbb helyzetben Szlovénia van: "Ott a külföldi tőke csupán a GDP 25%-ig van jelen. Töretlen a fejlődés, a magyarországinál lényegesen magasabbak a bérek és növekszik a foglalkoztatottság."

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.26. 20:07:30

@Vidéki:
nem annyira a külföldi tőke részaránya a lényeg, hanem hogy hogyan használják fel. lehet, szlovéniában nem túlárazott autópályákra költötték, meg a népes rokoni és baráti háló eltartására. már ezen sokat nyerhetnénk, de ahhoz csökkenteni kéne a demagógiát, pl. nem értem, miért a rektorok fizetésén csámcsognak, miért nem azon a munkán, amit letesznek érte?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.27. 23:47:09

kukac vidéki
egyrészt a fék jó dolog, ha mondjuk lejtőn mész lefelé. aztán persze, ha biciklivel, vagy autóval teszed ezt, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy mikor vagy éppen lejtőn, ellenben egy ország kormányzása esetén ez sohasem nyilvánvaló, ergo a fék jó dolog. a fék nem más, mint átgondolás. vagy újraértelmezés. van benne valami.
a figyelő cikket nem olvastam ugyan, de feltételezem arra gondoltak, hogy az ún. globáltőkével szemben a magyar állam meglehetősen szervilisen viselkedett, cserébe a kkv-k teljes kicsinálására törekedtek. ebből a szempontból igazuk volt, a magyar gazdaságpolitika meglehetősen féllábú volt eddig. aztán orbán most jelentett be ilyen-olyan változásokat, de várjuk ki a végét, mert láttunk mi már karón varjút.
szóval szerintem nem változtatni kellene a kkv szektor szabályozásán, hanem egész egyszerűen hagyni kellene őket élni.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.06.28. 00:35:19

@Vérszegény éjszakai dúvad:
"szóval szerintem nem változtatni kellene a kkv szektor szabályozásán, hanem egész egyszerűen hagyni kellene őket élni."

Bárcsak ártunk és ormányunk is belátná ezt!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.28. 16:04:23

@szmoker /segílyes/:
azért abban az ominózus 29 pontban vannak a kkv-k számára lehetőségek. az eu-s pénzek, a 10%-os TA. aztán majd meglátjuk, hogy konkrétan mi lesz belőlük.
süti beállítások módosítása