hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Akasszátok fel!

2010.07.03. 01:33 Vérszegény éjszakai dúvad

"Legalább ötvenszer hetven centis színes nyomatként kell kirakni holnaptól a parlamenti deklarációt minden államigazgatási épület méltó helyére."

Én a magam részéről a méltó hely alatt a wc-t értem, mármint a falát persze, tehát azok után, hogy ezt képesek voltak kormányhatározatban kihozni, azt gondolom, hogy a tökéletes hely csak a wc fala lehet, ahova ezt a deklarációt fel lehet akasztani.

És tényleg ott van a legjobb helyen, hiszen vizelés, vagy szarás közben lehet olvasgatni nyugodtan, és könnybe lábadó szemmel lelkesedni közben, egyébként meg az államigazgatásban dolgozók inkább végezzék a dolgukat mindenféle deklarációk olvasgatása helyett.

Ha nem a wc falára akasztható dolgokról gondolkodunk, akkor én felakasztásra javasolnám az első Orbán kormányról készített festményt (feljebb megtekinthető), persze Torgyán és Dávid kiretusálásával, esetleg egy Orbán portrét, vagy a csodaszarvast, turulmadarat, vagy a sumér-magyar őshaza helyére beállított GPS készüléket, Magyarország Mátyás korabeli térképét, Széchenyi képét Szamócának fotosoppolva, legvégső esetben pedig Kádár ellopott koponyájáról készült fantomképet (persze szigorúan csak köpködés céljából...)

Esetleg egy bizonyos Petőfi verset...

8 komment

Címkék: botrány abszurd hülye kormányhatározat

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr372126386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2010.07.03. 06:30:17

Vannak bizonyos erkölcsi alapelvek, amelyeket civilizált államok "államigazgatási épületeiben dolgozók" elfogadnak és ezeket kifüggesztve emlékeztetik magukat ezekre az elvekre.

Amerikai filmekben is gyakran látunk erre példákat.

Persze a szkeptikusok, cinikusok, nihilisták, anarchisták igyekeznek minden erkölcsi elvet sárbarántani.

Viszont az állampolgárok járnak jól, ha az ilyen alakok távoltartják magukat az "államigazgatási intézményektől".

A nihilisták inkább menjenek el "közvéleményformáló független értelmiségi" úságírónak.

A média terülétén a korlátokat nem ismerő sajtószabadság feltételei között jól meg lehet élni szarkeverésből és az ebből származó termékek forgalmazásából.

SzaGyu 2010.07.03. 06:52:56

Elképzelem magamban, hogy az általános iskolában "kiakasztott" nemzeti együttműködés nyilatkozat köré lökdösődve csoportosulnak a gyerekek és mindenki azt akarja elolvasni, hogy jól agyukba véssék annak mondanivalóját.
Egyet azért hiányolni fognak, mégpedig a NAGY VEZÉRÜNK MEGKORONÁZOTT arcképét.
Ezen hiányosságon elgondolkodva egyszer csak észreveszik, hogy a nemzeti együttműködés nyilatkozata mellett ott van egy felakasztott nyomtató is.
Egy olyan nyomtató, ami csak 50 x 70 cm.-es lapokra képes nyomtatni és ugye ez másra nem is használható.
Ekkor már csak az jut eszembe: Vajon azon a falon van még annyi hely, hogy mást is fellehessen oda akasztani?

yda 2010.07.03. 07:56:51

A szüleid képe is ,megfelő helyen lenne a WC falán.

Vidéki 2010.07.03. 09:24:07

@SzaGyu: Írod: „Elképzelem magamban, hogy az általános iskolában "kiakasztott" nemzeti együttműködés nyilatkozat köré lökdösődve csoportosulnak a gyerekek.”

Sok mindenen lehet képzelegni, de a valóságot tények támasztják alá.

Képzelgéseidet nem kellett volna papírra vetned, ha veszed a fáradságot és elolvasod legalább a cikk első két sorát.

Ebből világosan látható, hogy „államigazgatási épület”-ről van szó.

A te felfogásodban az általános iskola megfelel ennek a definíciónak?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.07.03. 09:32:36

@Vidéki:
hát, ha lenne benne bármilyen erkölcsi alapelv, vagy útmutatás, vagy bármi... de ez csak az Fidesz új jelszavainak belesűrítése egy dokumentumba.

@yda:
hát, akkor nyomtasd ki a NER-t, aztán akaszd az ágyad fölé.

SzaGyu 2010.07.03. 16:53:08

@Vidéki: 2010.07.03. 09:24:07
A FIDESZ-nél nem lehet tudni, mi micsoda!
Ma ez, holnap az. Kizárólag a Te kedvedért helyreigazítást teszek:
Elképzelem magamban, hogy a Bíróságon "kiakasztott" nemzeti együttműködés nyilatkozat köré lökdösődve csoportosulnak a bírák és mindenki azt akarja elolvasni, hogy jól agyukba véssék annak mondanivalóját.
Egyet azért hiányolni fognak, mégpedig a NAGY VEZÉRÜ(N)K MEGKORONÁZOTT arcképét.
Ezen hiányosságon elgondolkodva egyszer csak észreveszik, hogy a nemzeti együttműködés nyilatkozata mellett ott van egy felakasztott nyomtató is.
Egy olyan nyomtató, ami csak 50 x 70 cm.-es lapokra képes nyomtatni és ugye ez másra nem is használható. Ekkor már csak ez jut az eszükbe:

Vajon ezen a falon van még annyi hely, hogy "mást" is fellehessen oda akasztani?

Vidéki 2010.07.04. 16:54:14

@SzaGyu:"A FIDESZ-nél nem lehet tudni, mi micsoda!"

Ebből az "axiómából" indulsz ki és erre tákolod össze téveszméidet.

Az elmult évek bebizonyították, hogy a jogszabályok hatalmas kis és nagykapukat hagytak tárva-nyitva, amit a "közszolgák" dörzsölt jogászokkal együttműködve, színlelt szerződésekkel a közvagyon gátlástalan fosztogatására használtak fel.

Közszolgák esetén fontos a morálnak egy kellő szintje is, amit a Nyilatkozat szelleme közvetít.

Mi van az Országgyűlés Nemzeti Együttműködésről szóló nyilatkozatában, amit az"államigazgatási épületeiben dolgozók"-nak nem kellene szem előtt tartani?

Mit és miért kellene másképpen tenniük?

Avatar 2010.07.07. 11:53:36

@Vidéki: "Mi van az Országgyűlés Nemzeti Együttműködésről szóló nyilatkozatában, amit az"államigazgatási épületeiben dolgozók"-nak nem kellene szem előtt tartani?"

Pl. ez:
"A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött."

Speciel én az iskolában 1848-ról is azt tanultam, hogy a magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme volt, szóval nem 1956-ban kezdődött ez a küzdelem.

"A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez."

Gondolom neked sem kell túlmagyarázni, hogy a szavazófülkékben véghez vitt forradalom kifejezés már önmagában is mennyire röhejes.

"Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek."

Elmennek ezek a picsába. Én a szavazólapomon nem láttam olyan kérdést, ami a NER megalapítására vonatkozott volna, így az emberek nem erről döntöttek. Sőt a NER-t május közepéig még csak nem is emlegette a Fidesz sem, szóval egy hónappal korábban nem dönthettünk a még ki se talált NER-ről (amiről igazából még ma se tudjuk, hogy miből is áll, mik a rendszer alkotóelemei).
Ez a nyilatkozat tehát egy történelemhamisító hazugságot tartalmaz, méltó helye a kuka mélyén van, nem a középületekben kifüggesztve.

Különben is milyen együttműködés az, ahol a kormány mindenféle egyeztetések nélkül alakít át szabályozásokat, vezet be új adókat... Elnézést, nem is a kormány teszi, hiszen a kormány egyeztetésre kötelezett lenne, ezért a törvényeket egyéni képviselői indítványként terjesztik be.
Ennél még Gyurcsány és Molnár is több együttműködést tanúsított.

Ja, és jut eszembe, készült bármelyik törvényjavaslat mellé átfogó, rendszerszintű hatástanulmány? Vagy azt csak akkor kell megkövetelni, ha az MSZP kormányoz, önmagától nem várja el a Fidesz, hiszen ők úgyis csak jót tudnak csinálni?
süti beállítások módosítása