hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Első

2007.07.09. 20:33 Vérszegény éjszakai dúvad

Szóval nyugodt és nyitott embernek tartom magam.  Rendszeresen  monitorozom a különféle nyomtatott és elektronikus  hírlapokat.  És egyre inkább gondolkóba esem. Komolyan gondolják?

Vajon Várhidi Péter teljes meggyőződéséből nyilatkozta ezt az ominózus Görögország - Magyarország meccs után?

"- Ha a mérkőzés elején bemegy Gera helyzete, másképp alakulhatott volna az eredmény. Bosszantóak a kapott gólok előtti egyéni hibák, de úgy érzem, nem vallottunk szégyent. Kiélezett találkozón, minőségi ellenfél ellen a csapat bebizonyította, hogy van tartása. Lehet mire építkeznünk, s ha türelmesek leszünk, akkor nekünk is lesznek minőségi játékosaink. Voltak lövéseink, voltak jó passzaink, a középpályán időnként uraltuk a játékot."

Jó passzokra és lövésekre hivatkozni egy nem nagyarányú, ám annál megalázóbb vereség után? Hiszen ezek a srácok állítólag profi futballisták, hát nem ez a minimum, ami elvárható tőlük? Kíváncsi vagyok, hogy a feröeri kapitány hányszor hozta ezt fel pozitívumként a vesztes meccsek után.

Ha már foci. Az vajon normális, hogy Horti Gábor élő adásban - minden retorzió nélkül - 'hulladék'-nak nevezheti, illetve egy 'gennygóc'-hoz hasonlíthatja a venezuelai válogatott egy - egy tagját?

Mint nem is olyan régi eset, megemlíthető még Kósa Lajos is, aki szerint a véleményformálás egy speciális esete történt Debrecenben.

 

Ez csak néhány példa a múltból. De attól tartok, hogy a jövőben még több ilyen, érdekesnek nevezhető megnyilvánulás lesz.

Nos, én a magam részéről állok elébe.

2 komment

Címkék: foci idióta kósa lajos sportklub nyilatkozat horti gábor sértés várhidi péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr8114894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wegazzo · http://mdah.blog.hu/ 2007.08.15. 07:17:06

a horti megteheti, ha cserébe még a bundesligát is nézem a szövege miatt:P

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.15. 17:47:02

Tudod, én meg pont a Horti miatt nem nézem. Ízlések és pofonok, ez van, de az a két megjegyzése szerintem tényleg gusztustalanság tetőfoka volt.
süti beállítások módosítása