hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Nincsen jogod!

2007.07.09. 22:00 Vérszegény éjszakai dúvad

Hír: A Nemzeti Jogvédő Alapítvány beadvánnyal fordul az ORTT-hez, hogy "közigazgatási eljárásban vizsgálják meg a magyar köztelevízió műsorszolgáltatását a tévészékház ostromakor".

Mi is a baj szerintük? "...a petíció beolvasását kérő tüntetőknek a kérés megtagadásával mennyiben és milyen módon sérült, sérült-e az alkotmányos véleménynyilvánításhoz fűződő joguk".

A teljes cikk:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.mtv_ostrom_-torvenybe_utkozoen_tudositottak.39618.html

Ez tényleg röhej! Miért lenne joga tizen-akárhány hőzöngőnek élő adásban felolvasni bármit is? Van ezer másik módja annak, hogy valaki kinyilvánítsa a véleményét. Teszem azt petíció, nyílt levél, közlemény.
Ha nekem bármilyen gondom támad akár a kormánnyal, akár az ellenzékkel, akár a gázszolgáltatóval, akkor néhány cimborámat összeszedve beolvashatok bárkinek élő adásban? Mert ha nem, akkor csorbul a szólásszabadságom?

Hát nem!


Ott a Csintalan/Bolgár műsor, a Metró újság levelezési rovata, kinek mi, tessék  választani, betelefonálni, beírni és közzétenni a magvas gondolatokat! Miért gondolják, hogy ők többet érnek, mint Pista bácsi, vagy Juli néni, akik ugyanezen problémáikat más, euro-kompatibilisebb módon teszik közzé?

 Mert alig hiszem, hogy az Alkotmány megengedné, hogy egy közintézményt egy bizonyos - kisszámú - csoport saját céljaira használjon fel. Kiknek, vagy milyen csoport nevében léptek fel akkor?
Persze láttam én már élő adásban nyilatkozatokat felolvasó embereket. 1989 decemberében a román köztévében. De ott akkor tényleg forradalom volt emberek!

A másik dolog, amit sérelmeznek, hogy:"a törvény rendelkezik továbbá arról is, hogy a közszolgálati műsorszolgáltató köteles a vételkörzetében élők életét jelentősen befolyásoló eseményekről hitelesen, pontosan és elfogulatlanul tájékoztatni, "beleértve az eltérő vélemények, vitatott kérdések ismertetését is".

Már megint mi a baj? Az, hogy a köztévé mindig az éppen aktuális kormányzó erő(k) befolyása alatt áll? Ez így volt, így van, és így is lesz. De ez szinte egész Európára vonatkozó probléma, nem kifejezett hungaricum. Ezzel mindig csak az ellenzéknek van problémája, egészen addig, amíg hatalomváltás nem történik. A leosztás nem változik, csak a szembenülő felek cserélnek néha lapokat. Egyébként is tényleg azt gondolják, hogy ezen a helyzeten az az ORTT fog majd változtatni, ahova a parlamenti pártok delegálnak jelöltekek?

Esetleg hogy az MTV nem közvetítette végig a saját székházának az ostromát? Na, az vesse rájuk az első követ, akinek nem szállt volna az inába a bátorsága a hős 'forradalmárok' láttán. Vagy aki nem az autóját, egyéb értékesebb tárgyait próbálta volna meg védelmezni.


Még egy apróság:nem keveri ez az alapítvány véletlenül az ORTT-t és az Alkotmánybíróságot? Mi köze van mindehhez az ORTT-nek? Mi a lófaszjóska köze van ahhoz, hogy teszem azt az MTV 10, az 'utca emberével' leforgatott interjúból melyik ötöt teszi közzé?
Az ORTT-nek semmi hatása nincs a hazai televíziós adókra azontúl, hogy időnként elsötétíti, vagy megbünteti őket. Akkor meg mi van? Ezeket a büntetéseket röhögve fizetik ki, vagy sötétednek el.

Vicc az egész. Ez színtiszta idiotizmus, de minimum szenzációhajhász szarkeverés...

Szólj hozzá!

Címkék: mtv ortt szólásszabadság szerintem nemzeti jogvédő alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr97114936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása