hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A népszabadság a ballibet gyalázza

2007.07.12. 13:48 Vérszegény éjszakai dúvad

Tegnap akadt a kezembe a Népszabadság hétfői száma. (Minek úgy rohanni...)

A harmadik oldalon Bugyinszki György elmélkedik a hétvégi buziverő csoportokról. (sic!) Probléma fő forrása természetesen a politikai jobboldal és annak képviselői, ez nyilvánvaló.

De elképzelhető, hogy jobboldali újságírók ágyazták be magukat a Népszabi szerkesztőségébe, ahol aknamunkát fejtenek ki?

Felelős minden olyan, magát keresztény - konzervatívnak hazudó közsszereplő, aki homo-, illetve biszexuális, ám hallgatásával azt a látszatot erősíti, hogy a szexuális másság valamiféle balliberális elhajlás.

Hogy is van ez? Ha valaki konzervatívnak hazudja magát, akkor nem az, tehát inkább a ballib felé hajlik. Innentől kezdve pedig a homoszexualitás nem más, mint balliberális elhajlás. Még rövidebben: Minden Szadeszes buzi.

Persze, értem én, hogy a cikk szerzője arra gondolt, hogy ...minden olyan magát keresztény - konzervatívnak valló... De akkor kérem szépen, azt is tessék leírni!!

2 komment

Címkék: népszabadság meleg hülye mondat

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr53116666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bugyinszki 2007.07.24. 03:53:54

Naszóval. Tényleg nem szoktam bloggerfaszságokra reagálni, de most épp ráérek,hát megteszem. A magukat keresztény-konzervatívnak HAZUDÓK azok, akik a hagyományos családi értékekről pampognak, miközben suttyomban bő nyállal szopják a faszt, noha nekik is az van. Azt kamuzzák, hogy úgy élnek és gondolkodnak, ahogy nem - tehát hazudnak. Abból meg, hogy valaki nem virtigli hiteles keresztény-konzervatív fazon, még kurvára nem következik automatice, hogy ballib volna, merhogy nem csupán két ideológiai áramlat van ám a földön, még akkor sem, ha hozzád csak e kettőnek a híre jutott el. Tanácsom: olvasni, olvasni, olvasni. Bugyinszki

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.24. 11:51:27

Hm. Tisztában vagyok azzal, hogy több ideológiai áramlat létezik a világban. Mármint Magyarországon kívül, mert itt sajnos már csak kettő, amióta a (szimbólikus) politika uralja a közélet minden terét. Egész egyszerűen kiirtották a szürke színt, manapság, ami nem fehér, az fekete és viszont. Új többség vs. Új arisztokrácia. Potyautasok vs. rendes állampolgárok. Tandíj vs. oktatáshoz való jog. Ezek nem ilyen egyszerű dolgok, és a Fidesz által kezdeményezett népszavazáson sem tudok nyugodt szívvel igennel voksolni egyes kérdésekre, hiába értek egyet néhánnyal. Mert úgy nem jó, ahogy most van, de az sem jó, amit a Fidesz kérdez. A kérdések szakmai vitája is pártszimpátia alapján zajlik nagyobbrészt, ahogy azt a Népszabadságban is olvasni ma a kórházreform révén. (legalábbis az online változatban.)
Egyébként a sokszínű ideológiák bemutatása kapcsán a Népszabadságot is érheti némi kritika.
Még inkább mellesleg, most elolvastam újra ezt a feljegyzést. Most én is erőltetettnek látom, de akkor első olvasatra így értelmeztem.
Nem mellesleg, attól, hogy valaki buzi, még hihet a hetero családban, a hagyományos értékekben. Hogy miért nem vállalja be? Erről talán OV-t, no meg a papokat kéne kérdezni.
süti beállítások módosítása