hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Ma magamRa tetovaltatom a horogkeresztett

2007.07.14. 22:54 Vérszegény éjszakai dúvad

Szóval nem csak odafent volnának problémák, de az átlagember szintjén is cudarul állunk? A következő, pontosan idézett sms-eket a frissen vásárolt használt mobiltelefonban találtam:

Ma magamRa tetovaltatom a horogkeresztett :)

Mar elkeztek varni ram a horogkeresztet.mint az amerikai historia x ben
Mar kesz a konturja a keresztnek komolyan nez ki :)
Kesz van teso:)dogoljon meg minden cigany

Dekat ne felejsd el.latot az exem felmesztelenul mentem be az ejjelnappaliba nezet nagyokat a tetko miatt ja meg az emberek is

Hihetetlen, hogy a horogkeresztről némelyeknek még pozitív gondolatok jutnak eszükbe.

Egyébként is: ha már valaki annyira elvetemült, hogy horogkeresztet tetováltat magára, legalább annyira ostoba ne legyen, hogy benne is hagyja ezeket az sms-eket, mielőtt eladja valakinek a telefonját.

 

 

1 komment

Címkék: idióta hülye sms

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr49118132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://rokica.blog.hu 2007.07.15. 10:07:37

Szívszorítóan elkeserítő. Egyszerűen nem találnék megfelelő szavakat ... ha már lassan megszokottá nem válna az ilyen emberi nullaság állapota egyeseknél.
Van egy kolléganőm - és annak egy párja. Diplomás, a felső x egzisztenciájával bíró, tanult, ép családi háttérrel bíró ember (már ha érvényes lehet rá ez a terminológia). Amúgy -elnézést - egy faszkalap miépes, aki büszke arra - és lesi az alkalmat - hogy "cigányt verhessen". Egy nulla. A pénze ellenére egy senki. A diplomával együtt meg emberi tartást nem osztanak. Az ilyeneknek van az agyuk helyén is horogkereszt. Ha nem lennék egy végtelenül szelíd róka, az ilyenekre tudnám mondani: dögöljön meg.
süti beállítások módosítása