hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egyetért-e Ön azzal, hogy panem et circenses?

2007.07.17. 15:15 Vérszegény éjszakai dúvad

Van ez a meglehetősen vicces vita arról, hogy mi volt előbb 16.00, vagy 16.01. Meg hogy melyik időpontban mi is történt pontosan és annak, ami történt ki is volt a kiváltója, a Fidesz, vagy a nyelvészprofesszor kérdései szakították-e át előbb a célszalagot. Az a tény, hogy a kérdések tulajdonképpen ugyanarról szólnak, valahogy elsikkad. Azonban én megértem a Fidesz prominenseit.

 Tényleg jogos a félelmük attól, hogy a Fókusszal és Aktívval, no meg a színvonalas szappanoperákkal átmosott agyú emberek zavarba jönnek, elfelejtik, hogy arra a kérdésre kell nemmel válaszolni, amelyben szerepel a nem szócska, vagy arra, amelyben nem szerepel a nem. Tehát megoldást kell találni a helyzetre. Már csak azért is, mert a népszavazás drága dolog, meg az Mszp (a kormány) valószínűleg úgyis abból a pénzből kampányolna, amiből utakat, stb. kellene építeni. Értsd: közpénz, állami pénz, az adófizetők pénze.

Tehát miért tartanánk népszavazást, amikor az drága, és csak újabb lehetőségeket ad a nyúlásokra? Egyszerűsítsünk! Nem kell ide kampány, úgysem figyel arra senki.  A választóképes emberek zöme itt nem gondolkodni akar, hanem követni a Vezér szavát. No meg kenyeret és cirkuszt.

Éppen ezért tartsunk népszavazási nagygyűlést!

 Egy csendes szeptember végi napon a Fidesz tarthatná a nagygyűlést a Kossuth téren, azt a helyet már úgyis megszokták, a szoclibek pedig a Köztársaság téren. Persze vidám, zenés esztrádműsor is társulna a népszavazási nagygyűléshez, hazánk nagyjainak részvételével.

Először is a Kossuth téren elhangzana a magyar Himnusz, majd a székely is, kikacsintva a szélsőjobb felé. A Köztársaság tér erre a magyar Himnusz eljátszásával válaszolna, amelybe azonban nagyon halkan belekevernék az Internacionálé dallamát is, kikacsintván a szélsőbal felé.

A zenés blokk a Kossuth téren Ákos Indiántánc című nótájával folytatódhatna, amelyre népi viseletbe öltözött sámánok táncolnak be, a koreográfia során egyszerre formázva dél-alföldi gázmezőt és Szent Koronát. A tömeg (amellyel Rákay Philip nyolcpercenként közölné, hogy éppen kétmillió-akárhányszázezren vagyunk) őrült 'Viktor-Viktor'-ozásba kezd, mely egészen a Köztársaság térig elhallatszik. Ennek hangjaira járja el Gyurcsány a mágikus 'Megcsináltuk' táncát, koreográfus Hiller 'haver' István. Ezután az Irigy Hónaljmirigy játsza el Ákos Indiántáncának átdolgozását, majd elindulnak a Kossuth tér felé, mondván a pénznek nincs szaga. Ott Fábry Sándor (poszt)kommunista design centere után lépnek fel. A Köztársaság tér válasza Fábryra Farkasházy, aki Mórickás vicceket mesél, Móricka helyett azonban Viktorkát mond, így a tömeg dől a röhögéstől.

Következő műsorszám a Kossuth téren: Orbán Viktor ideológiai továbbképzést tart: új többség, új arisztokrácia, hajrá Magyarország, hazug kormány, mondjon le. Mindezt kb. 30 percben. A Köztársaság téren inkább még mindig a szórakoztatásé a főszerep: Dévényi Tibi bácsi dobál pöttyös labdákat a népnek, Józsi bácsi, a szerencsés nyugdíjasok egyike, magántőkét kér az egészségügybe Harangozó Teri helyett, sajnos időleges amnéziája kitörölte az agytekervényeiből a 'nyugdíjemelés' kifejezést.

Ellenben a Kossuth téren adnak az intelligenciának, Kudlik Júlia a Delta című korábbi műsora főcímzenéjére tudományos adatokkal alátámasztva bebizonyítja, hogy a több biztosítós rendszerben az emberek korábban halnak.

Mindeközben matematikusok, statisztikusok, szociológusok és közvéleménykutatók járják mindkét helyen a tömeget, számolgatnak, gyűjtik az adatokat, amivel majd másnap megpróbálják megcáfolni a másik oldal adatait.

A Kossuth téren azért támad egy kis zavar, jobb oldalon álló, meglehetősen rövid hajú fiatalok elkezdik követelni Erdély visszacsatolását, később ezt kiterjesztik Disneyland-re is, végül pedig központi helyet követelnek Szent Istvánnak a Madame Tussaud-ban.

Az est lezárásaképpen mindkét csoportosulás átviteli mágiával megpróbál vihart küldeni a másikra, sikertelenség esetén egy szabadonválasztott közintézmény megostromlása, mert korlátozták a szólásszabadságot.

Hazafelé még összevesznek a pirosba öltözött nyugdíjasok a narancssárga kismamákkal a tömegközlekedési eszközök ülőhelyein, a BKV ellenőrök boldogan büntetnek és ütnek.

Másnap nem történik semmi a szokásos szófosáson és vádaskodáson kívül, de nem érdekel senkit, mert tegnap megmutattuk!

Na, ez lenne az igazi népszavazás. Az otthonmaradók egyértelműen azt kommunikálnák politikusaink felé, hogy tudom jól, hogy ez az egész népszavazási herce-hurca egész egyszerűen mezei parasztvakítás!

1 komment

Címkék: szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr35119361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.17. 19:12:14

Nagyon tetszik, ahogy leírtad. Roppant vizuális típus vagyok, így aztán a könnyeim csurognak a nevetéstől. Az elkeserítő ugyan, hogy tényszerűen van min vihogni, de ilyen kicsinység miatt nem hagyom elrontani az estémet.
Még hiányolok egy jelenetet, amit egyre szívesebben néznék végig. Ahogy a két főkakas hátország nélkül kiáll egymással szemben és - úgy szól a szabály, hogy - az győz, aki tovább állva marad.
süti beállítások módosítása