hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Szerecsenmosdatás a Napkeltében

2007.07.18. 09:43 Vérszegény éjszakai dúvad

Mészöly Kálmán volt a vendége a ma reggel Napkelte 'Sport plusz foci' rovatának. A téma természetesen az ominózus múlt csütörtöki mondat volt.

A szerecsenmosdatás lényege annyi volt, hogy a két műsorvezető Gyárfás Tamás és Aczél Endre hülyének tettette magát, ami miatt Mészöly kifejezetten értelmesnek tűnt.  Aczél Endre konkrétan három (négy) okot is fel tudott sorolni, hogy miért nem kellett volna Mészölynek lemondani.

  1. Régebben az Ajax utánpótláspolitikájára azt mondták, hogy rögtön a fáról vásárolják a fiatal játékosokat.
  2. Egyszer - az 1990-es világbajnokság nyitómeccsén - még Knézy Jenő is azt mondta a kameruniakra, hogy éppenhogy kijöttek a dzsungelből
  3. Egyszer Javier Clemente is lemajmozott egy fekete játékost.
  4. Csak zárójelesen és nevetve tette hozzá, hogy Afrikában ugye nincsenek játszóterek és a gyerekek ugye a fákon játszanak.

Értjük. Ha már az Ajaxra, meg Knézy, meg Clemente is ezt mondta, akkor Mészölynek is szabad. Egyébként Clemente ugyan nem mondott le, azonban legalább százszor megjárta a maga kanosszáját, majd - más okokból ugyan, de - lemondott, 1990-ben a rasszizmus még nem volt ennyire kardinális kérdés, valamint akkor még nem annyira számított szalonképtelen érzésnek, harmadrészt meg kik mondták ezt az Ajax utánpótlás-politikájáról? Csak nem azok, akik huhognak a meccseken? A játszóteres példát is értjük ám, csak nem tudom, hogy Aczél mégis mit gondol a szavannákon, vagy a sivatag közelében felnövő gyerekekről? Ők sosem válnak felnőtté, mert nem a fákon játszanak? Egyébként is honnan veszi Aczél, hogy az afrikai települések zöme a dzsungel kellős közepén van, és a fekete gyerekek boldogan együtt kergetőznek a fákon a kis makákó gyerekekkel?

Mészöly ezek után elmondta, hogy többek között azért is le kellett mondania, hogy ne hiteltelenítse el az MLSZ  rasszizmus elleni kampányát. Nem tudom, hogy ezt komolyan gondolta-e, vagy valaki megsúgta neki, hogy ezt mondja, de szimpatikus megnyilvánulás volt.

A videó egyébként megtekinthető itt.

3 komment

Címkék: foci rasszizmus napkelte mészöly kálmán aczél endre

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr93120230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.18. 19:10:49

Szerintem súgták neki, de sebaj. Az egytelen elfogadható cselekedet volt tőle az, hogy lemondott.

Más:
Egyébként Gyárfást ki nem állhatom. Ismertem már akkor is, amikor még nem volt gengszter maffiózó és nem voltak milliárjai. Sokkal normálisabb akkor sem volt. Nelem egyszerűen elviselhetetlen, hogyha egy riporterter abszolút nem kíváncsi alanya válaszaira, hanem megrészegülvén saját fontossága tudatától csak beszél, beszél és beszél. Minden másra viszont tojik. Azt hiszi, ettől lesz tehetséges kérdező. Pedig ettől csak egy idegesítő kis arogáns fütykös, nem más.

Bocs, Asszem, túlburjánoztam.

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.07.19. 11:01:35

Kedves Dúvad, ezt a mondatot próbálom értelmezni, hogy Gyárfás és Aczél hülyének tettette magát.sehogy se sikerül.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.19. 15:52:33

Mármint úgy érted Marisell, hogy nem játszották, hogy hülyék, hanem tényleg azok, vagy magát a tettet igét kifogásolod?

Aczélról én eddig jobbat gondoltam, bár csak a külpol. jegyzeteit ismertem inkább. Gyárfás viszont egy furcsa figura. Hirtelen feltűnt a Napkeltével és azóta sem lehet eltüntetni, pedig voltak már rá próbálkozások. Nem egy helyről hallottam már a nevét a Fenyő gyilkossággal kapcsolatban. Persze lehet, hogy mindössze urbanlegend...
süti beállítások módosítása