hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Reggeli okosságok

2007.07.20. 22:36 Vérszegény éjszakai dúvad

Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a Mokka című műsort. Legalábbis az sms csíkját. Minden, ami azon kívül van, felettébb idegesít. Bugyuta műsorvezetők, bugyuta kérdéseket tesznek fel a meghívottaknak, akik, ha jó napjuk van, talán hajlandóak megérteni a kérdést, de értelmes válaszokat nemigen várhatunk tőlük.

Viszont az sms csíkot imádom. Az a sok bölcs megjegyzés! Csak az a probléma, hogy a javát le sem adják az élő műsorban, azokat a tv2 honlapjáról kell levadászgatni.

 

Vannak azok, akik tudják, hogy valami nagyon fontos és közérdekű információ birtokában vannak, vagy azt tudják, hogyan élhetnének az emberek békében és megértéssel egymással. Csak sajnos képtelenek ezt kifejezni. Szívesen írnék ki pályázatot a helyes megfejtésekre, de alig hiszem, hogy létezik olyan ember ezen a bolygón, aki a következő sms-eket képes volna dekódolni:

ü_@_ÁBC_Tanár/_nektek történelem a kádár/rendszer!?74ota tudom-\'e fóróság  a nagy Angyal&lánc történetének\' kezdete bp te leszel a kezdet? L>Istenf
ü_Van hazánkba egy falu akik már Május18, tudják amiröl beszéltem beteljesedet (halálom)74.@\'abc lányonk viszakéne raknotok a tiltot almát a fára  Lif
Krrhhrr fjüü krrhhrr fjüü...
Sms-barataim, üdv.;  ha van tekintéjed ? nem latod az erdöt a sok gyökértöl !- vagod..! / Hello.!
Harmadnaponta evö szüretelöm: ujságosbódét akart! B-tenorhoz kötötték a dolgot! Mit csinált Ön Uram? Azóta se bódé, se eladó! Na ilyenek ezek! –Levendula
irakba.itthon.se.iskola.se.fold.negerek.ormesterek.vietnamb.is.legmagasb.hal.voila.la.demon.gra..cia.paragh
Aztán itt van ez a kettő, amely igazolhatja, hogy a kínai népi felszabadító hadsereg új egyenruhája tényleg kiválthatja a(z ellen-ellen)forradalmat. 

 

 Akik a jelenlegi parlamenti pártokra szavaztak a kapitalizmusra voksoltak.Kommunistaként én jogosan hözöngök. Laci

 Herényi úr.Nincs középosztály.Van a felsö tizezer és az egyre elszegényedö kilencvenezer.Laci a kommunista.
Ez utóbbi kapcsán persze számon lehetne kérni több, mint kilencmillió-kilencszázezer honfitársunk hollétét, de ne kötözködjünk.
Meglepetesként egy érdekes biológiai próbálkozás:
Tompa vagyok,de nem Mihaly!A jozan eszem megall!A pincsi kutyam szerelmével ostromolja perzsa cicamat.Szerelmük gyümölcse talan PINCA lesz? Gita
Csak egy szerény megjegyzés a végére: Ezeket az üzeneteket tényleg elküldték a tv2 sms falára, uszkve száz forintért darabját.

3 komment

Címkék: hülye sms beszél a polgár

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr18122203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.24. 09:21:20

Esse kutty:
"Vigyázzatok, nehogy a jobbikosok a meleg felvonulók hátuljába kerüljenek!"
( www.nol.hu/cikk/457030/ )

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.24. 14:17:15

Valóban :)
Érdekelne, hogy ez a cikk vajon megjelent-e nyomtatásban is, mert próbál humoros lenni, néhol még jó is, de összességében a legjobb esetben is csak egy Irigy Hónaljmirigy szint.

TheD 2007.10.27. 23:44:06

Nekem ehhez volt szerencsém ATVn:
"Mikola a kedvenc politikusom!Csak úgy termeli az edorfimot!"
süti beállítások módosítása