hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Legközelebb lelövik?

2007.07.26. 10:41 Vérszegény éjszakai dúvad

14 ezer forintra büntették meg Pozsgai Ákost, a Halas Tv riporterét, mert vezetés közben telefonált. Eddig teljesen normális, gondolhatnánk, hiszen autóvezetés közben telefonálni tilos, mert megosztja a figyelmet, ezért balesetveszélyes. A probléma az, amiért a pl. a Tv2 is kiemelten foglalkozik az üggyel, hogy mindezt olyan emberek elől menekülve tette, akik korábban betörték a televíziósok furgonjának egyik ablakát, majd utánuk eredtek, valószínűleg nem egy baráti csevegés reményében.

 Eddig az az eset, amelyet Bencze József abszurdnak minősített, majd azonnali vizsgálatot indított. Most jön a történéseknek az a része, amely túlmutat az abszurditáson, és azt mutatja, hogy komoly bajok vannak a rendőrségen.

A Tv2 egyik stábja ugyanis leutazott Kiskunhalasra alaposabban utánajárni, hogy mégis hogy van ez. Szimon Károly, a Kiskunhalasi Rendőrfőkapitányság főkapitány-helyettese a következőket nyilatkozta:

Amennyiben a panaszos élni szeretett volna a jogorvoslat lehetőségével, vagy méltányossági kérelmet igényel, ebben az esetben a rendőrség eltekintett volna, vagy mérsékelte volna a büntetést

Ezzel az a baj, hogy miközben ezt mondta, nem pirult el, nem forgatta a szemeit, de még csak nem is dadogott. Azaz teljesen komolyan gondolta. A Tv2 Tények című műsorának összefoglaló riportja meg is tekinthető, az összefoglaló és a videó itt van.

Hogy mi itt a probléma? Hát az, hogy jelen esetben a rendőrség hibázott, mégis Pozsgain akarják elverni a port. És ez baj. Remélem - ha lesz - legközelebb nem fogják olyan szigorúan értelmezni a szabályokat, hogy utána-, esetleg le is lövik, hiszen menekült, nem? Nem ismerem ugyan a fegyverhasználati-szabályzatot, de ilyen esetekben gondolom engedélyezik a fegyverhasználatot.

Olyan egyszerű lett volna ez a nyilatkozat. Lehetett volna egy túlbúzgó kollégára hivatkozni, aki azóta szóbeli megrovásban részesült, esetleg arra, hogy a számítógépes rendszer nem képes kezelni az ilyen speciális ügyeket. Bármire. Talán még szimpatikus is lett volna sokaknak, itt egy rendőr, milyen jó fej, normálisan kezeli az ügyeket, hát, nézd már, talán nem is olyan hülyék ezek a rendőrök. Így pedig pont az ellenkezőjét váltotta ki.

A rendőrségnek, noha nem tartozik a szűken értelmezett szolgáltatócégek közé, de talán mégis az, elemi érdeke lenne, hogy kifogástalan kapcsolata legyen a lakossággal. Főleg manapság, amikor az egy - két hónapja kirobbant korrupciós, és egyéb botrányok alaposan megtépázták a rendőrség tekintélyét. A Zsanett-ügy sem tesz jót a rendőrség renoméjának, függetlenül a jogerős bírósági ítélettől. Ha elítélik a rendőröket akkor azért, ha felmentik, akkor megindul majd a "suttogó propaganda", amely szerint csak a mundér becsületét védték.

 A rendőri vezetők előtt jelenleg két feladat áll: kiszűrni a korrupt, valamint a hatalomittas embereket a felelősségteljes rendőrök közül, valamint jó alaposan a szájába rágni minden rendőrfőkapitánynak és helyettesének, hogy szükségünk van a jó kapcsolatra a lakossággal, ezért mielőtt nyilatkoznának gondolják meg jól háromszor is, hogy mit mondanak.

Ha meg nem megy, akkor legalább alkalmazzanak minél több helyen sajtószóvivőt.

4 komment · 1 trackback

Címkék: rendőrség botrány szerintem hülye interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr51125569

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reloj Citizen Quartz Hombre 2017.10.17. 20:03:52

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.26. 12:04:40

Én már meg sem lepődöm. Egykoron a barátom betörőt fogott a házában. Saját testi erejével tisztában lévőként jobbnak találta, ha nem nyúl hozzá - mert a zsivány attól kezdve csak macskaeledelként lett volna kimérhető – így aztán bezárta őt a fürdőszobába és kihívta a zsarukat. Azok, amikor jó idő múlva kiérkeztek, elkezdték pátyolgatni szegény rosszfiút, merthogy annyira meg volt ijedve. Aztán bevitték a barátomat is az őrsre – és jegyzőkönyvet vettek föl. Annak alapján aztán a barátomra ráhúzták a vizes lepedőt, mert önbíráskodott és a szabadságában korlátozta azt a "szegény szeppent embert".

The Fan 2007.07.26. 21:24:00

A rendorok mar azt sem tudjak mivel verjek a melluket! Vegre itt az alkalom hogy bebizonyitsak: igenis megbuntetjuk azt aki vezetes kozben kezbol telefonal.
Szerintem ez bunkosag: birsagoljak meg azt a sok szazezer autost aki kamera nelkul teszi ugyanezt! Szerintem ezzel mindenki egyetert akit mar szinte elgazoltak emiatt!!! Bunko autosok! Es bunko zsaruk!

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.07.28. 15:55:33

Nem kapnának lehetsőéget és vérszemet a rendőrök, ha a jogrendünk a tisztességes emberek védelmét szolgálná első sorban és nem monogrammal engedné a gyilkost, betörőt, milliárdos sikkasztót- hivatkozva embefri jogaira.
Ez csak azért lehetséges, mert talán lehet érintett a brigádban, családban, pártban, stb.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.30. 18:27:16

RE: 2007.07.26. 10:41 Vérszegény éjszakai dúvad
"Legközelebb lelövik?"
Legközelebb lelövik.
süti beállítások módosítása