hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csodálatos metamorfózisok

2007.07.31. 14:03 Vérszegény éjszakai dúvad

Azért az emberi elme tényleg csodálatos dolgokra képes. Vadász János fegyvere, amellyel megfenyegette a biciklis futárt, vasárnap még nem volt megtöltve, de még csak engedélyköteles sem volt, mára azonban egy játékfegyverré alakult át, amelyet akkor, ugye nem is lehet megtölteni, engedélyt kérni meg végképp nem lehet hozzá, hiszen csak nevetség tárgyává válna az ember a Fegyvertartási-engedély Kiadási Hivatal egyes számú ablakánál.

 Mivel eszembe se jutna feltételezni, hogy esetleg Vadász nem az igazat mondta mindkét esetben, más választ kell keresni e csodás eseményekre. A nagy gondolkodások közepette rájöttem: Vadász minden bizonnyal hihetetlen elmebeli képességekkel rendelkezik.

Vadász a Magyar Hírlapnak adott interjújában megmagyarázza, hogy miért csak vasárnap jelentkezett. Állítása szerint Sárváron volt, csak késő este ért haza. Nos, mivel Sárvár Magyarországon van, és legjobb tudomásom szerint jelenleg nem áll idegen hatalmak uralma alatt, ezért csak egy magyarázat létezik arra, hogy Vadászhoz miért nem jutott el hamarabb az események híre.

Vadász János mentális energiájával blokádot vont Sárvár köré, annak érdekében, hogy teljesen nyugodtan tudjon pihenni. Semmilyen őt zavaró hír, értesülés, pletyka, sms és postai levelezőlap nem juthatott át.

A napilapok a település határán porrá hamvadtak, a rádiókból hírek helyett is a Neoton Familia szólt, a tévék pedig egész napos Önök Kérték-et sugároztak.

Így már az is teljesen nyilvánvaló, hogy hogyan válhatott egy engedélyköteles és megtölthető fegyverből egy nem engedélyköteles és nem megtölthető játékpisztoly. Vadász hétfő este hazament leült a kanapéra, a kis dohányzóasztalkára kitette maga elé a pisztolyt, és koncentrált. És koncentrált. És koncentrált. Az erőfeszítéstől izzadni kezdett, a cseppek lecsorogtak homlokán, belefolytak a szemébe is, de őt nem zavarta, csak koncentrált. S lőn! Siker! A fegyver játékpisztollyá alakult át!

Most tehát akkor tényleg mindenki megnyugodhat. Vadász nem fog többé igazi pisztollyal hadonászni és senki nem fogja őt hazugsággal vádolni. Azonban a futár srác jobb, ha tényleg bocsánatot kér.

Még mielőtt valamilyen csodálatos metamorfózis történik a lakásában.

2 komment

Címkék: botrány szerintem vadász jános

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr6129038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.31. 16:36:36

Vadász János valszeg Gyurcsok József istentáltosi tanítványa és akire ő a pisztolyát irányozza, az menten biciglisfutárrá változik. Ő csak gyakorolt - és hogy ne érje túl nagy törés az egóját, hát valódi biciglisfutárral kezdte, mert azon csak éppen cseppnyi a varázslás okozta változás. Nevezetesen, hogy dzsemes lesz a liberója. Vadász csak távgyógyít és pisztolytirányoz. Mér? Csak fénykardozni lehet?

Durchzugabwicklungskommandant 2007.07.31. 20:29:26

Érdekes volt! Először a Népszabi számolt be a pisztolyos személyről. Amíg "fideszes volt", addig egy vérszomjas állat volt aki lövöldözni akart. Aztán amikor kiderült, hogy jaj! maszopos az arc, akkor már egy szegény áldozat lett, ali ráadásul egy nem töltött játékpisztollyal kényszerült megvédeni magát egy "kigyúrt" (24éves) biciklisfutártól.

Még jó hogy nem volt töltve. Nem épp elrettentő ahogy a tapadókorongos nyilacska kandikál ki a csőböl, vagy épp csöpög belőle a víz.
süti beállítások módosítása