hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Mától szabad haráfnyékolni

2007.09.07. 19:05 Vérszegény éjszakai dúvad

Tegnap hozzájutottam a Budapesti 7 nap című újság belvárosi (V. kerület) mutációjához, és találtam benne egy interjút Regőczi Miklóssal, a BKV vezérigazgató-helyettesével. Ez az interjú alaposan megváltoztatta az életemet.

Tehát először is van az a rész, amely során a vezérigazgató-helyettes úr kb. egy percen belül ellentmond saját magának, és ettől még csak zavarba sem jön:

-Önök listát vezettek azokról, akik készek voltak sztrájkolni.

-Listázás nem volt.

-Dehogynem. Tudták, ki állt készen arra, hogy sztrájkoljon, hiszen összeírták azokat, akik készek voltak mindenképpen felvenni a munkát.

-Erre üzembiztonsági okokból szükség volt, hiszen meg kell kérdezni egy metróban, hogy ki az, aki aznap dolgozik.

De a kedvencem a következő rész:

-Elhangzott az is, hogy Önök alkotmányellenes lépéseket tettek...

-Ez hazugság. Semmilyen jogszabályt sem sértettünk meg.

-Sztrájktörőket toboroztak.

-Magyarországon nincs ilyen fogalom, hogy sztrájktörés.

Érthető a logika ugye? Mivel nincs ilyen jogi kategória, ezért de jure nem is toborozhattak sztrájktörőket. A de facto meg le van szarva, nem igaz? (Mondjuk én e mondatokat olvasva, elsőre Tocsik Mártára asszociáltam...)

Ugyanakkor ezt értelmezési eljárással miért is ne élhetnénk mi is? Tehát tisztelt Regőczi úr! Ha egyszer azt venné észre, hogy valaki összakaristolta az autóját, majd rajzszögeket szórt a kocsijának kerekei alá, és mialatt maga ezen csodálkozik és bosszankodik, ugyanaz a valaki még egy vízzel töltött kotont is az arcába vág, akkor tudja meg, hogy haráfnyékolás áldozata lett.

Szeretném arra is felhívni a figyelmét, hogy természetesen a magyar jog (sőt semmilyen más jog) nem ismeri a haráfnyékolás kategóriáját, hiszen kb. öt perce találtam ki. Így természetesen semmilyen törvényszegést nem követ el az az illető, aki harányékol.

Továbbá szeretném, ha azt is megértené, hogy a haráfnyékolás nem garázdaság. A haráfnyékolásban nincs semmilyen rosszindulat, motívációja színtisztán pedagógiai. Az elkövető mindössze annyit szeretne elérni, hogy máskor ne beszéljen ekkora egetverő baromságokat.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv hülye interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr37159846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása