hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Nem börtön kell ennek a baromnak...

2007.09.10. 14:31 Vérszegény éjszakai dúvad

Fogadásból, 20,000 jó magyar forintért fenyegetőzött bombariadóval egy emberformájú, magyar állampolgársággal rendelkező izé.

Mivel volt akkora barom, hogy mobilról telefonált, ráadásul sajátról, ezért órák alatt elfogták, majd be is vallotta a tettét. Mindezekért kb. két évnyi börtön néz ki neki, no meg persze kártérítést kell fizetnie. De nem kéne ám börtönbe zárni.

Ez egy idióta, gondolkodásra képtelen barom. Iskolapadba kellene kényszeríteni, elvégeztetni vele az érettségit, mert nem hiszem el, hogy van neki; kötelezni arra, hogy naponta elolvasson legalább egy újságot (nem ám Blikket, vagy valami hasonló szart), plusz könyveket a kezébe adni és mindennap kikérdezni, hogy előző nap mit olvasott. Ezt szerintem ugyanúgy megalázónak fogja érezni, mint a börtönt, de talán használ majd neki egy kicsit, meg amúgy is, mehet mellette közmunkára.

Persze lehet, hogy még ez sem segít, ez a fickó az egyik legjobb példája, hogy az iskolarendszerünk milyen önálló gondolkodásra képtelen barmokat enged ki a társadalomba. Gondolom a pasi amerikai (vagy egyéb) filmekből szerzi a tudását, ezért azt gondolta, hogy... hát nem tudom mit gondolhatott. Ha csak egy picit figyelemmel kísérte volna az elmúlt hónapok eseményeit, akkor tudhatta volna - a Zsanett-ügy kapcsán -, hogy egy mobiltelefon elég sokat el tud árulni a gazdájáról.

És miközben valószínűleg az iskolarendszerünk ezrével hányja ki magából a hasonló elvetemült idiótákat, vitatkozzunk csak a tornasorról. Egyszerűbb, mint változtatni.

Szólj hozzá!

Címkék: idióta az köznek állapotja oktatási rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr96161751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása