hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A Lengyel-kór

2007.09.14. 12:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Valami speciális képviselői-politikusi betegség lehet, jellemzői: nekem mindent lehet/nekem ez jár akkor is, ha tulajdonképpen nem járna-attitűd, erősen torz világkép, és az egetverő baromságok kimondása (átlátszó hazudozás), anélkül, hogy egyrészt elpirulna, másrészt, hogy észrevenné, hogy mennyire átlátszó, amit mond. Érdekes megfigyelni, hogy bizonyos értelemben ezek a tünetek akár egy 6-8 éves gyerekre is ráillenének, bár a gyerekekek világképét ilyen életkorban már nem lehet a torz jelzővel illetni, és sokkal jobban reagálnak a kezelésre (szülői szigor/ráhatás), mint tette azt Lengyel.

Valószínű ebben a betegségben szenved Vadász János és a Veres fivérek is, meg még sokan mások, akiknél egyelőre nem tapasztalhattuk ennek jeleit, de jön még kutyára dér, ugyebár...

Szóval Lengyel már megint rendőrökkel találkozott, pedig csak annyit kellett volna tennie, hogy kiköltözik abból a lakásból, amelyet már több mint egy éve jogszerűtlenül használ.

Nem tudom, hogy Lengyel mit ért pontosan a kiköltözés fogalma alatt, valószínű teljesen mást, mint egy átlagember, ugyanis Lengyel megpróbált mindent vinni, ami mozdítható, illetve még azt is, ami nem mozdítható. Milyen hülyének jutna eszébe, hogy magával vigye a kocsibejárót? Vagy a gyümölcsfákat? Amelyeket ráadásul nem kiás(at), hanem kivág(at), végérvényesen elpusztítva ezeket.

Persze biztos neki fogunk hinni (csak egy tuját kellett kivágni, mert zavart a költözködésben) és nem a polgármesternőnek (kivágták a teljes növényzetet) azok után, hogy Lengyel először azt mondta, hogy nem is járt Sáregresen, aztán hirtelen beugrott neki, hogy ja, de mégis.

Szóval Lengyelnek valami komoly baj lehet fejében. A miértre három magyarázatot tudok elképzelni.

1. Lengyel egész egyszerűen egy kicsinyes, elvakult, idióta barom. Ebben az esetben rendszeresen be kellene rendelni pszichiátriai vizsgálatra, hogy mikor lépi át az őrület küszöbét, mikor válik ön-, és/vagy közveszélyessé, esetleg ez megtörtént-e már.

2. Lengyelben tombol a nárcizmus, és nem tudja elviselni, hogy nem ismerik fel a rendőrök, hogy el tudja bukni a polgármesteri választásokat, és kilakoltathatják egy házból, amelyet nem jogszerűen használ. Ez az eset magyarázná a meztelen képeket is (amennyiben azok nem photoshoppal készültek, ki tudja...), sőt azt is el tudom képzelni, hogy Lengyel annyira szerelmes önmagába, hogy megáll meztelenül a tükör előtt és Bud Bundy módjára simogatja magát, teljes megelégedéssel.

3. Annyira megszokta már a hatalmat, illetve inkább képviselői állással járó mentelmi jogot, és a polgármesterkedéssel járó egyéb kiváltságokat, hogy nem bírja elviselni, hogy nemsoká ezeket egytől-egyig elveszti, és újra be kell tartania majd bizonyos szabályokat. Mert az biztos, hogy ezzel a nyárral végleg kiírta magát a hazai politikai életből, de még a sáregresi politikából is. Bár azt már megtette tavaly, amikor nem választották meg újra polgármesternek.

Tessék, lehet választani.

18 komment

Címkék: idióta mentelmi jog szerintem lengyel zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr1165279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Condy 2007.09.14. 13:11:48

Ez a viselkedés s polgári jobboldal?

Sabesz Emil 2007.09.14. 13:18:50

Lengyel Zoltán tényleg egy olyan téma, amiben titkon mindenki egyetérthet, sőt, akár nyilvánosan is. És ennek ellenére Sáregresen valószínűleg mégsem biztos, hogy kiírja magát a politkából, mintahogy Orbán és Gyurcsány sem írják ki magukat (az szdsz-esekről ne is beszéljünk), mert a magyar politkai szimpla nb akárhányas focimeccsé alakult, sz ar csapatokkal és hü lye, elfogult szurkolókkal. Ahogy az újpest és a ferencváros kemény magjait sem tudta a legpocsékabb bajnoki szereplés, és utóbbinál a folyamatos hazudozás, sikkasztás elriasztani attól, hogy letegyék a voksukat újra és újra "A" csapat mellett, úgyanígy a szavazók jelentős részét sem érdekli már, hogy jól játszik-e a csapat. Vagy csal-e. Csak győzzön, mert akkor legalább néhány napig a szavazók is győztesnek érezhetik magukat.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.14. 13:30:32

Szerintem mindhárom tétel igaz, a sorrend tetszés szerint felcserélhető.

molaris 2007.09.14. 14:32:33

No ennek az esetnek kapcsán csak annyit,hogy én minden képviselőt aki aláír egy frakciófegyelmet elfogadó nyilatkozatot elmeorvoshoz vinnék,utána meg bíróságra.Minden esetre ez a pali nem piskóta.Hiába,mocsok minden pártban van,csak nem mindenütt takarítanak egyformán.Lengyel=Zuschlag?-mert legalább akkora teher!

spájdernecc 2007.09.14. 14:38:58

Ismerem régóta, nem felvágásból mondom :)
1. opció egyértelműen
agyturkászt sürgősen
nem rosszindulatból, féltésből....

bugris 2007.09.14. 15:13:11

Condy, nem érdemes egy idióta esetéből rögtön pártpolitikát csinálnod. Pláne, hogy Lengyel szocialistaként kezdte politikai pályáját. (Az más kérdés, hogyan tudhatott egy ilyen összeférhetetlen alak mindkét nagy pártban érvényesülni.)
Miután mandátumát úgysem tudják visszavenni, remélem legközelebbi akcióját szórakoztatásunkra a parlamenti ülésteremben adja majd elő, élő egyenesben.

z 2007.09.14. 15:40:21

elmebeteg hatalomvágyó

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.09.14. 16:10:49

A fenti esettel kapcsolatban az érzésem, hogy a politikusok között statisztikailag csak annyival több az ilyen ember az átlagemberek közötti előforduláshoz képest, amennyire egyáltalán ilyennek kell lennie ahhoz, hogy politikus akarjon lenni.

Sorra lehetne venni az indítékokat, amelyek az embert elindítják a politikusi pályán, és biztos vagyok benne, hogy a nagy része nem Széchenyi-féle indíttatásból teszi.

De a politikusaink, hivatalnokaink, rendőreink közülünk kerülnek ki. Úgyhogy, bár lesajnált ez a megközelítés, de mindnyájunknak magunk körül kell körülnézni, és rendet rakni. Jelenleg pontosan olyan politikusaink, stb. vannak, amilyeneket megérdemlünk, mert maga a társadalom szar.

Selkath 2007.09.14. 17:04:47

Istenem! És ez az "ember" a mi (Sárbogárd és körny.) országgyűlési képviselőnk! Tele van vele, meg a telekpusztításaival a helyi média. Még mi szégyelljük magunkat helyette...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.14. 17:09:00

ja, szó se róla a társadalom nagy szarban van, de mintha valami kontraszelektív kiválasztást alkalmaznának a politikai pártok vezetői. Mintha olyan embereket keresnének, akik biztos, hogy nem veszélyeztetik a pártban elfoglalt pozíciójukat, és jó droid módjára akkor és azt a gombot nyomják meg, ahogy ők mondják. Cserében hagyják, hogy az aprópénzt ezek a droidok tegyék el, maximum néha meg-megbukik egy. (Pl. Zuschlag. Szvsz hiába járt Lendvainál, ezt az ügyet már bebukta, az Mszp odadobja koncnak. Sokba került neki az a hülye zsidós megjegyzés...)

Lengyel szociként kezdte?
He-he. Ez a hét vicce...

bugris 2007.09.14. 17:58:02

www.hirszerzo.hu/cikk.fallosz_es_feszulet_egy_ev_leforgasa_alatt_valt_politikai_hullava_a_fideszes_kepviselo.41871.html
"1994-ben szocialista támogatással nyerte el a Fejér megyei Sáregres polgármesteri címét..."

Állítólag azért különböztek össze, mert nem jelölték a parlamenti választásokon, amit viszont a Fidesz megtett neki később.
Azért durva, hogy egy ilyen fickó mindkét pártnak jó volt.

szerintem mind a 3 2007.09.14. 19:02:30

Ez az ember beteg (szerintem). Ugyanúgy, ahogy jó pár, már kiszelektált politikusunk (pl, torgyán). Mivel kárt is okozott, nem elég a kórház, szerintem az ilyeneket be kell perelni, vagyont elkobozni, maradékból meg beutalni valami elfekvo diliházba.
Persze csak fuggetlen pszhichiátriai vizsgálat után.

morpho 2007.09.14. 20:09:37

Már akkor gyanús volt,amikor egy szál fecskében papírok nélkül vezetett és kötözködött a rendőrökkel(rendőrállam,ugye)Aztán jöttek a fotók,amiket szakterületem végett sokat vizsgálgattam,és hát...Szóval sajna Lengyel úr rossz hírem van,de ezt ön is tudja,photoshopnak se híre se hamva.Most meg a fecskékkel együtt költözik.Dehát mint a sztori elején kiderült,egy fecske nem csinál nyarat...

Kukacos István 2007.09.14. 20:19:48

Mit csodálkoztok,ezért kellett bezárni a Hárshegyet...
Szabadon mászkál még ezen kivül sok kaméleon...
Elba*****am a pálya választást,ennyiért én is lennék megélhetési politikus...
Külömben is,én vagyok a kiráj,csicskák!
Ezt tanitják nekik,vagy magátol jön?

nyekk 2007.09.14. 20:45:26

Az, hogy ez a csótány mindkét pártban komoly pozíciókat ért el, a pártokat minősíti.

Huber 2007.09.14. 21:12:29

Nem látom be, hogy a három opció miért is zárná ki egymást. Szerintem mindhárom magyarázat összhangban áll a valósággal.

ekkerjoz 2007.09.15. 08:31:54

Szobafestők némelyike erősen hajlik a nagyzási hóbort felé, időben kell kezeltetni mentálisan Lengyel Zoltánt is. Hátha visszatalál a diszperzithez.

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2007.09.19. 09:47:36

"Sorra lehetne venni az indítékokat, amelyek az embert elindítják a politikusi pályán, és biztos vagyok benne, hogy a nagy része nem Széchenyi-féle indíttatásból teszi."

Ja, mert ha olyan indíttatásból tenné, akkor államférfinak hívnák, nem politikusnak. Biztos mindenki ismeri a mondást, hogy az államférfi a következő generációra gondol, a politikus a következő választásra.

Na közhely off.
süti beállítások módosítása