hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Megint egy telefonos idióta

2007.09.22. 00:46 Vérszegény éjszakai dúvad

Mindazok után, hogy nemrég egy hülyegyerek a munkahelyét fenyegette meg bombariadóval a saját mobiljáról, most egy másik - sokkal hülyébb - emberke nem kispályázott, és rögtön parlamenti robbantással fenyegetőzött. Bomba természetesen nem volt, viszont ez az ökör is a saját mobiltelefonját használta, naná, hogy órákon belül leleplezték.

Na, most természetesen nem akarok továbbképzést tartani senkinek abból a témából, hogy hogyan kell bombariadót bejelenteni, mert azt gondolom, hogy rossz vicc, (és robbantással már a középiskolások sem fenyegetőznek, ha nem tanultak a dolgozatra, hanem egyszerűen lógnak, iskola helyett inkább kocsmába mennek), de amikor már felnőtt emberek jelentenek viccből(?) bombariadót, akkor már rossz viccről sem beszélhetünk, hanem csendesen sírdogálunk egy kicsit.

De. Azért én eddig nyilvánvalónak gondoltam, hogy ha valaki már telefonos álterroristáskodásra adja a fejét, annyi esze legalább van, hogy megpróbálja úgy csinálni, hogy aztán a rendőrök - akik szoktak ám ilyen esetekben is nyomozni - ne tudják kitalálni, hogy ki volt a névtelen Oszama Bin Laden. Azaz nem használunk saját mobilt, hanem mondjuk találunk egyet, vagy lopunk (ha már egyszer a bűn útjára akarunk térni...), vagy veszünk egy használtat blokk, nyugta és miegymás nélkül, ebben az esetben semmilyen személyes adat nem marad utánunk.

Persze, ha ezekhez nincs meg a megfelelő észbeli képességünk, akkor még felfedezhetjük az utcán álló kis bódékat, amelyekben - jól láthatóan - egy telefonkészülék van beszerelve. Igaz, hogy ezek használatához pénzt kell bedobálni, vagy pénzért kell venni egy olyan kis kártyácskát, amivel működésbe lehet hozni ezeket az eszközöket, de hát a mobiltelefon használata sincs ingyen.

Egyébként meg ez a telefonos bejelentés már lejárt lemez amúgy is. Mostanában vannak sokkal rémisztőbb fenyegetések is. Például a gyanús port tartalmazó levelek. Ezzel biztos halálra lehetett volna rémiszteni a parlamenti postázóban Julikát, de akár még Gyurcsány titkárnőjét is. Ez a levélfeladás meg aztán tényleg egyszerű dolog. Kell hozzá boríték, bélyeg, meg gyanús por. Az első kettő külön is beszerezhető, aztán a levelet be lehet dobni egy postaládába.

Ha az illető meg annyira mazochista, hogy mindenáron bíróság elé akart kerülni, akkor ment volna bankot rabolni, aztán adta volna le a személyijét a biztonsági őrnek, mielőtt távozik a zsákmánnyal.

Szólj hozzá!

Címkék: idióta az köznek állapotja

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr57172829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása