hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Kedves Miniszterelnök Úr!

2007.09.24. 18:16 Vérszegény éjszakai dúvad

Személyesen Önhöz fordulok, mert úgy gondolom, hogy (szándékosan, vagy sem, nem tudom) nem érti a rejtett kis célzásokat. A továbbiakban pedig tegeződésre váltok - csakis a kommunikáció további egyszerűsítéséért, nem pedig tiszteletlenségből (erről meg gondoljon azt, amit akar). Szóval:

Ugyanmár, Feri!

Tényleg azt gondolod, hogy amikor Aviktor azt mondja, hogy a Magyarországra érkező EU-s pénzek nagy részét ellopják, akkor az egész országot tolvajozza le? Mert nem, hanem titeket tolvajoz le! Titeket, az Mszp-t és az Szdsz-t, akik most helyzetben vagytok, és ti döntitek el, hogy kik azok, akiket helyzetbe hoztok, hogy ők is tudjanak lopni. Persze bele lehet kötni, hogy azok nem is EU-s pénzek, de hát ez ritka hülye kifogás lenne, azt tudod, ugye?

Én ugyan nem ismerem Aviktort, és Aviktor sem ismer engem, de én biztos vagyok abban, hogy Aviktor engem nem tolvajozott le. Te ismered ugyan Aviktort, mégis azt gondolod, hogy engem és mindenki mást is letolvajozott. De tudod mit, Feri? Van némi igazságod, amikor így láttatod Aviktor mondókáját.

Az emberek egy (nem tudom mekkora) része tényleg tolvaj. Minden lelkiismeretfurdalás nélkül visz haza a munkahelyéről (vagy akár szórakozóhelyekről, hotelekből, stb.) olyan dolgokat, amelyek nem az ő tulajdonát képezik. Persze, ha észreveszik, akkor kiteszik a szűrét, és mehet munkanélküli segélyért. (Ellentétben veletek, ti általában inkább felfelé buktok). Tudod miért van ez?

Nem? Segítek egy kicsit.

Emlékszel, hogy amikor még egyetemre jártál, akkor egy kicsit másképp hívták ezt az országot? Nem, nem, akkor sem kurvaországnak. Népköztársaság volt a neve, bizony. Annak az volt az egyik lényege, hogy nem létezett magántulajdon. Voltak más lényegei is, például, hogy az ember nem mondhatta ki szabadon azt, amit ki akart mondani, ha az negatív fényben tüntette fel a rendszert az elvtársakat, de ez most nem tartozik ide, csak úgy leírtam, hátha segít felidézni azt a kort.

Szóval ismered azt a mondást, hogy közös lónak túros a háta? Tudod, ez azt jelenti, hogy a közös tulajdonnak nincs gazdája. Akkoriban ezt a problémát úgy oldották meg az emberek, hogy a közös tulajdonból magántulajdont csináltak.

Tudom, hogy most mire gondolsz, de nem, tévedsz. Nem privatizációval. Egyszerűen ellopták. A gyári munkások szerszámokat, alkatrészeket vittek haza, míg a vezetők lényegesen komolyabb értékekben utaztak. Bár Magyarországon a privatizáció sem áll(t?) messze ettől az eljárástól.

Tudod, hogy mi a furcsa? Az, hogy állítólag 1989-ben rendszert váltottunk. Azért mondom, hogy állítólag, mert egyre inkább úgy néz ki, hogy semmi más nem történt, hogy megengedtétek az embereknek, hogy legyen magántulajdonuk, közöltétek velük, hogy mától bármit beszélhetnek, mert az titeket kurvára nem érdekel, hogy mától lehetnek (és lesznek is) munkanélküliek, valamint az ország nevéből kihúztuk a 'nép' szócskát. De igazából semmi nem változott, mindenki annyit lop, amennyit nem szégyell. Aki szégyell lopni, az nem lop, aki meg gátlástalan, az egész gyárakat, üzemeket, milliókat, stb. Tudod, ez nem jó. Tudod Feri, bíróság elé kellene állítani mindenkit, aki lop, nem számít, hogy egy kalapács az, vagy egy sokmilliárdos tétel. Tudod Feri, egy Zuschlagnál többet kéne felmutatni a tolvajok elleni küzdelemben.

Végül, kedves Feri, csak annyit szeretnék még mondani, hogy az eddigi ténykedésed maximum az édeskevés jelzővel lehet illetni. Tudod, lehet, hogy amikor még egyetemre jártál - igen, azokban a más időkben - lehet, hogy elég volt bedobni a reform szót, ahhoz, hogy az emberek azt gondolják, hogy itt reformok vannak, de ma már nem. Reformozol jobbra-balra, de mindaz, ami egyelőre látszik, az nem reform. Tudod mi az, Feri? Eszetlen kapkodás.

Az a nagy szerencséd, kedves Feri, hogy az ellenzék élén Aviktor van, aki képes - ha nem is melléd, de - maga ellen hangolni az emberek egy részét. Na, meg az, hogy elhallgattátok, hogy mekkora szarban van az ország. Persze, az már nem szerencse volt...

91 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor parlamenti beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr91175783

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: internet marketing degree 2017.12.12. 20:26:16

Totális csődben a francia állam - sorok között

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.09.25. 02:09:10

1.Ha nálunk a házban lakógyűlés van,akkor nem azt mondom,hogy"a tetőtérbeépítésből származó jövedelmek nagy részét ellopják",hanem azt,hogy"kedves Sztrovacsekbácsi,amióta maga a közös képviselő,rendszeresen meglopja a házat,ezzel és ezzel,lenyúlja ezt és ezt"
Ha általánosítok az veszi magára aki akarja és még szarkeverő is voltam.
2.Az,hogy a szocializmusban a zemberek nem mondhatták el nyíltan a véleményüket,az kb a hetvenes évek elejéig volt igaz,aztán már egyre kevésbé,a nyolcvanas években meg már szinte egyáltalán nem.Ezzel nem azt mondom,hogy Kádárt ide,de azonnal,csak nem szerencsés összemosni a szocializmusnak nevezett izé teljes negyven évét.
3.Ez az "eszetlen kapkodás" vaker,ami Szijjártó kolléga kedvenc szófordulatainak egyike egyenlő a nesze semmi fogd meg jól című vicceskedéssel.Kik kapkodnak eszetlenűl és mit?Az a kapkodás,hogy fizetős lett a felsőoktatás,bevezették a vizitdíjat,közelítik a gáz és villanyárat a piaci állapotokhoz,megpróbálják elérni,hogy mindenki fizessen EÜ.járulékot,konvergálják a gazdaságot az eurokritériumok elérése felé?Ha ez a kapkodás,akkor tényleg kapkodnak"Őrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Aztán lassan fölbukunk"(Feri)
4.Te a gazdasági mutatókat a kormányok prognózisaiból kalkulálod ki?Csak azért kérdem,mert aki olvasgatott teszemazt KSH adatokat,GKI jelentéseket netán néhány külföldi gazdasági elemző cég prognozisát 2006 márciusának magasságában,az pontosan tudta,hogy mekkora az államháztartási hiány és az államadósság.Tudta ezt Aviktor is.Pontosan tudta és erre ígérte be a 14. havi nyugdíjat,az olcsóbb áramárat,a járulékcsökkentést és a félárú aútópályamatricát.
Tehát ő nem hazudott.Aki azzal a mesével áll elő,hogy csak a választások után derültek ki az államháztartási mutatók,azt a Holdról lőtték át.
Vajon mi a faszból finanszíroztuk a kedvezményes lakáshitelt,az 50%-os közalkalmazotti béremelést,a 13.havi nyugdíjat??Te is tudod jól,hogy ennyi lóvét csak hitelből leheteett kifizetni,ami írtózatosan megdobta a hiányt.
5.Ami a lopást és annak permanens továbbélését illeti,az maradéktalanul igaz.Tényleg,hogy áll a szakdolgozatod?

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.25. 06:22:24

... és akkor még az Auchanban meg sem nézték a táskáját.

Hattory Hanzo 2007.09.25. 07:35:54

Viktor nem csak mint játékos, de mint (játékos)edző is képes a mérkőzés hajrájában meglepő húzásokra. Ilyen volt a 2006-os döntő utolsó 10 percére beküldeni a Semjén/Mikola ékpárt, bár talán az se ártott volna, ha valaki elmagyarázza nekik, melyik kapu kié, hogy a szellem eme két arisztokratája ne rúgjon már ekkora öngólokat.

Angyal 2007.09.25. 07:36:40

No mi a helyzet, fáj, hogy drasztikus dolgokat csinál az MSZP? Ugyanezt megicsálná minden szívfájdalom nélkük a kedves FIDESZ élén Orbán Viktorral...:-) És igenis nagyon lopják az EU-us pénzeket, nemcsak kormányszinten, minden szinten, ahol csak lehet...nemcsak MSZP-és, hanem FIDESZ-es is, hamár itt a 2 vezető versenyzőről beszélünk, de még azok is lopnak akikről most hírtelen nem esett szó! Szerintem egy picikét gondolkozzál el és utána írjál ilyen szép, szívhez szóló kedves levelet hángörienidiocc:-)

Henry Dorsett Casr 2007.09.25. 07:42:04

...közös lónak nem túrós a háta, hanem túros...
Gyondolj már bele egyébként mekkora baromság. Túros, vagyis fel van törve, mint amikor a cipő feltöri a lábat. Közmondás, ezért archaikus. Egyébként nagyjából igazad van.

Appendiksz 2007.09.25. 07:49:52

Az országban sajnos , aki olyan beosztásban ,pozicióban van lop.Száz milliókat és milliárdokat is. Mekkora kellene legyen a cuslágos cella? Hányan kellene még mellékerüljenek?
Van-e a magyar Parlamentben 5 képviselő, akit a HAZA dolgai és jövője érdekel? Appendiksz

Demi 2007.09.25. 07:51:36

EU-s pénzeket nehogy már el lehessen lopni. Ezeket jobban megnézik és nem magyar, hanem EU-s szakik felügyelik, hogy az egy forintos csavart miért tízért vetted és a fejére koppintanak. Tehát nem hiszem, hogy EU-s pénzt lopnának. Max azt, ami befolyik tőlünk.

Hattory Hanzo 2007.09.25. 07:54:02

Hamár a lopás szóba került: tegnap ( talán a Népszabadságban ) volt egy vicces és/vagy baromi jellemző hír. A 4-es metró eddigi munkálatai során az alvállalkozók mintegy 200 (!) esetben próbálkoztak be a fővállalkozónál, hogy az adott munkafázis többe került, mint a költségvetésben előírányzott összeg. A fővállalkozó 36 (!) esetben látta jogosnak a követelést. Az 18 százalék. Azért az komoly.

echte hungarian cselovek 2007.09.25. 07:57:17

Na, ja. Elég ídős vagyok ahhoz, hogy én is emlékszem arra az időszakra, mikor a jó munkás ember azt mondta, hogy. Miénk a gyár, visszük haza. A főnök is ezt tette, meg az ő főnöke is, meg a Párttitkár elvti is.
Még messze volt '89, mikor már leírhatta a népszabi, hogy mi történik az országban, de a kutyát sem érdekelte.
'89 után, annyiban változott, hogy többet lehetett lopni, és elkezdték szűrni, hogy ki lophat.
Ez azóta csak rosszab, mert a látszatot fenttartandó, már csak bizonyos körök, és csak különböző magyarázatok mellett lophatnak. Tehát, már ez nem olyan mint anno a tüzelőolaj. akkor még kimondták, hogy egy egész olajos szerelvény eltünt. Értitek? Eltünt!!!
Azóta sincs meg!!!???
Na, hogy végre befejezzem, nem nyogtat meg engem az alternatíva sem. Nevezetesen Aviktor. Most nincs hatalom, nem lophat. Majd ha lesz, akkor megint ő mondja meg, hogy ki lophat. Még soha az életben nem dolgozott ő sem, sem a sleppje. Na most ha lát valaki a láthatáron valakit, akiből kinéz, hogy már gazdag, és nem a miniszterelnőkséget használja fel arra, hogy meggazdagodjon, és hűbérrendszert építsen ki magakörül. Akit talán majd felelősségre lehet vonni, állami vagyon, Czinege utcai ház,Tokaj,pártüdülő ügyben.
Na. Az szóljon!
Addig lehet saccolni, hogy meddig tart ez így, s az én korosztályom meg sajnálkozhat, hogy miért is nem akasztottunk '89-ben?

Angyal 2007.09.25. 07:58:48

Demi

Te mennyire naív vagy, Te hol élsz? Még mindiíg a jó öreg Balkánon:-) És bizony hiába vannak EU-s szakik, léteznek kiskapuk is, nos akkor most miről beszélünk?:-) Lopás minden szinten, szinte minden....:-)

Tomi 2007.09.25. 07:59:29

Angyal

Ez a tipikus emeszpés hozzászólás : deaviktor is ezt csinálná...
HONNAN TUDOD ??????????
Ennyire okos lennél? Én nem hiszem.
A tipikus védekezési-támadási formátok ez.Igen formátok, mert ha ilyet írsz Te is közéjük tartozol.
A levél pedig igenis ott van a helyén.

guyko 2007.09.25. 08:03:02

gyerekek, akik azt mondják, hogy már akkor is tudták, hogy nagy lesz az államháztartási hiány, azok minek szavaztak újra az emeszpére? ennyire kell a Aviktort utálni? kicsit visszább nem néztél a mutatókban? láthattad volna, hogy 2001-ig értelmes növekedés volt (2002 a populizmus éve volt - jajjj de utáltam!). ha nem tudnak kormányozni 4 évig, akkor minek szarják el még 4-ig? nem mondom, most is javulnak a mutatók, csak illesszen már rá mindenki egy görbét és jöjjön rá, hogy lassulva gyorsulunk! nc a megszorítgatásokra! gyors gazdaság => jólét mindenkinek. És ne osztogassunk könyörgöm (igen, Aviktor is szorított volna, csak ők meg merték tenni a családi adózást, magyarán azt azért támogatták, aki dolgozik)

na ennyi

rolika 2007.09.25. 08:04:06

Persze, hogy lopnak. Már az lopás, ha állami pénzen feketemunkásokat foglalkoztatnak, márpedig mindenhol vannak svarcolók.
Arról nem beszélve, ha állami pénzről van szó, hirtelen 8b-s ácsceruzával kezdik számolni az árakat, simán előfordul 2-3-szoros túlárazás a privátszférához képest.
Azt nem értem, miért nincsenek versenytárgyalások, mondjuk az interneten, valamilyen licit formájában. Miért van az, hogy az állami tenderre benyújtják az ajánlatot, kiválasztják a legolcsóbbat, és további tárgyalás nélkül övé a meló? A piaci versenyben ez ugye így néz ki: na, akkor mennyit engedsz még a feléből?
Miért van az, hogy csak a fővállalkozónak kell tisztának lennie egy állami projekt elnyerésekor, az alatta lévő szub-alvállalkozók meg már a lőtéri kutyát nem érdeklik, pedig ott megy a nagy bizniszelés (értsd: feketézés).

rolika 2007.09.25. 08:06:26

"Aviktor is ezt csinálná", "Aviktor így meg úgy"
ezt utálom a legjobban: két választást elvesztett, 5,5 éve nincs kormányon b.sszameg, mit akartok még tőle?!

Zolika 2007.09.25. 08:08:07

Előre leszögezném(mielőtt megkapnám ismételten a mocskos komcsi jelzőt), hogy nem vagyok sem mszp, sem szdsz szimpatizáns, meg úgy mellesleg a többi parlamenti párt sem tölt el különösebb rokonszenvvel. Sokmindenben igaza van Aviktornak, de nehogymár ő beszéljen csalásról, meg lopásról...véleményem szerint az mszp nem azért nyerte meg a választásokat, mert csalt, hazudott, titkolózott..stb(már kívülről fújja mindenki a maszlagokat), hanem azért nem nyert Viktorka, mert egy éppkézlább programja sem volt, hanem tulajdonképpen megvárta, hogy mit "kampányol" a gaz ellen, aztán gyorsan elkezdte szidni azt.Szisztematikusan, gondolkodás nélkül, kit érdekelt, hogy esetleg az jó lett volna/lenne. Mellesleg igérgetésekben azért ő sem fukarkodott...
De azért mostmár kíváncsi lennék piszkosul, hogy ő mit tett volna, ha nyernek...GONDOLKOZZUNK MÁR! Ő sem tehetett volna az ég egyadta világon kívül semmi mást
Egyetértek azzal, hogy az Eu pénzeket jobban felügyelik mint Magda Marinkót. Csak ugye mostanság elég a legkisebb szikra, és tódulnak a "hazafiak" "forradalmaskodni"

izeke 2007.09.25. 08:08:24

Demi Te vagy naiv vagy elvakult hülye...

MINDEN pénzt az EU pénzt is nagyrészt SIMÁM ellehet lopni. Nem tart semeddig túlszámlázni, leigazoltatni, stb, stb. Persze kis zsozso kerül a kiutaló/ellnőr/igazoló zsebébe...ezt hívják korrupciónak. Lásd pl. zuschlag janos esteit...

kb. minden hatalmon lévo lop, ahol tud ez EU pénzekből is. Nem ez a baj, hanem, hoyg túllépték azt mértéket (10-15% ) ameddig ez különösebb feltűnés nélkül megy/mehet szerte a világban.

A mostani 50-60%-os elopási arány már irritaló, ezért került napirendre. Főleg, hogy közben a köznép számára adóemelés, vagyonvizsgálat, stb van. Na ezért a tetves kétszínűségért utálják immár a saját szavazói is az mszp-t, de nagyon...

Nem lehet lopni vezetőként ezerrel és közben azt mondani a népnek \"Ne lopj!\".....

Angyal 2007.09.25. 08:08:24

Tomi

nem tartozom az MSZP-hez, bármennyire is szomorú leszel ettől a ténytől, de tény az is, hogy nagyon nem úgy mennek a dolgok az Országban ahogyan kellene egy EU-s Országban működnie.
Azt hagyjuk ki az okos és ki nem, nem arról szólt a kedves levél....viszont bármennyire is fájó a FIDESZ sem fedhetetlen...

0xFFFF 2007.09.25. 08:13:36

Angyal !

"Azt hagyjuk ki az okos és ki nem, nem arról szólt a kedves levél....viszont bármennyire is fájó a FIDESZ sem fedhetetlen... "

Nem az, de most nem ők lopnak. Hülye indok az, amikor valakire rásütik a tolvaj jelzőt, nos hülye dolog erre úgy reagálni, hogy: De a másik is az lenne, ha.... Igen-igen ! Ha a nagyapámnak kereke lett volna, ő is gyorsvonat lett volna.

zolika 2007.09.25. 08:14:09

és azért az ország gazdsági helyzeténél a külföldi tényezőket is nézni kell, sajnos. Függünk mi az égvilágon mindenkitől. Mert ha Szergej Kamcsatkán elzár egy csapot az ellen Viktor(de nyugodtan mondhatnék más neveket is)sem tud semmit sem tenni. Vagy azt mondja Iván, hogy ma 5Ft-ért kaptad a gázt, de holnap 10-ért adom, ha nem tetszik akkor pattogj, én meg elzárom a gázt...Ennyi

Millner László 2007.09.25. 08:17:26

\\\"Szóval ismered azt a mondást, hogy közös lónak túrós a háta?\\\"
Szerintem Feri nem ismeri.
Tudomásom szerint a közös lónak turhos és nem túrós a háta, ami gondolom a lovak habos izzadtsága. Ez utal az ápolatlanságra.
Netán ez is olyan szándékos internetes elírás mint az egyenlőre=egyelőre?

Ulvang

zolika 2007.09.25. 08:19:29

nézzük csak a dolgot kicsiben...vidéki önkormányzatoknál...jóskapista egy egyszerű jólelkű emberke volt, bürgermeister lett, és azóta 10 millából felújította a saját, meg a szülei házát..na ez ám a gyors munkatempó, fél év leforgása alatt:)És pedig nem is szoci....Úgyhogy lop itt mindenki orrba-szájba, amint lehetőség adódik rá

Koles 2007.09.25. 08:20:00

Namost, amikor a fidesz elsöprő többséggel megnyerte a helyhatósági választásokat, akkor ugye mondogatták, hogy a helyhatóságok a második hatalmi tényező, meg ilyeneket.
Most viszont, hogy tűnnek el a pénzek az elosztás során, valahogy nem vetődik fel egyáltalán, hogy a megyei és városi önkormányzatok többségében a jobboldal ül... Vagy rajtuk keresztül nem megy semmilyen uniós pénz???

(Egyébként igaza van a cikkírónak, hogy büntetni kellene akár egy kalapácsot vitt haza, akár egymilliót - de akkor azt is, aki egy tollat visz haza? És az aki a munkahelyen ingyen nyomtat és fénymásol? Vagy a munkahelyén netezik? Vajon a cikkíró sosem tett ilyet?? Ez persze nem mentség a kalapácsellopásra - és pláne nem mentség a milliók ellopására... csak hát...)

Angyal 2007.09.25. 08:20:52

OxFFFF

Te miképpen reagáltad volna le? Lehet, hogy fájó az emberek nagy részének, de tény, hogy aki éppen hatalmon van az lop 1000-el, ahonnan és amit tud, ezen nincs mit szépíteni...

0xFFFF 2007.09.25. 08:20:57

Millner László 2007.09.25. 08:17:26

"Tudomásom szerint a közös lónak turhos és nem túrós a háta,..."

Rosszul tudod. Túros a háta, nem túrós és nem is turhás....bár amelyiken a feri ül az lehet akár az utóbbi is.

0xFFFF 2007.09.25. 08:22:13

Angyal !

Én hosszú börtönnel és a lopott javak elkobzásával reagálnám le. Mindig azt, aki éppen kotorászik ott, ahol nem kéne. Semmiképpen nem legyintenék, hogy: Fenébe ! Ne foglalkozzunk vele, más is lopna !

Millner László 2007.09.25. 08:24:52

Ezt bebuktam:

[DOC] „MAGYAR NYELVJÁRÁSOK” Fájlformátum: Microsoft Word - HTML-változat
Közös lónak túros a háta. A közös lóval nem törődnek úgy az emberek, mint a sajátjukkal és a hám könnyebben feltöri, feltúrja a hátát. ...

Úgy tűnik jobb előbb tájékozódni és csak utána okoskodni.

Önkorrekció/Ulvang

zolika 2007.09.25. 08:26:16

Én személy szerint a vagyon-gyarapodási-nyilatkozatokon kacagom félholtra magamat, minden egyes évben...elgondolkodom azon, hogy hogy lehetséges az, hogy valaki 16 éve csücsül a parlamentben, hol ellenzékként, hol kormánypártiként, majd ismételten ellenzékiként...és így tovább...és egyetlen átkozott szinestévé van a tulajdonában...:)És ezt szemrebbenés nélkül le merik írni...

Angyal 2007.09.25. 08:30:49

OxFFFF,

hidd el én is ezt tenném amit Te, de nem vagyunk abban a helyzetben.
Arra a tényre, hogy lopnak, engem is elszomorít eléggé, de mit tudok igazából tenni? Te mit tudsz tenni? Menjünk tüntetni, lőjjük le vagy mi? Humánusabb megoldás híve vagyok és hiszek abban (bármennyire is furcsának tűnik), hogy a helyzet javulni fog, igen, de nem most és kurva nehéz lesz mindenkinek, Neked, nekem, az ismerősöknek...de egyszer jobb lesz.

gulasZuppe 2007.09.25. 08:31:26

Az EU-s penzeket is ugyan ugy lelopjak majd mint a tobbit, csak annyi lesz a kulonbseg hogy jobban odafigyelnek a szamlara. Nem ugy lopnak majd mint az ifju-szocik :)

Megujuló energia uzletben utazunk, es ne tudjatok meg hol meg a legnagyobb lopas...ott ahol sok a penz - vagyis allamhoz \\\"kozeli\\\" beruhazasok ergo onkormanyzat+eu stb...- csak ugy szimplan annyit kozlok hogy 10%-os jutalekot ker minden baromarcu talpnyalo akinek van kapcsolata - benyaltak -, nelkuluk meg nem lehet nalunk semit elerni!!! Maxx véletlenül mert volt mar olyan hogy nagyot bakiztak es kiesett a \\\"nyerő\\\" jelölt...de csak mer elbenaztak vmit. Ez 10 esetből 1x ha megtörténik. (aztan ha nyersz az se fenekig tejfel több int egy eve nem kapjuk meg a tamogatast amit nyertunk - allandaon belekötnek minden iratba, persze ha partközeliek lennenk mar reg penzünknel lennek...ez is felfogható lopásnak...)-nem akarom neven nevezni de egy szarhazi partszimpatizans es csapata meg gyarpeitesre is mindent megkapott pedig elavult szar technolgiaval dolgoznak a kutyanak se kell a piacon de majd az allam rendel tőle (vagy a part ahogy tetszik...)
Szoval megha az atlag nem is tudja elkepzelni (mert hulye naiv) itt kenőpenzek nelkül semmit nem lehet elerni - namost az EU-s penzek lopasa is ugyan igy torenik, tejelni kell belőle, ha nem akkor nem nyersz, sőt még keresztbe is raknak neked...
Ja es az alap hogy a legtöbben telejsen mas értékü számlát iratnak mit amennyi a valóság (igy a kenőpenzeket is legalizaljak). (80-ezres tételek helyett 270-ezres, amit ki is fizettek, csak eppen a többit a saját zsebükbe stb...de ha nem megyünk bele nekünk nincs üzlet, és még így is megérte...ez is egy önkormanyzat volt...).
A legnagyobb feketegazda maga az allam es szervezetei.
Ezt fölszamolni, ugy hogy raszallank a kisemberekre? haha, ugyanmár.

Szerintetek milyert kellett mindenaron megnyerniuk a valasztast a maszop-szadesz-nek?

Az euromilliardok \\\"elrendezese\\\".

A problema az bar en komolyan nem ertem mia faxt muvela fidesz - kamuellenzek -, hogy a fidesz korei jóval kevesebb anyagiakhoz jutnak mint annak előtte es ez mar a masodik ciklus amibol kimaradtak. Mintha szandekosan kurnának el mindent. Itt ez az egeszsegügy, a fidesz gagyok valamint, most meg hogy allitolag megegyeztek a koalicios parnerek, egyből rogatnak , hogy varjnak mar megállni hóhó, mosmar vaan nekünk is program, ezt kell megvalósítani! Mér eddig hol voltatok? Kamuellenzek. Persze igazaból nekik csak az faj hogy nem ők osztjak a penzeket, ok, de akkor milyert nem tesznek ez ellen? Mert amiota megynertek az onykormanyzatokat kuss van.

Jópárana fidesz koreiben pórul jártak, nincs midenkinek annyi penze hogy 180fokos fordulatokat vegyen, eddig 4evente valtas volt, egyik oldal kapott, aztan a masik, most ez megbomlott, a masik oldal egy ideje nem kap semmit (nem a fidesz nagy zaszloshajo cegeire gondlok, hanem a csendes tobbsegre akik mogotte alltak es remeltek - ne tagadjuk le ez igy mukodik). Mert a nagy oriascegeknek mindegy ki van hatalmon oda nyalnak (pl elmu telepen regebben minden evben voltak ilyen part-szeru rendezvenyek, mindig aki hatalmon volt az mulatott...)

Nehogy azt higyjetek mar hogy ez az egesz egyik naprol a masikra mert eutagok lettunk megvaltozik
velejeig romlott az egesz rendszer, duhonghet itt gyurcsany vagy akar meg is dogolhet, de elsodorjak őt is ha nagyon mélyre probal asni...

Jack__Bauer 2007.09.25. 08:32:16

Szerintem az egyelőre kérdéskörben is tájékozódnod kellett volna...
egyenlőre: egyforma részekre
egyelőre: ezidáig

Aztán persze lehet, hogy nem így van. Mondjuk a google ca. 3 millió találatot ad az "egyelőre"-re...

gravy_t 2007.09.25. 08:33:07

én egyetértek zangyallal! szerintem is teljesen rendben van, hogy a feriék szétlopják az országot, hiszen nyilvánvaló, a napnál is világosabb, a vak is láthatja, hogy a zorbánék tízszer - mit tízszer, százszor ilyen rosszak (lennének, ha hatalmon lennének, de ugye nincsenek már 8-9 éve tehát igazából fogalmunk sincs, de azért mégis)

Koles 2007.09.25. 08:35:27

Orbánék "lennének, ha hatalmon lennének, de ugye nincsenek már 8-9 éve tehát igazából fogalmunk sincs, de azért mégis)"

Ők ülnek az önkormányzatokban. Ott nem folyik át pénz?

Tomi 2007.09.25. 08:36:57

gravy_t
Ott a pont, Te látod a lényeget :)

El Presidente 2007.09.25. 08:38:41

Az feltűnt még valakinek rajtam kívül, hogy aki hozzászól és emeszpés, sokmindenről beszél, de konkrétumokról soha?- pld. hogy az EU-s pénzeket nem lehet csak úgy ellopni mert hát azt okos, nyugati szakik nézik, hogy hova megy, na ez aztán hiteles, ezekután meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg mégis akad egy honfitársunk aki éles eszével mégis talál egy kiskaput a lopásra.
És mégegy, az feltűnt valakinek rajtamkívül, hogy a kis szadeszeseknek mekkora beleszólása van a kormányzásba, értem én hogy koalíció meg hasonlók, de a szavazáskor azt kellett eldönteni, hogy MSZP vagy SZDSZ vagy Fidesz etc. Az SZDSZ, nem akarok igaztalanságot állítani mert, nem vagyok illetékes, de kb. 5%-ot kapott. Akkor felmerül a kérdés, hogy esetleg a kormányzásba nem lehetne-e valamiféle sok bonyolult arányszámolgatás után, kiszámolni, hogy a szadeszeseknek mennyi beleszólást lehet engedni az 5% alapján.

gravy_t 2007.09.25. 08:39:50

arejtett (?) ironizálás remélem, átment

Millner László 2007.09.25. 08:40:17

Tudom, kicsit túllihegem:


…..Túros.
A "túr" szláv eredetű szóból származik, aminek jelentése fekély, seb.
Miszerint a közös lovat senki nem kíméli (nyilván igavonásról van szó), ezért kisebesedik a háta.


…..És könyörgöm, a közös lónak NEM "túrós" a háta! Hanem "túros". Mert sokat hajtják, és a habot túrja a hátán a nyereg...


…….Városmajori Gimnázium, érettségi kérdésre adott válaszok:

Közös lónak túrós a háta! 40% (224)

Közös lónak túros a háta! 33% (183)

Közös lónak turos a háta! 13% (74)

Közös lónak turós a háta! 12% (70)

zolika 2007.09.25. 08:41:56

A hét kérdése: az önkormányzatok kitől kapják a pénzt??-->állambácsitól! Lehet szembeszegülni, meg ellenállni, pattogni, csak ugye abból nekik sem lesz pénz, fizu, támogatás, ingyen utazás, kocsi...stb Úgyhogy hangzatos dumának bizonyúlt ez az önkormányzati akármi betart majd a gonosz fecóéknak. Mondjuk már eleve az ötlet kétségbe vonja, hogy aki ezt kimondta valaha is járt volna a jog közelében...mert vannak bizonyos kifejezések mint pl hatáskör, illetékesség, jogi struktúra..Alkotmány..de ugye ez ilyemkor is mindegy volt

gulasZuppe 2007.09.25. 08:42:18

igen ez a brutalis 2%-os torpepart viszi a gazdasagi tarcat ez igazan lolkaesbolka

meg az is hogy az maszop hogy igazodik minden szadesz fingasra, ettől en is hanyok de mit van tenni: félnek.

gulasZuppe 2007.09.25. 08:44:28

Látjátok olyanok vagytok mint a magyarok a felszinen szarakodtok egymással, ahelyett hogy mélyre ásnátok. Még a vitáról se lehet egyetértés túrós ló nélkül :)

Közös lónak tóros a háta

mit szarakodtok ezzel :)

Héttörpe (törölt) 2007.09.25. 08:46:05

nem ide tartozik, de azért ide tartozik. Ugyan mondja már meg valamelyik csillogó szemű maszop szavazó, hogy istenített pártja és a nagy vezér flat-o miért nem zárja ki soraiból zuschlágot? Netalán félnek ezt meglépni? Lehetséges, hogy Jani kinyitná a száját? Na? NA???

zolika 2007.09.25. 08:46:56

a közös lóból közös kolbász lesz?

mackensen 2007.09.25. 08:46:57

nem túrós és nem túros, hanem turos ami azt jelenti, hogy sebes

Angyal 2007.09.25. 08:47:54

grav-t,

ja, átjött a rejtett irónia:-)

gulasZuppe 2007.09.25. 08:49:30

zuschlág-ot elmebetegge fogjak nyilvanitani ez bevett szokass, igy nem kerül dutyiba, valszeg nem merik besarozni jobban es direkt nem megy neki a part mert azert a jani "tudhat" meg egyet s mast, sztem olyan ez a jani mint a gyurcsany volt regen, gatlastalan törtető, olyan fél-atyaúristen kezdett már lenni (ja elnéztem nem szavasztam a maszopra :D )
éljen a gárda :D

Angyal 2007.09.25. 08:50:29

Ja, és ne hagyjuk figyelmen kívűl az a tényt sem, hogy azért, mert Orbánék nincsnenek hatalmon akkor ők nem lopnak, dehogynem....

muhi 2007.09.25. 08:50:32

Tudod, mit jelent az, hogy közös lónak túrós a háta? Az nem jelent többet, mint hogy a közös lónak valamilyen rejtélyes okból tényleg túró van a hátán :)

Helyesen: közös lónak TÚROS a háta. Azért, mert a nyereg feltúrja, felsebzi. Aki nem hiszi, járjon utána.

Millner László 2007.09.25. 08:59:20

Drága Jack Bauer !

Én elég hamut szórtam a felyemre (fejemre?)túros ügyben. Viszont szerintem nehezen volt félreérthető hogy én az egyelőre/egyenlőre szándékos eltévesztésére utaltam első megfontolatlan írásomban. Talán egy topikra, vagy mi a fenére iratkoztam fel életemben egyszer, ahol erre külön felhívták a figyelmemet, hogy a tévesztést szándékosan helyezik el a népek és csak magamat égetem, ha ezt javítom.
Valami ilyesmi történt most.
Szóval ebben nem kérek segítséget

Illés Béla 2007.09.25. 09:03:45

Nézzétek!Én úgy gondolom,h ezek a parlamenbe csak csinálják
a műbalhét(Te lopsz! Nem te!)közben meg a pénztár elött huncutul összekacsintva felnyalják az évi 17 millát(térités)
bemondásra,számla nélkűl!Megosztanak minket a sz.r jobb oldal,baloldal dumával.Én azt mondom,próbáljunk józanul gondolkodva kívűlről szemlélve,röhögni(Kínunkba?)ezen a
tetű bandán.Ránk úgyis sz.rnak ezek,dumálhatunk bármit.

Hattory Hanzo 2007.09.25. 09:11:05

El Presindente

"Az feltűnt még valakinek rajtam kívül, hogy aki hozzászól és emeszpés, sokmindenről beszél, de konkrétumokról soha?" Muhaha!!! Erről beugrik egy tegnapi Magyar Nemzet hír :

"Gyurcsány Ferenc kommunikációs főtanácsadója arra próbált rávenni egy-két médiumot, hogy ifjúságpolitikával foglalkozó fideszes képviselőket is keverjenek bele a Zuschlag-ügybe -jelentette ki Szijjártó Péter.
2007.09.24 07:58 Magyar Nemzet

"Több újságíró jelezte már, hogy Gyurcsány havi több százezer forintért foglalkoztatott kommunikációs főtanácsadója arra próbált meg rávenni egy-két médiumot, hogy keverjenek bele az ügybe néhány ifjúságpolitikával foglalkozó képviselőt a mi oldalunkról is" - fogalmazott a szóvivő. Szerinte mindez annak jele, hogy "látszik is a pánik a túloldalon". A szóvivő sem a főtanácsadót, sem a megkeresett médiumokat, sem a kísérletet leleplező újságírókat nem nevezte meg."

Akkor Péter tégla!

Koles 2007.09.25. 09:13:20

"valamelyik csillogó szemű maszop szavazó, hogy istenített pártja és a nagy vezér flat-o"

Tévedésben vagy, a baloldalon nincs (illetve alig van) ilyen "rajongó" szavazó, aki istenítené a pártot illetve kifejezetten szeretné fletót.
A rajongás bizony sokkal jobban jellemző a jobboldalra, ahol mint tudjuk a vezér még sohasem hazudott...

Hattory Hanzo 2007.09.25. 09:15:09

Bocsánat, a megszólítás természetesen:

El Presidente !

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.25. 09:15:54

Vissza a ló hátától a másik oldalára:

Én még élénken emlékszem, amikor Vitya országlása alatt kipattant valamiféle Szárhegy-dűlő Sárazsadány ügy, ahol agy bizonyos Mayer Aranka borította a bilit. Merthogy ugye, Vitykóról nem lett volna szabad, hogy kiderüljön, köze van az elhalászott állami támogatásokhoz.
Eccóval Vityánk, ha hatalmon lenne, nem ugyanezt tenné, hanem ha hatalmon van, ugyanezt teszi.
Uff, én beszéltem.

Osceola 2007.09.25. 09:28:31

idézet:
"közös lónak túrós a háta"
-
helyett:
özös lónak TÚROS a háta

( túros = habos, izzadt, takarítatlan )

tudod " a pontosság miatt " ( Cs. T )

Üdvözlettel:

KJ

bukodi 2007.09.25. 09:34:19

morpho 2007.09.25. 02:09:10
"aki olvasgatott teszemazt KSH adatokat,GKI jelentéseket netán néhány külföldi gazdasági elemző cég prognozisát 2006 márciusának magasságában,az pontosan tudta,hogy mekkora az államháztartási hiány és az államadósság."

Ez így biztosan nem igaz. Én annak idején próbáltam kideríteni, hogy mennyi is az annyi, de egyszerűen lehetetlen volt. (Példának okáért az Államkincstár weboldalán levő havi összefoglalók -fucsa módon- 2005. októberénél véget éretek.)

Van is erről egy részlet a legfontosabb modern kori nyelvemlékünkben:

"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, ..."

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.25. 09:35:04

Hagyjátok már abba! A közös lónak négy lába van, mégsem asztal. Kész, ennyi.

Laci76 2007.09.25. 09:39:47

Az már nagy igazság, hogy vannak dolgok amiben nagyon is hasonlít a két párt egymásra (sajnos) de szerencsére van amiben különböznek !!! Aki dolgozik és adózik annak adjunk kedvezményeket!!! Ösztönözzük az embereket a munkára és a számlaadásra! Több befolyik mint a kedvezmény(na ez nem biztos). De legalább elképzelés a jövőt illetően, ami nekem jobban tetszik mint ami most van. Kedvenc jelzőm erre az országra : HÁLÁTLAN

Héttörpe (törölt) 2007.09.25. 09:40:58

Koles? Ezek szerint rátapintottam? El kell ismerned, hogy amikor csillogó szemmel üvöltötted, hogy: "gyere bátran Magyarország", akkor és azóta isteníted flat-o-t. Csak az az érdekes, hogy ez az ember 2004-ben puccsal került a miniszterelnöki székbe, kb. 412 maszopos küldött szavazatával. Addig megyó volt az isten, minden tudás letéteményese, azóta flat-o. Esküszöm, ha szarból gyúrnának egy hóembert és az lenne a következő maszopos miniszterelnök, attól lennél-lennétek elájulva. És igen, ki merem mondani, hogy flat-o a vezéretek tipikus náci módszerekkel kormányoz: összeugrasztja a társadalmi rétegeket, közös ellenséget kreál (jelen esetben a magyarokat), felülről irányítja a pártját mint egy király. persze ti balosok, szeretitek azt hinni, hogy a maszop egy demokratikus berendezkedésű párt, ahol mindenkinek számít a szava. Tévedésben éltek. Egy párt, legyen akármilyen olyan, mint egy cég: nincs demokrácia. Javaslom, tájékozódj a vezéredről-istenedről, ne higgy el neki mindent (inkább semmit).

Illés Béla 2007.09.25. 09:44:01

Az egyik nagy és tévedhetetlen vezetőnktől:"Halott lovon ne lovagolj":)

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.25. 09:46:43

RE: Laci76 2007.09.25. 09:39:47

Kedves Laci! Mégis, ki a ráknak kellene hálásnak lenni? Az ország vezetői nem a mi jótevőink, hanem a mi alkalmazottaink. Tőlünk lapják a megbízásukat és a fizetésüket, így aztán nekünk tartoznak elszámolással. Szerintem.

Sütemény1975 2007.09.25. 09:52:05

látom a fiatal szociknak és liberálisoknak fáj, hogy lopnak a "nagyok" :))
ilyenkor rögtön jön a "a Fidesz is lop".. ezt úgy bírom. Nem megukat védi, hanem rágalmazza a másikat. Tipikus liberális hadova. Jó lenne már ezeket a szocikat,szdsz-es "más vallásuakat", liberális seggfejeket eltávolítani a vezetésből, hogy a magyar polgár tényleg itthon érezhesse magát és neki kedvezzen a vezetés.

El Presidente 2007.09.25. 09:52:49

Hattory Hanzo

Nézd, nem akarom kimenteni a bajból Petit, de az sincs kizárva, hogy azért nem említett konkrét személyeket illetve médiumot, mert esetleg rokonszenvezik velük és nem akar nekik bajt, Gyurcsányt szolgáló főtanácsadóból gondolom egy lehet, így az ő megnevezése viszonylag triviálisnak mondható- persze nem zárom ki, hogy a Peti-gyereknek lányos zavarában, nem jutott jobb az eszébe, minthogy ködösítsen. A cuslág-ügyben emeszpések biztosan van(nak) (konkrétan maga Zuschlag), innentől kezdve, ha már ilyen csúnyán kitoltak szegényekkel, gondolom a logikus lépés az lenne, ha elmesélnék a NÉP-nek, hogy hát igen-igen, de azért Fideszesek is rosszalkodtak. Az látszik, hogy az mszp, nem támadja az utolsó vérig a gonosz cuslágot, amiért lejáratta a pártot, kérdezem talán azért mert van még az ügynek csúnyább része is az mszp-re nézve?

Koles 2007.09.25. 09:53:06

" Héttörpe 2007.09.25. 09:40:58
Koles? Ezek szerint rátapintottam? El kell ismerned, hogy amikor csillogó szemmel üvöltötted, hogy: "gyere bátran Magyarország", akkor és azóta isteníted flat-o-t."

????????????????????????? Mi a francról beszélsz???

"persze ti balosok, szeretitek azt hinni, hogy a maszop egy demokratikus berendezkedésű párt, ahol mindenkinek számít a szava."

hiszi a halál. mellesleg olyan nincs, hogy "demokratikus berendezkedésű párt"

"Tévedésben éltek. Egy párt, legyen akármilyen olyan, mint egy cég: nincs demokrácia."
Na látod. Ugye akkor a fityesz is ilyen...

"Javaslom, tájékozódj a vezéredről-istenedről, ne higgy el neki mindent (inkább semmit)."

Nekem nincs vezér-istenem. Bocs, ha csalódást okoztam, és azért is bocs, ha ezzel a kijelentésemmel "összeugrasztottam volna a társadalmi rétegeket, és ellenséget kreáltam" volna.

Laci76 2007.09.25. 09:53:10

Héttörpe
Köszönöm szépen! De akinek eddig nem nyílt ki a szeme, annak már biztos nem fog! Én nem vagyok elfogult, csak a másik oldal közelebb áll hozzám!(lásd előző komment)

Héttörpe (törölt) 2007.09.25. 09:56:27

Koles! Igen a fidesz is ilyen. Erre akartam rámutatni. Minden párt, egyesület, cég, stb ilyen. És látlak magam előtt, ahogy üvöltöd, hogy "húzzunk bele, húzzunk bele" Előbb-utóbb csak az országból húzhattok el, ha vaj van a fejeteken.

rdi 2007.09.25. 09:59:53

Ferenc egy percig sem gondolta, hogy Viktor az egész magyar népre gondolt, mint tolvaj bandára. Pontosan tudta, hogy az mszp-re és az szdsz-re gondol. Csak megpróbálta a visszafordítani a mondat élét, ez csupán egy kommunkációs manőver akart lenni. Aki szorgalmasan figyeli az elmúlt 17 év eseményeit, már simán lefordítja az ilyen nyilatkozatokat magának magyarra.
Egymás szavainak kiforgatása régi, kedves játékszere politikusainknak.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2007.09.25. 10:02:46

morpho, a 80-as években sem lehetett akármiről beszélni. Igen hosszú volt a tabutémák listája. És tettek tönkre embereket, mert más volt a véleményük, mint a hivatalos.
Csak egy példa a sok közül: www.es.hu/old/0127/feuilleton.htm

Maddness69 2007.09.25. 10:04:19

Minden tiszteletem az okos embereké. Mert aki tudja, hogy mit tud és mit nem, az okos ember. De a legokosabb, aki azt is tudja, hogy más mit tud és mit nem tud.

Laci76 2007.09.25. 10:04:23

Az a baj ,hogy vicc lett az "Egy az ország egy a zászló" szlogenből és itt is egymásnak estek amikor tényleg úgy néz ki ha mi nem szólunk bele, itt azt csinálnak amit akarnak.Aki meg úgy érzi jó az úgy ahogy van az valszeg jól él vagy kurva lusta vagy érdektelen vagy más dolga van vagy.......

rdi 2007.09.25. 10:05:44

"Az feltűnt még valakinek rajtam kívül, hogy aki hozzászól és emeszpés, sokmindenről beszél, de konkrétumokról soha?"

...azért jegyezzük meg csendesen, hogy az "ezek mindent ellopnak", "aki hatalmon van, az mind lop", "ellopják az EU-milliárdokat" stb. jellegű kiszólások sem tartalmaznak túl sok konkrétumot...

gabor 2007.09.25. 10:07:01

Nem tudom, hogy írják helyesen: túros vagy turhos, de két dolog biztos: 1. nem túrós, 2.ez a fehéres hab azért van a hátán, mert az izzadása keveredik a kosszal, és mivel közös ló, senki nem pucolja meg.

Laci76 2007.09.25. 10:09:23

rdi
ez a globalizáció és az szdsz senki nem felelős a tetteiért politikája!

Maddness69 2007.09.25. 10:10:20

"Nem lehet lopni vezetőként ezerrel és közben azt mondani a népnek \"Ne lopj!\"....."
Nem lehet hazudni vezetőként ezerrel és közben azt mondani a népnek \"Ne hazudj!\".....

Ez fog kiderülni 2010-ben. Már nagyon várom.

Koles 2007.09.25. 10:10:45

"És látlak magam előtt, ahogy üvöltöd, hogy "húzzunk bele, húzzunk bele"

Akkor beszívtál, vagy saját magadból indulsz ki. Én soha nem üvöltöznék, pláne ilyet nem.

(Mellesleg milyen érdekes: egy baloldali, amikor jelszavakat skandál, akkor nyilván "üvöltözik", de gondolom egy jobboldalira ezt sosem mondanád :)

"Előbb-utóbb csak az országból húzhattok el, ha vaj van a fejeteken."

Nekem nincs vaj a fejemen. Az igaz, hogy már megesett, hogy hazudtam életemben, nem úgy mint a vezéretek :)
Egyébként nem, nem fogok elhúzni ebből az országból, még csak munkát vállalni sem.

Maddness69 2007.09.25. 10:12:16

S végül. Amíg a kurvák pénze nem kell, addig nekem nem magyarázzák meg, hogy baj van. Ha elég csak adót emelni, akkor még nincs nagy baj. Majd, ha a kurvák és gengszterek pénze is kell, akkor lesz nagy a baj.

Laci76 2007.09.25. 10:16:02

köles
Meg kell értened ebbe az országba "vagy velem vagy, vagy ellenem "nincs más kiút ! vagy el lehez húzni ebből a kurvaországból !

zizizi 2007.09.25. 10:30:14

A Közös lónak a háta lehet éppen sz..os is, mivel a gazdái magasról tesznek rá,hogy az az átkozott ló,hogy érzi magát.Ez erre az országra is érvényes.A lényeg,hogy amíg élsz dolgozz,hogy hasznuk legyen belőled,arról gondoskodnak,hogy a nyugdíjaskort már ne érd meg,hogy forduljon a kocka és nekik keljen eltartaniuk téged.

zizizi 2007.09.25. 10:30:14

A Közös lónak a háta lehet éppen sz..os is, mivel a gazdái magasról tesznek rá,hogy az az átkozott ló,hogy érzi magát.Ez erre az országra is érvényes.A lényeg,hogy amíg élsz dolgozz,hogy hasznuk legyen belőled,arról gondoskodnak,hogy a nyugdíjaskort már ne érd meg,hogy forduljon a kocka és nekik keljen eltartaniuk téged.

Illés Béla 2007.09.25. 10:36:29

Szerintem ez amit folytattok,hogy ép melyik párt a fasza
teljesen parttalan vita.Mindkét oldalt politikusok vezetik.
Nálam a politikus=HAZUG,SENKIHÁZI,GÁTLÁSTALAN,KORRUPT,AZ ANYUKÁJÁT 2FORINTÉRT ELADÓ SZEMÉTLÁDÁVAL!
Nos,szerintetek ezekért érdemes verbálisan ölre menni?
Ugye nem?:)
Remélem m egyszer a távoli jövőben,ha ez a garnitúra végleg
hitelét veszti,jön egy a már nem a szocreálban felnövő
generáció,és talán az jobb lesz.
Addig is "szeressük egymást gyerekek". :)

kukacka 2007.09.25. 10:42:43

Mtz · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2007.09.25. 10:12:16

"Majd, ha a kurvák és gengszterek pénze is kell, akkor lesz nagy a baj. "

Az első kurvák már kiváltották a szexipari dolgozó igazolványukat, hogy adózhassanak.

:-)

chnagebug 2007.09.25. 10:45:05

Lopás ellen vezessük be a vagyonelkobzást. Demokrácia van, nem kell az embert bántani nem kell leültetni (az is költség), csak elvenni a pénzt tőle a feleségétől a gyerekétől a rokonaitól. Olyan törvényt kell hozni, hogy ez véghezvihető legyen. Zuschlagot sem kell leültetni (dolgozzon csak és fizessen adót :)), csak elkobozni a lakását, elárverezni és visszarakni a pénzt ahonnan ellopta. Egyből nem lenne olyan turós annak a nyamvadt lónak a háta...

gulasZuppe 2007.09.25. 12:42:21

10 regisztralt q mar van, az ő pénzűk is kell már :)

zmrzlna 2007.09.25. 12:52:21

Urándúsítást,
patkányirtást vállalok.
Házhoz megyek.

1084 Pozor, Idiotenleute ulica 13.

El Presidente 2007.09.25. 13:22:18

rdi

1:"ezek mindent ellopnak": Az MSZP-s változat, pedig hogy a szemét Orbánék, még úgy is lopnak, ha nincsenek hatalmon.
2:"aki hatalmon van, az mind lop": Ezt szerintem úgy általában mindeki mondja, és tudja is, nem kell ahhoz politikusnak lenni, hogy egyetértsünk vele.
3:"ellopják az EU-milliárdokat": Az MSZP-s változat erre, az, hogy a szemét Orbánék kihasználva az önkormányzatokban szerzett többségüket, nem oda jutattja (majd) a pénzeket, mint azt a kormány szánta.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.25. 14:00:40

Az Eu-s pénzeket is könnyű ellopni, itt vannak pl. a kartellező útépítők. Ez de jure nem lopás, de facto viszont igen, mert olcsóbban is meg tudták volna csinálni, csak nem akarták. Ha nem lenne ekkora sz@rban az ország, még csak meg se büntették volna őket, de még így kétséges, hogy fizetnek-e.
Ugyanezt meg lehet csinálni bármilyen Eu-s finanszírozású projekttel és meg is csinálják.
Egyébként az is nyilvánvaló (mármint azon túl, hogy anno Orbánék is annyit loptak, amennyit nem szégyelltek, de talán többet is - csak most nem Aviktorék tudnák felrúgni a status quot), hogy az önkormányzatokban is nyúlják le a lóvét, meg az alapítványokban, egyesületekben meg minden olyan helyen, ahol pályáznak állami/eu-s pénzekre. Tisztelet a kivételnek.

Morpho!

Azért eszetlen kapkodás, mert a Fideszéknek abban igazuk van, hogy ez így jelenleg pénzbehajtás, a szocializmusból örökölt struktúrákat is meg kellene változtatni, de ennek egyelőre nyoma sincs. Azért változtatni kell a rendszeren, mert az ember szeret minőséget kapni a pénzéért. Főleg ha kötelező jelleggel kell fizetni.
Ehhh, az ötös pontról meg inkább ne beszéljünk, halálra frusztrálom magam miatta. :(

Valaki felvetette a vagyonelkobzást. Ez szvsz elég jó ötlet. Annyit azért hagyni kéne nekik, hogy tisztességesen meg tudjanak élni, de minden mást elvenni tőlük. Tudom ez ellenkezik a demokrácia szabályaival, de hát az is ellenkezik, amit ők csinálnak.

Ja, a túrós-túros megjegyzéseket köszönöm, én azt gondoltam, hogy ez ilyen túró-szerű képződmény, azért kell így írni...

zizizi 2007.09.25. 14:03:27

Bagoly mondja verébnek,hogy nagy fejű...El Presidente.

Rootee 2007.09.25. 15:34:21

Azért az látszik, hogy a 37% szavazóbázisa az MSZP-nek csak és kizárólag egy Orbánfóbiára, no és az ugyismindenkilop elvre alapoza a szavazatát.
Ez nagy hiba.
Miközben az elmúlt 5 évben lassacskán mindent eladnak a fejünk fölül: Reptér, Malév, Nemzeti Lóverseny (sic!nemzeti- röhögök)fél Balaton (Balaton tourist 28 strandja Csányi kezében), Lágymányos 5 forintért stb... Még amink van azt most kipakolták egy vagyokezelo cégbe, ami nem állami, csak olyasmi szerű trükköcske. Talán ha magyar magántulajdonba kerülnének ezek a vagyonok, -talán meg lehetne emészteni. De nem. Még amiben van pénz: egészségügyi kassza (sok pénzecske), korházakkal, hatalmas területekkel (amiket nem tudtak most bezárni) és a sokat érő magyar paraszt földje. ÉS VÉGE CSÓKOLOM. Még 3 Gyurcsány év és írhatjuk:ELKELT MAGYARORSZÁG. Profit kimegy, mi esetleg albérlői leszünk a saját földünknek, s hogy azért valamennyire menjen a buli fizetjük a 40% os adót a közösbe a nagy semmiért.
Nos a népszavazás nem kis mértékben erről is szól, ha nem vennétek észre!
És Tudjuk-e, hogy ez a kurva sok pénz hova vándorolt? Visszapörgették a gazdaságba, hogy pörögjön egy kicsit? Persze!
Hazánk gazdasági minisztere arra kapott megbízást, hogy a Magyarország vállalatot irányítsa. Erre mit csinál: Saját vállalatát felturbózza állami megrendelésekel, és a O Ft érő vállalatot ilyen feltételekkel 4 db Milliárdért eladja, házat építget, Kínába utazgat, autópályát épít 5-szoros áron (más pénzét könnyű költeni)s annak az 1/3-a a saját pártját gazdagítja.

Az MSZP pedig beszopta a Ferit rendesen, sajnálom az igazi baloldali embereket. A számomra nagy Kisemberek,így jártak: és kihasználva még mindig valahogyan oda szavaztatják őket.
És még mielött bárki felháborodana csak azt kéne észre vanni, hogy FERI két dolgot tud nagyon:
1. OSZD MEG ÉS URALKODJ! (itt van példaként ez a blog is)
2. Ha én sáros vagyok a másikat is sározzuk be elve(Pl:"16 évről beszéltem Öszödön", ill. most a régi Ifjusági minisztereket is hallgassa meg az ügyészség,ha őt is ki akarják hallgatni a Z.ügyben")

Szeretnék egy szebb országot - FERI bepörgött hiperbolond helyett pedig egy megfontolt okos embert egy fele ekkora kormány élén!

Ardarich 2007.09.25. 16:05:23

Csalódtam a blog szerzőjében. Ennél okosabb szokott lenni.
"Az, hogy állítólag 1989-ben rendszert váltottunk. Azért mondom, hogy állítólag, mert egyre inkább úgy néz ki, hogy semmi más nem történt, hogy megengedtétek az embereknek, hogy legyen magántulajdonuk, közöltétek velük, hogy mától bármit beszélhetnek, mert az titeket kurvára nem érdekel, hogy mától lehetnek (és lesznek is) munkanélküliek, valamint az ország nevéből kihúztuk a 'nép' szócskát."
Ez nem kevés. Ez rengeteg. Talán a rendszerváltás nem arról szólt, hogy többpártrendszer, szabad választások, parlamentáris demokrácia, sajtószabadság és kapitalizmus lesz, plussz kivonulnak az oroszok? De, arról szólt. Az is lett. Aki másra készült, vagy nem tudta, hogy néznek ki a gyakorlatban ezek a dolgok, és emiatt most "valódi rendszerváltást" követel, az egyszerűen hülye. Az egy hángörienidiocc. Olyan rendszer, ahol az államigazgatásban senki sem hazudik, senki sem sikkaszt stb. nem létezik. Lehet akárhányszor rendszert váltani, akkor sem fog. Most legalább lehet róla blogot írni. És ez egyáltalán nem kevés.

morpho 2007.09.25. 20:58:38

Bukodi
"Én annak idején próbáltam kideríteni, hogy mennyi is az annyi, de egyszerűen lehetetlen volt. (Példának okáért az Államkincstár weboldalán levő havi összefoglalók -fucsa módon- 2005. októberénél véget éretek.)"
Mondom nem kormányzati forrásból kellett volna tájékozódni.Az Államkincstár viszont sajna az.
"nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk"
Ez a mondat a jövőre vonatkozik,nem a múltra.

Héttörpe
Úgy tűnik tényleg mindenki magából indul ki és úgy imádja hőnszeretett vezírét,ahogy akarja,de egy apróságra felhívnám a figyelmedet: Gyurcsány nem más,mint az MSZP válasza Orbánra.

Konrad
Én a nyolcvanas években voltam gimnazista,voltam illegális tüntetésen,osztogattam szórólapot,ragasztottam plakátot.Volt olyan haverom,akit bevarrtak,mert direkt rendszerellenesnek ítélték amit ráírt a szórólapra,de itt arról volt szó,hogy"az ember nem mondhatta ki szabadon azt, amit ki akart mondani" Na ez az '50-es,'60-as években volt szó szerint igaz,aztán már úgy szídták a Kádárt a kocsmában,hogy öröm volt hallgatni.Mégsem vittek el senkit.

VÉD
Pénzbehajtás?Hm,lehetséges,de nem dereng,hogy az 50%-os közalkalmazotti béremelés,meg a 13.havi nyugdíj bevezetésekor bárki is kiabált volna,hogy "Emberek hé megállni!!!Nem fogjuk tudni kifizetni,megugrik a hiány!!!"

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.25. 21:42:07

Ardarich!

Sajnálom, hogy csalódnod kellett, azért ne gondold, hogy visszasírom azt a rendszert.
Az, hogy egy rendszerben vannak korruptak, egy dolog, és egy másik dolog az, ha mindenki korrupt. Ismétlem tisztelet a kivételnek, mert a nagy számok törvénye alapján létezniük kell nem korruptaknak is.
Mindaz, ami történt '89-ben lehet, hogy nem kevés, de szvsz semmiképp nem rengeteg. Akkoriban egy homogén csoport volt, amelyik fosztogatta az országot, most a többpártrendszerben pedig egy heterogén csoport van, amelyik fosztogatja az országot, akiknek sokkal keményebben kell megküzdeniük a húsosfazékért. Vagyis a rendszer alapja nem változott, csak a játékszabályok íródtak át egy kicsit.
Hm. Azért már jónéhány országban kiderült, hogy komoly bajok vannak a demokrácia működésével, most éppen a francia miniszterelnök ismerte be, hogy kozmetikázták a gazdasági jelentéseket. De ha jól tudom, ez történt pár éve Görögországban is.
Aztán a szlovákoknál éppen szélsőjobbosok vannak hatalmon, szétesett a lengyel kormány, a belgáknál meg sem tudott alakulni. Amerikában a köz véleményére fittyet hányva hoznak döntéseket (arányosan azzal, hogy milyen közel vannak a következő választások), inkább megpróbálják áthangolni a közvéleményt, aminek olyan összeesküvés-elméletek az eredményei, amelyek pl. a 9/11-es eseményeket övezik. Ki tudja abból mi az igaz és mi nem.
Szóval jó dolog a demokrácia - főleg amíg nincs jobb -, de azt is látni kell, hogy ezt a berendezkedési formát az ókorban sokkal kisebb és homogénebb népességre találták ki.

Morpho!

Basszus, én hőzöngtem, és fogtam a fejem, hogy az nem lehet, hogy azokat az ígéreteket beveszi a nép. Aztán tessék. Kicsi volt az én hőzöngésem, azóta sem lett nagyobb...

zmrzlna 2007.10.01. 14:41:14

Ennyi komment, egyikben sem írta senki:

MONNYONNKE ?

Úgysem teszi. Egy pszichológiai tanulmány szerint a pénz, a szex vonzóerejénél egyetlen még erősebb van:

A hatalom !

vesper lynd · http://oszinte.blog.hu 2007.10.05. 14:12:09

lelkemből szóltál... mintha csak én írtam volna, első betűtől az utolsóig...
keblemre!!!
:)
süti beállítások módosítása