hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Lamperth Mónika unatkozik

2007.09.30. 12:53 Vérszegény éjszakai dúvad

Lamperth Mónika valószínűleg éppen nagyon unatkozhat - pedig szerintem lenne dolga éppen elég, hiszen ő a szociális és munkaügyi miniszterünk - ezért megint a Magyar Gárdával foglalkozott, és hülyeségeket beszélt. A Magyar Gárda képviselői országjáró körútjuk során éppen Kaposvárra érkeztek, ezért Lamperth alkalmasnak látta az időt, hogy bedobja a szoci varázsszót, az elhatárolódást. Szóval Lamperth szerint Szita Károlynak el kellene határolódnia a Magyar Gárdától.

Én nem értem mi a baja Lamperthnek. A MG képviselői Kaposváron jártak, de ehhez mi köze van Szitának? Ha egyszer bejegyezték a szervezetet, akkor ott és akkor tarthatnak bármilyen gyűlést, ahol és amikor akarnak, főleg ha még fizettek is a terem bérleti díjáért, mint valószínűleg jelen esetben. Ha legközelebb a szcientológusok Budapesten tartják a világkonferenciájukat, akkor Demszkynek írásos nyilatkozatot kell majd arról tenni, hogy ő nem szci?

Esetleg inkább a hotel tulajdonosának kellett volna címezni a felszólítást, nem pedig Szitának, mert persze, lehet Veszprémmel példálózni, de ott konkrétan egy önkormányzati tulajdonú termet nem adtak ki a MG-nak. Így aztán nemes egyszerűséggel átvonultak Várpalotára. Salgótarjánban sem maradt el a gyűlés, hiába nem nyitott ki a presszó (tényleg megkérdezte már valaki, hogy miért nem nyitottak ki? Hátha érdekes dolgok derülnének ki...), de ott is megoldották, hogy mégis megtarthassák a toborzójukat. A Népszabi cikkben megemlített szolnoki esetben sem maradt el a gyűlés, csak erről a cikk írója elfelejtett említést tenni.

Aztán Lamperth még arra is kíváncsi, hogy vajon Szita mit szándékozik tenni, hogy a MG soha többé ne jelenjen meg Kaposváron. Én meg inkább arra lennék kíváncsi, hogy Lamperth hogyan oldaná meg ezt a dolgot. Vajon kihirdetné, hogy minden olyan épületet lerombolnak, a helyét felszántják és sóval vetik be, amelybe betette a lábát a MG akár egyetlen képviselője is? A tulajdonosát pedig ötven évi közmunkára ítélik? Mégis mit gondol ez a nő? Vagy hirtelen visszacseppent volna a húsz évvel ezelőtti világba?

Nos, a Hírszerző az MTI-re hivatkozva azt írja, hogy Szita elhatárolódott, de egy viszont-elhatárolódást vár el Lamperth Mónikától. Kíváncsian várom a fejleményeket.

12 komment

Címkék: lamperth mónika magyar gárda szita károly

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr88181289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.30. 14:13:19

Ennek a nőnek mindenféleképpen kell kapnia valamilyen tárcát. Miért? Lennének ötleteim, de mint tudjuk, én faltól-falig rosszindulatú vagyok.
Cserébe ő, mármint Lamperth, megpróbálja demonstrálni, hogy ő aztán tényleg nélkülözhetetlen, nélküle még a Nap sem tudná, hol kell felkelnie. Most Szita nyerte meg. ... De mit is beszélek, minden jót, Mónika!

Kobaljov 2007.09.30. 14:32:56

"A kormány Avon tanácsadónője" ahogy az egyik kabaréban szerepelt

kis-Bácska 2007.09.30. 15:40:30

Emlékszik még valaki arra a leleplező hangfölvételre, amelyen Lamperth nagyasszony a levitézlett önkormányzati képviselőiknek fuvolázza az EU-s pénzek elsíbolásának új technikáját? Zuschlag Jani mellett volna a helye, már régen. Ahogy a többi bitangnak is, élükön a nagyfőnökkel.

nadehát 2007.09.30. 16:50:28

Szegény csak feledtetni próbálja h antiszemita. Ennyi.

www.youtube.com/watch?v=hKgWcAlsIQE&mode=related&search=

0xFFFF 2007.09.30. 20:05:47

Tudod rokica én adnék neki egy tárcát, üreset. És az lenne minden vagyona. És élhetne tovább. :)

Off2 2007.09.30. 21:04:54

0xFFFF a "nagyfőnök" is megmondta, hogy ő megélne a minimálbérből (50e) is. Csak be kell osztani.. Szóval akik elől a káder elvtársak elnyerték a pályázati pénzeket se siránkozzanak! Osszák be amijük van..!

svájci szabadságharcos 2007.09.30. 21:44:35

De, hát azt mindenki tudja, hogy Mónika egyszerű, mint egy háromlábú szék. Tényleg, hogy miért lehet még mindig hivatalban, nem tudja valaki? Talán mégis van valóságalapja anno a Matula Magazinban megjelent szösszenetnek?(Érdemes rákeresni, nem tudom belinkelni.)

morpho 2007.10.01. 20:48:24

Az Eu pénzek kb 10%-át az összes tagállamban lenyúlják.Bármikor lehet egy fiktív költségszámlát produkálni bármiről.Egyébként tizenöt éve ezt csinálja fél Magyarország,pedíg Eu tagok csak három éve vagyunk.
Hogy a Lamperth miért miniszter még mindíg,azt nem mondhatom el,mert beköltözhetnék a Zuschlag mellé.
Off2
A minimálbér kurva rég volt 50ezer.

kis-Bácska 2007.10.02. 13:09:12

Morphokám, írigylem a jólértesültséged, vagy amelyik kisujjadból kiszoppantottad a 10 százalékot. Kismaón szerintem a Jóisten sem képes körvonalazni, ki mit lopikál elfele. Egy bizonyos: Az utolsó nemzeti kormány már az esti Híradó alatt megbukott volna, ha csak a ma meglévő disznóságok árnyékát sikerül reájuk vetni. De Orwell óta tudott, hogy az egyenlők között mindig akadnak egyenlőbbek. Lakájmédia, udvari nyelvoncok gyülevész hada, ecetetrá.
A kívülálló szenvtelen nyugalmával és az álló kíbic lógó tökével mondhatom: Elkúrtátok. EZEKNEK levegőt sem kellet vón' adni, nemhogy bizalmat.

mishi 2007.10.05. 14:59:41

miért nem határolódunk el inkabb egy olyan minisztertöl aki 1000 db államilag megrendelt szgk-t ugy jellemez hogy "milyen szép csillogó uj rendörautók". Gondolom, minden rendör egyetért Lamperth kisasszonnyal hogy ez aztán valóban megoldja a problémáikat :) minden rabló meg fog ijedni? egy sem. A demokratikusan gyülekezni probáló adofizetók inkabb, azért is mert egy ilyen inkompetens bizalmi ember iranyit egy minisztériumot amit a MI pénzünkből müködtetnek.

morpho 2007.10.06. 02:48:16

kis-Bácska

Nem tudok mit kezdeni a "nemzeti kormány" szókapcsolattal,mert nem van neki értelme,bocs.

Én nem voltam ott Őszödön,úgyhogy én nem kúrtam el semmit.
Abban viszont egyetértünk,hogy" a Jóisten sem képes körvonalazni, ki mit lopikál elfele"
Üdvözlettel a morpho.(kis m-mel,ha kérhetem)
süti beállítások módosítása