hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A kutya vacsorája

2007.10.17. 09:15 Vérszegény éjszakai dúvad

Az a helyzet, hogy mostanában nagyon sok a munka és kevés az idő. Azok a fránya napok nem hajlandóak tovább tartani, mint 24 óra, bármennyire szeretném is. Kipróbáltam ugyan a 48 órás napokat, harminc perces órákkal, de csak az lett a következménye, hogy kétszer olyan hosszú ideig tartott minden. Ezért van ritkán frissülés.

Mindezek mellé még az otthoni gépem is úgy gondolta, hogy ő ugyan nem működik többet, és úgy néz ki, hogy ettől az elhatározásától semmi nem tántorítja el.

Úgy is mondhatnám, hogy sztrájkol a rohadék, én pedig kénytelen vagyok sztrájktörőt alkalmazni, csak nagyon sokba kerül, és a jó árú akcióst meg elkapkodták, pedig tegnap akartam venni.

Szóval csak annyi, hogy bizonytalan ideig a frissülés bizonytalan lesz, mint a kutya vacsorája. Ez a bizonytalan idő jó esetben csak pár (5 - 7) napot jelent, a rossz esetbe pedig bele sem gondolok.

Szólj hozzá!

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr49198860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása