hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Szili Katalin megvilágosodott

2007.11.05. 15:26 Vérszegény éjszakai dúvad

Legalábbis más magyarázat nem lehet arra, hogy Szili azt mondta egy interjúban, hogy "...egy olyan baloldalra van szükség, amely értékek és nem érdekek mentén politizál." Persze szögezzük le gyorsan, hogy Szili megvilágosodása csak részleges, hiszen nem csak egy olyan baloldalra, hanem egy olyan jobboldalra is szükség van, sőt mi több egy teljes olyan politikai elitre.

Sőt még mi több, úgy néz ki, hogy Szili megvilágosodása kifejezetten Gyurcsány kritizálásában manifesztálódik. Hiszen szerinte pártja könnyen belecsúszik a populizmusba. Nahát, hogy mit nem mond... Persze Szili leginkább attól fél, hogy az emberek 2010-ben a kormányváltásra fognak szavazni. Nahát, ez aztán az érdekmentes politikai gondolkodás.

 

 Mondjuk ehhez az érdekmentes politikai magatartáshoz hozzátartozik, hogy Szili kb. két hónapja azt mondta, hogy nincs szükség további megszorításokra. Ez tök jó, örülök, hogy Szili ekkora polihisztor, hiszen a humánökológus és politilógus végzettsége ellenére milyen otthonosan mozog a gazdaság kérdéseiben, csak miért nem mondja el ezt Gyurcsánynak is? Mert úgy tűnik, hogy Szili ezen elmélete ismeretlen Gyurcsány előtt.

Tudom, tudom, régóta lehet tudni, hogy Szili és Gyurcsány nem szeretik egymást. Innentől kezdve veszti el a hitelét mindaz, amit Szili mond az érdekmentes politizálásról. Elhiszem, hogy ő ilyen politizálást szeretne, esetleg ilyen politikusnak is tartja magát, de ha tényleges vezetői pozícióba kerülne az Mszp-ben, akkor bizony valószínűleg ő is a gyurcsányi metódust követné. Rövidebben: folytatódna a mutyizás.

Persze Szili azt sem mondhatja ki nyilvánosan, hogy Gyurcsány egy hímsoviniszta állat, és azért nem engedi őt érvényesülni, mert ő egy nő (vagy bármit, nem tudom mit gondol pontosan...) Így marad az, amit jelenleg is művel, ezekkel az alattomos megjegyzésekkel furkálja Gyurcsány hitelességét a köztudatban. (Feltéve, ha van még Gyurcsánynak hitelessége, amit furkálni lehetne.)

Mert tetszenek érteni ugye? Ha egy olyan baloldalra van szükség, amely értékek mentén politizál, akkor a jelenlegi nem olyan. Persze feltehetjük a kérdést, hogy akkor mit keres még mindig Szili az Mszp-ben, ráadásul olyan pozícióban, amelyből jellemzően nem tud pártja politizálására hatni.

De ne tegyük fel, mert Szili Katalin éppen megvilágosodott. De lehet, hogy mégsem, csak a régi eljárásokat új csomagolásban kínálja nekünk.

8 komment · 1 trackback

Címkék: mszp gyurcsány ferenc szili katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr39219185

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lujoba blog 2007.11.06. 00:19:11

Miniszterelnök… asszony?Nem tudom, mennyire volt az MSZP kommunikációjával tudatosan összehangolt, megrendelt rádióinterjú Szili Katalin Klubrádióban elhangzott „nyilatkozata”,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liberté_73 2007.11.05. 15:30:43

Na ezt nem tűrhetjük tovább!
CSATLAKOZZ TE IS:

5mp.eu/web.php?a=inffbt

krapulax 2007.11.05. 18:07:50

Nahiszen.
Jól látható, hogy ez nem más mint az mszp-tisztáramosás része. Majd Őnagysága fogja váltani Gyurcsit, és mivel ő "megmondta" a párt tulképp tiszta lappal fog indulni...

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.11.05. 19:24:03

Először nem igen akartam elhinni, amikor felmerült a neve Öszöd kiszivárogtatása kapcsán. Most már kicsit másképp látom.
"Ments meg uram a barátaimtól, az ellenségeimmel elbírok magam is..."

istvan 2007.11.05. 20:34:01

De Kati !
Eddig nem volt hányindered a Feri mellett?
Illett volna!!!

morpho 2007.11.05. 21:28:40

Arra nem gondoltál,hogy Szili szerepe is le van osztva a maszopon belül és pont azt csinálja,amit elvárnak tőle?Konkrétan mégiscsak az egyik legnépszerűbb politikus kishazánkban és erre azért lehet alapozni.Teszemaszt térítsük vissza a nyáj elkóborolt tagjait a vörös akólba.Itt van ugyan ez a csúnya Feri is,de majd én jól az orrára koppintok,ha el akarja kúrni.A politika nagy bábszínház ám.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.05. 22:54:24

Morpho!

Első blikkre nem találom valószínűnek, de akár... Ebben az esetben viszont bitang jó színészek, nem is értem, hogy mit keresnek az Országgyűlésben, miért nem inkább a Vígszínházban lépnek fel.

Érdekes, bennem fel sem merült Szili neve a nevezetes beszéd kiszivárogtatásával kapcsolatban. Szerintem, ha valakinek jó, hogy ez a beszéd napvilágot látott, akkor az Gyurcsány. Szvsz Gy. akarta, hogy ez publikus legyen.

He-he. Ez vicces. A firefox a következőket ajánlja a kiszivárogtatásával szó helyett:

ki/@szivárogtatásilag
neki/@szivárogtatásilag
rá/@szivárogtatásilag
alá/@szivárogtatásilag
be/@szivárogtatásilag

aranyos....

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.05. 22:56:05

Ja, egyébként most, hogy ennyiszer leírtam ezt a szót, az merült fel bennem, hogy ez a szivárogtatás ritka hülye egy szó ám. Minél többször mondom ki, vagy írom le, annál inkább elveszti a jelentését.

morpho 2007.11.06. 02:16:51

V.é.d.
Ezek bitang jó színészek.(na jó,vannak bénák is,da azoknak látszik a játékán)
Made in USA (Reagentől a terminátorig)
Mi csak lenyultuk.Hurrá!!
süti beállítások módosítása