hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az a baj

2007.11.10. 00:04 Vérszegény éjszakai dúvad

Ha a Zengőn épül radar, az a baj, ha meg a Tubesen, akkor az a baj. Ha meg esetleg sík terepen, akkor az a baj, mert sokkal drágább lesz.

Ha megszüntetnek vasúti vonalakat az a baj, ha nem szüntetnek meg, az a baj, mert a MÁV tovább zabálja a pénzt. De a legnagyobb baj az, hogy a MÁV vezetésében minden bizonnyal inkompetens marhák ülnek, és a vasutasok nem ezért sztrájkolnak, az a baj.

Ha magántőke szipolyoz minket az egészségügyben, az a baj, de ha meg nincs, akkor az a baj, mert rohad tovább. Közben meg az orvosok külföldre húznak inkább dolgozni, na ez nagyobb baj.

Vannak, akik mindig elégedetlenek, az a baj, vannak, akik mindig elégedettek, az is baj, meg vannak mocskos kommunisták, Fidesz-barmok, libsi-köcsögök, az a baj.

Sokan zsidóznak, az a baj, törvénnyel akarják befogni a szájukat, az a baj.

Ha felvonulnak a melegek, az a baj, ha nem vonulnak fel, az a baj, mert nem lehet őket tojással megdobálni.

Én meg láttam ma egy nőt hátulról, ez nem baj, nagyon jól nézett ki, még ez sem baj, de aztán megfordult, na ez baj, mert két kiló sminkkel az arcán is úgy nézett ki, mint egy ötvenes pasi, de ez nekem nem baj, legyen baj a pasijának.

Ja, és még csak be sem voltam tépve. Na, ez sem baj.

Ha meg Belga, az a baj.

1 komment

Címkék: az köznek állapotja

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr87224055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dekoninckx (törölt) 2007.11.23. 18:33:31

A 3. Bëlga album még ütősebb!
süti beállítások módosítása