hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az anti-lopok eddig kimaradtak

2007.11.13. 15:54 Vérszegény éjszakai dúvad

Ennek az oldalnak az a célja, hogy hozzájáruljon az Európai Unióból származó források szabályos és átlátható felhasználásához. Az Ön által használt portálon lehetősége nyílik arra, hogy a támogatásokkal kapcsolatban tudomására jutott visszaéléseket vagy törvénytelenségeket bejelenthesse, és a bejelentése nyomán tett intézkedésekről tájékozódjon.

Bejelentése megtételéhez nincs szükség arra, hogy Ön beazonosítható legyen. Annak érdekében azonban, hogy Önt tájékoztathassuk az eljárás eredményéről, elektronikus levélcímet meg kell adnia. A bejelentést követően a megadott elektronikus levélcímre értesítést küldünk, amelyen feltüntetjük a bejelentés azonosítószámát.

A bejelentés elintézési határideje 30 nap. Amennyiben az elintézéshez szükséges idő a 30 napot várhatóan meghaladja, a bejelentés megtételétől számított 15 napon belül az elintézés várható határidejének megjelölésével értesítést küldünk. A bejelentés nyomán tett intézkedésről szintén tájékoztatást kap.

Köszönjünk, hogy segíti az Európai Unióból származó források szabályos és átlátható felhasználása érdekében kifejtett munkánkat!

Szóval lopják azokat a fránya Európai Uniós forrásokat, és a kormányzat jobb híján csak egy dolgot tehet, a sárga irigység faktorra támaszkodik. Ami azért valljuk be, jól működik, hiszen az egyik Apeh fejes is azt nyilatkozta a vagyonosodási vizsgálatok kezdetekor, hogy számítanak a polgárok segítségére is. Hát megkapták. A vagyonosodási vizsgálatok megindításának harmadik leggyakoribb oka az állampolgárok bejelentése.

(Kicsivel bővebben itt.) Azonban míg a vagyonosodási vizsgálatokra való feljelentés jól látható, materializálódott okokra vezethető vissza (túl jó autó, ház, túl távoli nyaralás, stb.), addig a pályázott források felhasználására vonatkozó adatok tulajdonképpen titkosak, nem láthatja mindenki azokat. Jellemzően csak azoknak van/lehet tudomásuk a sikkasztásról, akik valamilyen módon részesei annak a projektnek, amelyekkel pályáztak uniós pénzekre. Azaz a potenciális feljelentők zöme abból a körből kerülnek ki, amely kapcsolatban van ugyan a pályázati pénzzel, de a lenyúlásokból nem részesül.

Itt a lehetőség tehát a bosszúszomjas titkárnők, sofőrök, egyéb alkalmazottak, előtt. Vagy arra, hogy feljelentsenek, vagy arra, hogy részesüljenek a lenyúlásokból. Mindenesetre kíváncsi leszek az oldal (és a feljelentők és a hatóságok) működésére.

Feljelenteni egyébként itt lehet, egy már érkezett, pedig elvileg csak ma indult a portál.

Szólj hozzá!

Címkék: feljelentés hülye honlap lenyúlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr52227858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása