hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Most aztán megmutattuk Európának!

2007.11.20. 16:08 Vérszegény éjszakai dúvad

Mármint a magyar virtust. Mármint a mai magyar virtust. Mármint a mai magyar vezetői virtust.

Történt valami, amiről napokig beszélt az ország, és amely ügyben kényes döntést kell hozni? Mondjuk azt, hogy nem történt semmi, valamelyik európai szervezet majd meghozza helyettünk a döntést, és akkor a nép nem minket fog köpködni, hanem őket!

Ugye Kovács Áginak problémái voltak a doppingellenőrökkel, meg a doppingellenőrzéssel. Erre ugrott az szinte az egész ország, napokig mást nevet se lehetett hallani Kovács Ágién kívül, mindenki érvelt ki pro, Kovácsot éltetve, ki kontra, Kovács bukását vízionálva. A magam részéről mindkét oldalt megértem, hiszen szeretjük és drukkolunk Kovács Áginak, de a szabály mindenkire vonatkozik, és apelláta márpedig nincs.

Múlt hét csütörtökre írták ki a tárgyalást, gondolom mindenki izgatottan várta, hogy mi lesz az ügy vége, erre a következőkkel szúrják ki a szemünket. Először is látványosan tisztára mosták a mi kutyánk kölykét, ti. az indoklás szerint az ellenőrök (is) hibáztak, mert nem vártak egy órát, amennyit várniuk kellett volna, Kovács Áginak meg Roger Moorral kellett találkoznia, ez elég indok a vizsgálat félbeszakításához. (Én meg még máig ragaszkodom ahhoz az állításomhoz, hogy az ellenőröknek igenis el kellett volna kísérniük Ágit). Miután ez megvolt, utána Ruza József a Magyar Úszószövetség főtitkára elnézést kért a Magyar Antidopping Csoport munkatársaitól, mondván, hogy ők jól végezték a dolguk.

Hát ez aztán tényleg a dolgok magyaros elintézése. A szőnyeg alá söprünk mindent, mindenki elnézést kér mindenkitől, aztán boldogan vigyorgunk, egész addig, amíg valamelyik európai szervezet jól az asztalra nem csap, és eltiltja Kovács Ágit egy, vagy két évre.

Akkor aztán Tiszeker Ágnes és Gyárfás Tamás egymást kézenfogva, tágra nyílt, könnyes, ártatlan szemmel bámulhat a világba, és mondhatják, hogy hát ezt igazán nem értjük. És szó sem lesz már arról, hogy azok az ellenőrök miféle papírt irattak alá Ágival, tényleg megtévesztették-e, vagy Kovács Ági hazudta ezt. Nem, nagy lesz a barátság a két szervezet között, közösen fognak a tévékamerák előtt értetlenkedni és köpködni az euróbürokratákra.

És ugyanezt fogja tenni a magyarok zöme is, amikor majd nem látja Kovács Ágit versenyezni Pekingben.

2 komment

Címkék: gyárfás tamás dopping magyar virtus kovács ági tiszeker ágnes magyar úszószövetség ruza józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr15235783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.20. 18:19:56

Teljesen osztom,csak azt nem értem,hogy mire akartál rávilágítani?Igen,ez az ország ilyen,igen az itt élő emberek ilyenek,igen,néhányan ezt nehezen viseljük és még nem léceltünk le innen.A többiek meg nem értik,hogy mi bajunk van és szerintem nem is igazán érdekli őket.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.22. 11:43:48

Sajnos időnként túlárad bennem az optimizmus, amely azt sugallja, hogy azért biztos vannak ennek az országnak még normálisan működő részei. Aztán pofára esek, és akkor megírom ide :)
süti beállítások módosítása