hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Melegelterelés

2007.11.21. 12:20 Vérszegény éjszakai dúvad

 Semjén Zsolt örül az egyneműek kapcsolatát szabályozó törvényjavaslatnak. Mondjuk konkrétan ezt nem mondja ki, sokkal inkább azt, hogy a parlamenti szavazáson nem fogják támogatni, hiába érvényesül a javaslatban az álláspontjuk.

Érdekes (inkább nevetséges) módon a Kdnp egyik legfőbb problémája a házasság kifejezés használata volt. Azt mondja Semjén, hogy ne a házasság címkével illessék az egyneműek kapcsolatát, hanem találjanak rá más kifejezést. 

Akkor én ezúton küldeném gratulációmat Semjén Zsoltnak, hiszen meg is oldotta az általa felvetett problémát. Ő maga is használta a kifejezést: Egyneműek regisztrált élettársi kapcsolata. (Ne feledjük, a cikk szerint Semjénnek egy új jogi kategória hiányzik).

Továbbá Semjén szerint a kormány ezzel a javaslattal (szokásos menetrend jobboldalról: figyelemeltereléssel való vádaskodás, a baloldali 'határolódjan el' megfelelője) csak az országban dúló szociális válságról akarja elterelni a figyelmet. Hát persze, ha kodifikáljuk a melegkapcsolatokat, akkor az emberek sokkal kevésbé fogják érezni a reálbérük csökkenését.

Szerintem meg, ha van itt figyelemelterelés, akkor az pont a Kdnp részéről érkezik. Semjén most politikailag korrektebb módon fogalmazta meg azt, amit korábban Mikola a szinglikről mondott: Tele van a hócipőnk velük, utáljuk őket, mert magasról tesznek az általunk képviselt (képviselni gondolt) értékekre.

Egyébként sok sikert kívánok Semjénnek a realitások elleni küzdelemhez, mert ha nem szavazza meg ezt a törvényt az Országgyűlés, a melegek akkor is együtt fognak élni, és legfeljebb egy ügyvéd segítségével, szerződés keretében szerzik meg azokat a jogokat (pl. végrendelet hagyásával), amelyet a heteroszexuális házasságokban a feleket rögtön megilleti.

Ami meg a szexuális kilengéseket illeti Semjén aggódhatna időnként egy kicsit a pedofil papok miatt is. Vagy a házassságban élő katolikus papok miatt. Mert ilyenek is vannak.

(Akit meg érdekel a téma, annak ajánlom GayBears blogját, különösképp mondjuk ezt meg ezt a bejegyzést.)

4 komment

Címkék: kdnp meleg semjén zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr97236830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pic_46 2007.11.21. 13:10:41

Pedofil papok?? Hát van olyan?? :-). Vagy csak azok vannak?
Nekem van egy olyan saját"ideológiám", hogy ha valaki nagyon ellenkezik egy bizonyos "dolog" miatt, akkor biztos érintett abban. Hát kedves Semjénkém, hogy is van ez????

morpho 2007.11.21. 18:35:54

Na jó,ha a meleg papok meghalnak,akkor úgyis mindenüket az egyház örökli,úgyhogy nekik tökmindegy.Viszont ezzel a Semmilyen Zsolttal egyszer együtt horgásztam,kb 10 éve.Akkor teljesen más volt a vélménye. Szegény Varga Laci bácsit szídta a melegeket érintő ultrakonzervatív nézeteiért.Azóta nem horgásztunk együtt.(egyébként akkor se fogtunk semmit)
süti beállítások módosítása