hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Duplázódás

2007.11.23. 19:48 Vérszegény éjszakai dúvad

Nagy-nagy lelkesedésemben elkezdtem egy másik blogot is, amely a romákról és cigányokról  (sic!) fog szólni. Lényegesen ritkábban frissülő blog lesz (már van), maximum havi öt - tíz bejegyzéssel. Illetve nem csak a hazai cigányságról, hanem mindenről, ami kapcsolatba hozható velük. Előítéletek, előítéletek elleni kampányok, pozitív diszkrimináció, bármi.

Itt található, idővel majd kikerül a blogajánlóba is.

2 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr45239711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2007.11.24. 00:22:32

Pozitív diszkrimináció NINCS.Sokan használják,de nem van értelme neki.Nézz utána,hátha tévedek.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.25. 19:49:36

A pozitív diszkrimináció (a positiv affirmacy magyar fordítása) eszköz az állam kezében a tripla H-s csoportok felzárkóztatására, bár szerintem nem jó eszköz, és általában nagy ellenállást vált (vagy növeli az előítéletes megnyilatkozások számát) mindenki másból. Ilyen próbálkozás volt legutóbb a felsőfokú felvételinél bevezetni gondolt 80%-os határ. De ennek gondolatától még a cigányok is irtóztak, mondván, hogy ki akar 80%-os orvos lenni, meg tanár, meg hogy az egyetemi résznél talán már késő elkezdeni az integrálást.

Amerikában ebből fakad az, hogy a minden filmbe kell egy néger színész.

Asszem.
süti beállítások módosítása