hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Száááááááááááánalmaaaaas!

2007.11.30. 11:13 Vérszegény éjszakai dúvad

Vannak dolgok, amiken fel lehet háborodni. Ilyen például Kóka vizitdíj-automatás ügye, ilyen a Zuschlag-ügy, vagy ilyen ügy volt anno az Orbán szőlők körüli kavar. Aztán vannak dolgok, amiken csak hangosan lehet röhögni, ilyen például a mostani Pántya György és Hajdú Péter között kirobbant háború. Kispályás lúzerek, ha összevesznek...

Pántya (hallott valaki eddig bármit is erről az emberről?) megfenyegette Hajdút, hogy derékba töri Hajdú karrierjét (Mit?!?!? Miféle karrierjét???), ha nyilvánosságra kerül az, hogy a fiacskája a saját társaitól akart pénzt lenyúlni. Ráadásul 800.000 jó magyar forinton áll a balhé. Hát, ha Szabika tényleg a nagy, a politikus, a félelmetes, a Medgyessy Péterrel kapcsolatban álló Pántya (de ki a franc az a Pántya?) fia, akkor mit szarakodik ilyen (a politikában) szánalmas összeggel? Amikor milliókat tudnak lenyúlni (és nyúlnak is le, valószínűleg napról-napra) az ilyen-olyan pályázati pénzekből, akkor ez az elmebeteg a saját üzlettársait akarja lenyúlni? Mi az, a nagy Pántya fia - ha már annyira kellett az a pénz - a bankokkal nem mert ujjat húzni? Félt, hogy nem kap hitelt?

Aztán jön az apja (egyébként a fia biztos tőle örökölte az eszét) és telefonon kezd el fenyegetőzni, mert ő megteheti, mert ő politikus, aki ráadásul Medgyessy Péterrel áll kapcsolatban, Hajdú meg csak egy újságíró (mondjuk ezt leginkább csak ő mondja magáról), aki nem Medgyessy Péterrel áll kapcsolatban, hanem csak Medgyessy nevelt lányával.

Ami meg Hajdú újságírói karrierjét illeti, hát, ha a harsány, gúnyos kacaj után feltápászkodunk a földről és rátekintünk az Esti frizbi honlapjára (azért sem linkelem be) azt hiszem sok ember örülne, ha lenne valaki, aki kettétöri ennek az embernek a karrierjét. Aki viszont tényleg kíváncsi arra, hogy hogyan ad el Horst Fuchs, a Teleshop sztárműsorvezetője cirokseprűt, hát attól elnézést kérek, és bármikor kijelentem, hogy Hajdú Péter újságíró.

Ja, egyébként nem kell attól félni, hogy fennakadás lesz a budapesti éttermek, kórházak és iskolák wc papír, folyékony kézmosó, vagy papír kéztörlő ellátásában, mert Pántya Szabolcs mégis hajlandó elszámolni az önhatalmúlag felvett pénzzel (Nocsak, talált volna egy számlagyárost?)

5 komment

Címkék: hajdú péter pántya család

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr4247711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Triznyai Döme 2007.11.30. 14:38:22

Hát ez tényleg beszarás!
A pitiánerség apotheózisa.

joe 2007.11.30. 18:25:24

Néhány hete még nem tudtam , hogy ki az a Hajdú Péter ,ő
egy média sztár . Ilyen sztárok lesznek a jövőben ?

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2007.12.01. 11:41:29

Horst Fuchs a legnagyobb király!

Triznyai Döme 2007.12.03. 18:40:25

Bocsi, salytó huba.
Helyesen:
"apotheózis"
süti beállítások módosítása