hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az a csodálatos internet

2008.01.07. 15:59 Vérszegény éjszakai dúvad

Van ez az internet nevű izé. Jó dolog ám. Lehet rajta információk (most a szexképeket, -videókat, letöltéseket, stb. hanyagoljuk egy kicsit) után kutakodni, esetleg csereberélni azokat. Lehetőség van arra is, hogy elektronikus leveleket küldjön az ember, aminek az az előnye a postai levéllel szemben, hogy azonnal megkapja a címzett, valamint, hogy ingyenes. Van ám előnye a telefonnal szemben is. Teszem azt, hogy ingyenes (még mindig), valamint, hogy öt perc alatt akár harminc emberrel is tudom közölni a mondandómat. Ráadásul egy levelezőlista létrehozása még jobban megkönnyíti az elektronikus levél feladójának a dolgát.

Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem használják?!?!?!?

Például az egyetemen. Most őszintén: Szeptemberben miért az iwiwről kellett megtudnom, hogy két héttel korábban indul az egyetem? Csak mert tudják ám email címemet, mert egyébként jönnek ám a levelek, hogy menjek vért adni, meg hogy menjek az istentudjamilyen államtitkárral tartandó beszélgetésre. Ha van olyan ember, akinek az a feladata, hogy ezeket a leveleket megírja és kiküldje, akkor az az ember arra miért nem alkalmas, hogy fontos és releváns információkat is kiküldjön elektronikus levélben?

A másik dolog, hogy van ez az egységes tanulmányi rendszer nevű (állítólagos) fejlesztés. Mármint állítólag fejlesztés/fejlődés. Pedig nem, mert most figyelni kell, hogy ki, mikor,milyen  vizsgaidőpontot helyezett el a kibertérben. Persze lehetetlen volt a rendszerbe építeni az értesítő email funkciót, annak a hülye diáknak úgysincs jobb dolga, mint minden reggel elrohanni valahova, aztán megnézni az etr-t. (Arról nem is beszélve, hogy a rendszer inkább úgy működik, hogy szóban megbeszéljük a vizsgaidőpontot, aztán valamikor majd felkerül az etr-be is. Hja, bölcsészkar...)

Arról meg aztán egyáltalán nem beszélve, hogy amióta van az etr, azóta már az etr és az index miatt is lehet aggódni, mert minden normális ember azt gondolná, hogy akkor az elektronikus etr kiváltja a papír alapú indexet, de erről szó sincs, kérem szépen, ez itt Magyarország. Mindkettőre szükség van, ha a kettő között ellentmondás van (márpedig volt már rá precedens, de még mennyi, hajjaj...), akkor aztán a diák megint elkezdhet rohangálni, és aggódni, hogy na, akkor most vajon az etr-ben látszódó jegy számít, vagy az, amit az indexbe írtak be. (Egyébként eddig nekem kétszer volt ilyen problémám, egyszer az etr nyert, egyszer pedig az index. Az állás most tehát döntetlen.)

Na, mindezek után lehet találgatni, hogy vajon miért nem nagyon írkálgatok ide mostanában, meg arra is lehet tippelni, hogy vajon meddig fog ez még tartani (ez utóbbira én is kíváncsi vagyok...).

3 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr87288315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tpataky 2008.01.07. 18:42:00

Mifelenk annak idejen, az volt a szabaly, hogy az index a nyero a Neptunnal szemben. Mivel az index az okirat, a Neptun meg...

mocsokdream · http://negativ.blog.hu/ 2008.01.08. 14:20:07

A ETR szar:D az én passzíválásomat is csak nehezen fogadta el, most meg a franc se tudja, hogy melyik kurzust indítják el, melyiket kell felvenni a kreditért, hát basszák meg... A kurva TO-s néni meg mosolyogva mondja, hogy majd mindenki mindent megtud, ez így is van, de az a baj, hogy csak későn...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2008.01.09. 12:09:49

haha!mit kepzelsz? 2008-ban emailt kuldeni? erteni felhasznalo szinten a szamitogepekhez? ami nem azt jelenti hogy el tudja inditan a passzianszt meg az iwiwet...
valamit kicsit is komolyan venni? vagy normalisan csinalni? minden magyar ose pato pal ur...
süti beállítások módosítása