hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Életem legsokkolóbb mondata

2008.01.17. 00:44 Vérszegény éjszakai dúvad

Bármilyen meglepő is, a bölcsészkaron hangzott el, egy szuicidológiával foglalkozó kurzuson. Éppen 2002 tavasza volt, kb. fél évvel voltunk 2001. szeptember 11. után, így hát nem csoda, hogy szóba kerültek az öngyilkos merénylők.
Én egész addig nem hittem, hogy a 'tisztelet' és 'terrorista' kifejezéseket egy mondatban össze lehet hozni. Pedig lehet (az 'őket' természetesen azokra a terroristákra vonatkozik, akik belerepültek az ikertornyokba):

Pedig szerintem igenis tisztelni kell őket a bátorságukért!

Hja, hígul a bölcsészkar is... Egyébként meg akkor is, és most is: no comment.

7 komment

Címkék: hülye mondat nemvicces

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr2300342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.17. 00:54:55

Ér tudni,hogy ki mondta ezt?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.17. 00:57:41

Nem, nevet nem tudok, egy hallgató volt.

Mindenesetre a mondatot pár perc kínos csend követte.

morpho 2008.01.17. 01:35:36

2003-ban vagy három hétig dekkoltam Jordániában,az iraki határnál,az átjutás reményében.Jó sok segélyszervezet munkatársa,meg újságíró várakozott még ott.Egész jó volt a hangulat,esténként az arabokkal teáztunk a homokban.Aztán az egyik este úgy háromszáz méterre felrobbant egy faház.Egy hős felrobbantotta magát,mert azt hitte,hogy amerikai katonák alszanak bent.Odarohantunk,de az egészből alíg maradt valami,meg sötét is volt.Aztán hoztak lámpákat.A faházban egy iraki menekült család aludt két felnőtt nő és kilenc gyerek....Az egyik élt még és belenézett a semmibe,aztán meghalt ő is.Tudom,hogy ez nem szept.11,nem Madrid és nem is London,de sajnálom,hogy ez a bölcsésztanonc nem volt ott és nem látta,hogy milyen egy igazi hős.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.18. 09:34:00

Eléggé általánossá vált sajnos, hogy a megmondó és okos emberek jellemzően (illetve a hallgatók, akik között az új generáció található)a meleg lakásból és a monitor elől szórják az okosságokat, és nem veszik észre a való világot.
Azok az emberek például, akik a muszlimokról, meg a muszlim világról osztják az észt, valószínűleg soha a büdös életben nem láttak még egyetlenegy muszlimot sem...

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.01.18. 09:59:07

Arab szélsőséges hallgató, esetleg szimpatizáns?
Mert különben (igaz, így sem kevésbé) csúnyákat gondolok.

***

Az iszlámmal kapcsolatosan nagyon sokan anélkül ítélkeznek, hogy legalább minimális szinten is ismernék azt.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.18. 10:33:29

Nem, még csak a fentiek sem igazak rá szerintem. Szerintem valami olyasmit képzelhetett, hogy ezeket az embereket újsághirdetések útján toborozzák, nem pedig már 6-7 éves korukban kezdik meg a kiképzésüket...

morpho 2008.01.18. 15:28:59

A bátorságáért azt lehet tisztelni,aki tisztában van azzal,hogy bátor,hogy akárki nem lenne képes arra,hogy feláldozza magát és amit tesz,azt más emberek érdekében teszi.
Az iszlám ezeket az okokat nem ismeri.A vallási alapon gyerekként fanatizált szerencsétlen nem tudja,hogy bátor és azt gondolja,hogy ezt bármelyik "igazhitű" megtenné.Nem a hazájáért,vagy más emberekért,hanem azárt,hogy ő paradicsomba juthasson.Tehát tujdonképpen merő önzésből gyilkol.Az önző gyilkosokat tisztelni pedíg enyhén szólva is beteges félreértés.
A sztori legsötétebb oldala pedíg az,hogy a szerencsétlen nem is tudja magáról,hogy önző mert az anyatejjel együtt szívja magába ezt az állapotot aztán úgy marad.Az a gennyláda,aki aztán élő bombának használja őket,az valahogy mindíg életben marad.A muszlimok jelentős része amúgy nem értelmezi a koránnak minden szavát ennyire sarkosítva. ahamdurIllah
süti beállítások módosítása