hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Magyar seggbe magyar... (kiegészítve)

2008.01.17. 10:31 Vérszegény éjszakai dúvad

Megint nem adták el a Fradit. Sokak szerint ezzel tulajdonképpen meg is ásták a sportegyesület sírját, Rieb György mindenesetre még reménykedik. Én a magam részéről inkább a sírásós verziónak hiszek, hiszen mindazok alapján, amit az üggyel kapcsolatban itt-ott olvasni lehet, McCabe-ék még így is jóval áron felül vették volna meg a Fradit.

Mivel a konkrét pályáztatási eljárásra nincs rálátásom (pl.: a sokadik körben tényleg megengedik-e a jogszabályok, hogy az ajánlattevő az eredeti kiírásnál 30%-kal alacsonyabb árat kínáljon), ezért inkább azon kellene elmélkedni, hogy vajon miért nem számított semmit McCabe renoméja.

A Ferencváros körül már rengeteg önjelölt támogató jeleskedett. Torgyán, ismeretlen cégek, no meg Várszegi, aki anno minden lelkiismeret-furdalás lelépett a Fradi utolsó előtti értékeivel, a marketingjogokkal.

Ellenben itt van ez a McCabe gyerek, akivel valószínűleg nem ismétlődne meg a IX. kerületben a korábbi évek, vagy a Sopron tragikomédiája. Aki (saját állítása szerint) kb. 30 millió eurót feccölt volna a klubba, és akinek van már futballcsapata, ergo valószínűleg a Fradival nem tette volna kockára az Angliában már kialakult jóhírét.

Szóval mindenki számára érthetetlen a döntés, és leginkább kukakockodásnak tűnik.

Nem tudom, hogy igazak-e azok a pletykák, miszerint egy magyar befektetőcsoport akarja magának az üllői úti földtulajdont, csak a csapat nélkül. Ha igaz, akkor egy dolgot a figyelmükbe ajánlanék.

Azok a srácok, akik kb. másfél éve szinte szórakozás gyanánt szétverték az MTV épületét, sokkal nagyobb lelkesedéssel fognak nekiesnek bárminek, ami a Fradi pálya helyére épül.

Ja, igen, és ami talán a legfontosabb: McCabe-nek elege lett. Valószínűleg valami normálisabb országba viszi a pénzét...

Frissítés: Pár perce jelent meg az NSO-n ez a cikk, amely azt sugallja (szigorúan csak elméleti fejtegetésként), hogy McCabe azért nem nyert, mert valakik nem akarták, hogy nyerjen... (Ja, és persze megindult a masszív zsidózás is. Miért pont most felejtenék el ezt a szép magyar szokást).

10 komment

Címkék: botrány ftc welcome to hungary rieb györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr81300587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francoskrumpli · youtu.be/hi4spGkiPC4?t=245 2008.01.18. 05:49:54

Várszegit is ez a "szép" magyar szokás űzte el. Nem is szabad csodálkozni, hogy valami skalpot mégis ejtett végül... (Ahogy odafent írod.)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.18. 09:35:22

Ami Várszegit illeti, hát nem tudom...
Nagyon hamar lelépett...
Most Angliában sorra vásárolják fel a klubokat a szurkolóknak nem szimpatikus amerikaiak, mégsem tűnnek el rögtön az első tüntetésnél.
Szóval Várszegi túl gyorsan adta fel...

morpho 2008.01.18. 15:38:21

A Várszegi nem tudta igazán összeegyeztetni a befektetett tőkéjét az Auschwitzba induló vonattal...

Francoskrumpli · youtu.be/hi4spGkiPC4?t=245 2008.01.18. 21:50:18

No igen, valami ilyesmi. Lenne megrökönyödés a Gillett/Hicks páros esetében a 'poolnál, avagy Glazernél a MU-nál, netán egy kis arabozás után a Fulhamnél... Asszem, mindennél nagyobb botrány lenne. Várszegi reakciója teljesen életszerű volt, más kérdés, hogy ilyet is csak ebben az elbalkanizálódott országban kell eltűrni.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.18. 23:12:19

"az Auschwitzba induló vonattal..."

Hm. most megzavarodtam. Ez a hülye b-középre való utalás, vagy az ominózus Dávid Ibolya mondatra?

Seratonin!

Az angol helyzettel kapcsolatban annyit azért tudok, hogy pl. a MU-nál az új tulajokat utáló szurkolók létrehoztak egy másik MU-t.

És ezzel nem is tudom, hogy hova lehet kilyukadni, de az értékkülönbözettől függetlenül, ha valaki komoly beruházást fontolgat egy klubbal kapcsolatban, akkor nem lép le ilyen könnyedén. Szerintem...

morpho 2008.01.19. 01:19:58

Dávid Ibolya nem lehet,ő bevallottan nem ért a focihoz...

Francoskrumpli · youtu.be/hi4spGkiPC4?t=245 2008.01.19. 08:44:28

"Az angol helyzettel kapcsolatban annyit azért tudok, hogy pl. a MU-nál az új tulajokat utáló szurkolók létrehoztak egy másik MU-t."

Ez csak kezdeti reakció volt, hiszen a sikerek hatására még nagyobbra duzzadt a szurkolótábor... (Perpill is vezetik a Premiershipet.)

hokuszpk 2008.01.19. 14:14:50

Látom ritkán jársz meccsre. Ezt az Auswitzos rigmust a Fradi B kozep szokta elovenni, foleg az MTK - Fradi meccseken. Mostanában nemtom, de akkoritájt meglehetős gyakoran. És ugye Várszegi volt (de talán még most is) az MTK tulaja is egyben, meg asszem a származása is stimmel.

Leeroy of SMV Design 2008.01.19. 17:30:54

Igenám, de volt egy tüntetés Várszegi ellen a fradisták által, ahol bizony előkerültek ezek a rigmusok... Mellesleg jól szétoffoltuk ezt a cikket. Szal közben újra próbálkoznak, hogy McCabe hátha nem fordított végleg hátat, és hogy legyen új pályázat. Hát nemtom...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.19. 22:42:03

Amikor utoljára voltam meccsen, akkor a következő periodika érvényesült:
1. Kisteleki
2. Gyurcsány
3. Orbán
4. Újpest

Na, mindezeknek leginkább az anyjukat emlegették, meg hogy csináljanak maguknak kistestvért.

A MU-ba meg nem a stadionnyi szurkoló miatt érdemes befektetni, hanem azért, mert az ajándéktárgyakat, közvetítési jogokat szerte a világon el lehet adni. Glazer épp most vezetett be olyan szurkolási szabályokat, hogy attól sokan megint szívroham közeli állapotba kerültek.

Volt tényleg tüntetés Várszegi ellen? Én erre már nem emlékszem, csak arra, hogy nagyon utálták, de azt hiszem elég sokan megbánták már, hogy nem volt nekik szimpi V.
süti beállítások módosítása