hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az év vicce

2008.01.20. 19:44 Vérszegény éjszakai dúvad

Tudom korai még ezt a díjat odaítélni bármilyen eseménynek is, de ez a kezdeményezés valószínűleg az év végén is versenyben lesz a díjért. Arról van szó, hogy az Szdsz-ben kitalálták, hogy tegyék nyilvánossá a kampánykiadásokat. Most ezt tényleg komolyan gondolták? Tényleg komolyan gondolták, hogy bármelyik nyilvános költségvetésben is lennének olyan tételek, hogy X Alapítvány 50 milliós átutalása, vagy Y vállalkozó befizetése?

Komolyan gondolják, hogy (az Szdsz-t is beleértve) bármelyik párt is valós költségelszámolással állna elő?

Nem tudom emlékszik-e még arra valaki, hogy a 2006-os választások után a Napkelte című műsorban mindegyik pártnak feltették a kérdést, hogy a választási büdzséjük ugyan belefért-e a törvény által megállapított 386 milliós keretbe. Nem tudom emlékszik-e még arra valaki, hogy erre a kérdésre mindegyik párt képviselője igennel válaszolt. Nem tudom emlékszik-e még arra valaki, hogy ezt a választ akkor és ott vajon elhitte-e. Nem tudom, hogy emlékszik-e arra valaki, hogy vajon voltak-e kételyei aziránt, hogy ezt akár még hitelesnek látszó bizonylatokkal is alá tudták volna támasztani. Nekem speciel az utolsó két kérdésre egy ordítóan hatalmas nem a válaszom. (Mármint igen, emlékszem rá, viszont nem hittem el, és abban sem kételkedtem, hogy papírokkal is alá tudták volna támasztani, hogy a törvényesen előírt kereten belül maradtak).

Röviden ez az Szdsz-es baromság nem arra való, hogy egy kicsit tisztábbá tegyük a közéletet, a pártfinanszírozást, hanem arra, hogy az emberek azt gondolják, hogy egy kicsivel tisztábbá tették. Vajon kik is mondták nemrég, hogy az egészségügyben minden rendben van, ha becsukjuk a szemünket? És akkor ők ezen a téren vajon miért nem akarják kinyitni a szemüket?

3 komment

Címkék: szdsz közpénz parlamenti pártok

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr26304874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.21. 01:05:47

Ne aggódj,nem gondolják komolyan.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu/ 2008.01.21. 09:54:24

Volt egy személy az életemben, aki annyiszor hazudott nekem, hogy egy idő után az se hittem el, amikor azt mondta hogy hazudtam, pedig tudtam, hogy hazudott, de már annyiszor megtette, hogy már egy idő után abban sem voltam biztos, hogy mi a neve...

anyuci 2008.02.03. 09:23:09

Az SZDSZ maga egy vicc...
süti beállítások módosítása