hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

BKV 4 Prezident!

2008.01.22. 10:34 Vérszegény éjszakai dúvad

Hát egyszer már szóba került itt a blogon, hogy a Bkv vezetők gondolkodásmódja kb. 20 éves lemaradást mutat a jelenhez képest, de úgy néz ki, hogy ezt sokan nem hitték el, ezért megint tanúbizonyságot tettek erről.

Persze megint a Veke-vel vesztek össze, egész konkrétan lehazugozták őket. Majd ugyanazzal a lendülettel elmondták mégegyszer mindazt, amit a Veke is állít, de a felelősséget áthárítva az utazóközönségre. Még jó, hogy nem tették hozzá, hogy: "Rohadékok!"

Azért érdemes megfigyelni ezt a logikát: Éjszakai jegyet lehet venni minden pénztárban nappal. Aha, aztán, ha az ember Pesten ragad, mert lekéste az utolsó hévet, akkor közlekedjen taxival, ugye?

Nem, persze, hogy nem. Keressen egy automatát, és vegyen ott éjszakai jegyet. Ilyen automatából a Bkv szerint akár száz is van Budapesten. Hihetetlen, milyen hatalmas szám. Azért én csendesen megérdeklődném, hogy ebből a száz automatából vajon hány darab működik?

(Elmesélném egy kelenföldi kalandomat. Megérkeztem este kilenc körül Kelenföldre, épp nem volt sem jegyem, sem bérletem, gondoltam jófej leszek, nem bliccelek, veszek egy vonaljegyet. Miután körbesétáltam, végigpróbálgatva legalább négy automatát (egyik sem működött), elhaladtam egy koszos kis lebuj előtt, ahol is egy kisebb társaság várakozott, akik "kurvacigányok" felkiáltással adtak hangot annak a ténynek, hogy szerintük én cigány vagyok. Majd amikor visszafelé megint elhaladtam ott, akkor az eset megismétlődött. Nem tudom, hogy a rasszizmusuk cselekedetekben is kifejeződött volna, de hál'istennek annyira részegek voltak, hogy igazából már állni is problémás volt nekik. De érdekelne, hogy ha akkor nekemesnek és elkalapálnak, vajon beperelhettem volna-e a Bkv-t, hiszen, ha működnek az automatáik, akkor eszembe sem jutott volna arra menni...)

Na, vissza az éjszakai járatokhoz. Ott vannak az ún. őrök. Feltételezem, hogy a buszon. Oké, ez jó ötlet, ezt kéne továbbvinni, tehát nem 'hamarosan' emelni az őrök létszámát, hanem azonnal. Másrészről érdekelne, hogy ezek az őrök mit tudnak tenni olyankor, amikor az emberek hering módjára tömörülnek valamelyik járaton. Elkezd kiabálni, hogy akinek nincs jegye, azt jól meg fogja büntetni, és reménykedik abban, hogy sokan megijednek?

De a legjobb az a rész, hogy a Bkv szerint nem az utasok, hanem a bliccelők száma emelkedett meg. Hát ezek után, még csodálkoznak ezen? Sok esetben még az sem tudja megvenni ezt az éjszakai jegyet, aki egyébként megvenné.

Meg aztán érdekelne, hogy vajon honnan veszik, hogy a bliccelők száma megháromszorozódott. Az ellenőri jelentésekből? Az ellenőrök minden reggel lejelentik, hogy az éjszaka folyamán 6725 főt ellenőriztem, ebből 564 főt büntettem meg, ami a tavalyi év hasonló időszakához képest 54,25%-os emelkedést jelent?

De egyébként szeretném kijelenteni, hogy az egész hercehurcárt, a Bkv éjszakai járatait használni próbáló emberek a felelősek. Nem kéne éjszakai járat, meg éjszakai jegy, ha éjjel mindenki otthon aludna. Mert reggelre kipihentnek kell lenni, a kutyát is le kell vinni még a munka előtt, ha valaki sokat dorbézol utazgat éjszaka, akkor lemarad a reggeli Napkelte című propagandaműsorról is, aztán még a végén ideológiailag alulképzett lesz.

Úgyhogy oldjuk meg a BKV problémáját! Este tízkor mindenki bújjon ágyba!

3 komment

Címkék: bkv veke

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr53306913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.22. 17:46:04

Egyszer "ágyba bújtam" egy csajjal egy éjszakai buszon,igaz jóval tíz után.Garázsmenet volt,csak ketten voltunk rajta a sofőrön kívül,ő meg gondolom az utat nézte :) (ja ráadásul a kelenföldi garázsnál mentünk el...)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.01.22. 22:57:35

morpho, te huncut! Hát akkor te vagy a felelős a békávé állapotáért... :)

morpho 2008.01.22. 23:14:46

Háát izé,jegyünk az volt talán...
süti beállítások módosítása