hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Mi kell a Kánaánhoz?

2008.01.22. 11:10 Vérszegény éjszakai dúvad

Azt hiszem ezt a témát nem lehet hosszan boncolgatni. Éppen most hallottam a rádióban, hogy Veres János szerint 2009-ben már lehet csökkenteni az adót. De erre már Gyurcsány is célozgatott.

Annyira csodálatos, hogy az ország mindenkori gazdasági helyzete ilyen szoros korrelációt mutat a következő választásokig még hátralévő idővel.

Úgyhogy szerény javaslatom: Az országgyűlési képviselői választásokat mindig a következő vasárnap tartsuk. Aztán a következő vasárnap halasszuk el megint a következő vasárnapra.

Akkor lenne itt ám Kánaán.

5 komment

Címkék: gazdaság gyurcsány ferenc veres jános

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr72306968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyelv-ész 2008.01.22. 23:49:07

Hülyeség nem akadály. Másokat hülyének nézni - az is jól megy.

nyelvesz.blog.hu/2008/01/16/dimitrov_teri_fiuk_1

morpho 2008.01.23. 00:48:06

A világ minden demokráciájában azt csinálják,hogy a választások után beszedik a lóvét,a ciklus végén meg osztogatnak,hogy megnyerjék a bulit megint.Az ügy pikantériája persze az,hogy kormányváltás esetén ezt könnyebb megcsinálni("nem gondoltuk,hogy ilyen kevés zseton van a kasszában,ezért kénytelenek vagyunk elvonni")Az is igaz persze,hogy ha a jobboldal hatalomra kerülne,azonnal megszünne a "Magyarországon minden szar"című vaker és csomó dolog hírtelen stabíllá és jól működővé változna.

nyelv-ész
Elolvastam a blogodat és itt reagálnék,ha nem gond,mert nem akarom kétszer leírni.Azokban az országokban,amelyekre hivatkozol nem volt államosítás és az állam eleve csak és kizárólag olyan projektekbe szállt be,ami vagy profittal kecsegtetett,vagy pedíg az adott ország működése miatt muszáj volt.Magyarországon 1948 után mindent államosítottak.Egy csomó olyan ágazatot kohászattól-bányászatig,bankrendszertől-biztosítókig,mezőgazdaságtól-kereskedelemig,szolgáltatásokig,amelyekhez egy államnak semmi köze és nem is tudja rentábilisan működtetni.Ezeket igenis el kell adni.A volt NDK-ban is eladtak mindent,mégsem hisztizik senki,pedíg a németek azért nem hülyék.Ugye?

nyelv-ész 2008.01.23. 07:56:24

Hát nem. Valamit félreértettél. Nyilván a vaskohászatot felszámolták, ha nem volt rentábilis, de sem az oktatás, sem a tömegközlekedés, sem az egészségbiztosítás nem az, mégis működtetik. Van annyi eszük, hogy tudják:

- az oktatás és az egészségügyi ellátás színvonala közvetett módon pozitívan hat sok mindenre, többek között az ország gazdasági teljesítményére.

- a tömegközlekedés közvetlenül is hat a környezetre, mármint kíméli, legalábbis az autókhoz képest.

És az valószínűleg téves bulvárhír, hogy az ex-endéká eladta volna mindezen ágazatokat.

morpho 2008.01.23. 13:01:05

Nem olvasok bulvárhíreket.
Németországban az egészségbiztosítás szinte kizárólag magántulajdonban van.Az állam szerepvállalása elhanyagolható.Az oktatás és a tömegközlekedés nagyrészt önkormányzati tulajdonban van,bár kétségtelen hogy jelentős az állam szerepe is,főleg a vasút esetében.Úgy tűnik azonban,hogy nyelv-ész létedre elkerülte a figyelmedet "az adott ország működése miatt muszáj volt" című mondatrész.Az állami tulajdont illető különbségekre pedíg egyáltalán nem reagáltál.Te is Orbán Viktortól tudod meg a saját véleményed?
süti beállítások módosítása