hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Á, nem kell ám azért aggódni

2008.01.29. 13:10 Vérszegény éjszakai dúvad

Az EKF program miatt, hiába ismeri el most már Tasnádi is, hogy óriási gondok vannak.

Nem kell aggódni, Meg lehet ezt csinálni másként is, sőt még olcsóbb is lesz. Mindenféle projektek, meg egyéb hangzatos szavak nélkül.

Értelmezzük úgy az EKF rövidítést, hogy a K a kulturális helyett kocsmát jelentsen. Akkor elég jól áll Pécs, nem kell beruházni.

Először is nemrégiben újították fel a Hangulat Ez-presszót. Ott van biliárd meg talán darts is, sportprogramok tehát ezzel megoldva. (De ha mégsincs darts, akkor nem messze ott a Művész presszó, ahol biztosan van darts). De kellemesen lehet kártyázni, vagy sakkozni is. Bátrabbak megpróbálhatják a sörözést Meszes városrész valamelyik kocsmájában, persze szigorúan sötétedés után.

Ha valaki kiállításra vágyna? Irány a Dante! Miközben sörözik, egy emelettel a feje fölött Csontváry képek lógnak a falakról.

Filmbuziknak ott van a Kino. Lehet-e annál felemelőbb élmény, hogy miközben az ember a hűs itókáját kortyolgatja, a falakon túl éppen Fliegauf Benedek "Rengeteg"-je megy?

Valaki az éjszakai életre kíváncsi? Irány a Zöld, vagy a sokak által Betonosnak emlegetett, egy pincében kialakított non-stop söröző. Kuriózum, hogy igazán füstös élményben lehet részük, ugyanis, ha ezeken a helyeken egyszerre csak három ember dohányzik, akkor már meg lehet fulladni a füsttől. Mivel szellőztetés természetesen nuku.

(Komoly)zene? Hát, bizonyos helyeken szoktak hegedülni, vagy gitározni, emberek, általában egy a lábuk előtt elhelyezett sapkával, kalappal. Nyugodtam meg lehet állni egy doboz sörrel a kézben és hallgatni őket.

De ha valaki egy hangszerekkel jobban felszerelt zenei előadásra vágyna, akkor nyugodtan elmehet a BTK épületén belül működő Szenes klubba, ha van zene, sör is lesz.

Műemlékek? A Virág cukrászda teraszáról megtekinthető a Dzsámi.

Táncprogramok? Önálló kivitelezésben megoldható az ikszedik sör után.

2 komment

Címkék: pécs botrány welcome to hungary ekf 2010 tasnádi péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr77316226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.01.30. 03:42:54

Te Véd,most úgysincs kulturális igazgató,meg talán semmilyen se. A pályázatodat most olvastam el.Azonnal tessék beadni.Végre egy konstruktív gondolatsor.Asszem az első,amit olvastam.

nahát 2008.02.07. 14:46:25

hogy mekkora is a zűr, arról mintha valaki kibeszélne:

galapagos-ekfpcs.blogspot.com/2008/02/hogy-ll-program.html
süti beállítások módosítása