hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Híróz

2008.02.10. 12:39 Vérszegény éjszakai dúvad

Rejtélyes, hihetetlennek tűnő pletyka lengi be a Kossuth teret és környékét. A hétfői kordonállítás elleni - már vasárnap tábort verő - tiltakozók egy része azt állítja ugyanis, hogy az egyik parlamenti szobában összeölelkezett Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, majd barátságosan meg is lapogatták egymás hátát. Az eseményt azért láthatták ilyen tisztán, mert valaki elfelejtette elhúzni a függönyt az ablak előtt.

A Napi Bilik újságírója utánajárt a dolgoknak, és talált is egy bennfentes - a névtelenség homályából kilépni nem akaró - forrást, aki megerősítette: a pletyka igaz!

Azonban a két politikai vezető nem azért borult össze, mert konszenzusra jutottak az egészségügyi törvényben, hanem azért, mert megegyeztek: mindenáron megakadályozzák, hogy egy új magyar filmsorozat megvalósuljon. Állítólag ennek érdekében még névtelen leveleket is küldtek a honi filmgyártást rendszeresen szponzoráló cégeknek, amelyben 20% pluszadót, valamint félévenkénti APEH revíziót helyeztek kilátásba arra az esetre, ha anyagilag mégis támogatnák az új sorozatot. A sorozat ötletgazdái pedig - akik már külföldre települtek a családjaikkal - egy-egy lófejet találtak reggel az ágyukban. (Megkerestük őket telefonon, azonban ahogy meghallották, hogy a sajtó munkatársai vagyunk, rögtön lerakták a kagylót, majd a mobiljukat ki is kapcsolták, és azóta is elérhetetlenek).

Forrásunk szerint már meg is semmisítették az új filmsorozat terveit, azonban egy merész akció során a tűzhöz az iratmegsemmisítőhöz közel álló személyeknek néhány oldalt sikerült megmenteniük.

Ezeket most a Napi Bilik közzéteszi!
 



 

Egy új magyar filmsorozat terve.

 

Előzmények:


Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban Nem is olyan régen, kb. 18 éve, itt a környékünkön, na jó, tulajdonképpen az egész birodalomban, és a környező birodalmakban is - de ezekről most nem lesz szó - megdőlt a gonosz uralma. Ekkor tűntek fel bizonyos személyek, akiknek egy csepp szuperképességük sem volt, de még csak fél-szuperképességük sem (sőt mára már sokan azt gondolják, hogy nem-szuperképességeik sincsenek, de az a minimum, hogy semmilyen képességük sem szuper, hanem, ha lehet ezt mondani, akkor átlag alatti), de mégis ők vállalták a birodalom gonosz utáni irányítását. Az idő telt szépen-lassan, kialakult két brigád csoport, akik között jó és rossz viszonylatban nem lehet különbséget tenni, mert erkölcsileg mindannyian ugyanazon a szinten állnak, viszont az egyik csoport előszeretettel rajzolgatott a papírjára narancssárga dolgokat, míg a másik csoport a szegfűvöröset gondolta divatszínnek. A két csoport tagjai négyévenként rendszeresen összecsapnak, bár ezeken az összecsapásokon vér nem folyik, békésnek mégsem mondhatjuk ezeket. Időnként azonban rendeznek erőfitogtató csatározásokat is, ezeket "népszavazás"-nak nevezik, azt a téves képzetet keltve, hogy a birodalom lakóinak is van beleszólása csatározásuk céljába: a birodalom irányításába. Ezeket a népszavazásokat általában megelőzi egy elég hosszú...


(Innen több oldal hiányzik, valószínűleg a karakterek jellemzése is).

 

 

13. jelenet:


Kókahíró János (alakítja: Jóka Kános, állástalan orvos) a birodalom utolsó vagyonából fergetes vacsorát rendez, amely során még fergetegesebb performansszal mutatják be, hogy hogyan fognak kinézni a kórházi kórtermek, ha a népszavazás során eltörlik a vizit-, és a kórházi napidíjat.
 



Kókahíró beszédében kiemeli az öngondoskodás fontosságát, megfeledkezve arról a tényről, hogy vannak, akik tényleg munkabérből élnek meg.

 

 

14. jelenet:


Kókahíró emberei a zsíroskenyérből kinyert energiatöbbletet arra használják fel, hogy a nyilvánosan provokálják Orbánhíró embereit. Az adrenalintúltengés a szervezetükben arra készteti őket, hogy nyílt levelet írjanak Orbánhíró elvtársainak elvbarátainak, melyben nyilvános vitára veszekedésre légből kapott ötletek, tények puffogtatására hívják ki őket. Hornhíró Gábort (alakítja: Gorn Hábor, állástalan arcszőrpantomim-művész) a leendő próbatétel annyira fellelkesíti, hogy rögtön megkezdi a felkészülést.
 


 

Hornhíró gyakorolja a De, hát miből, kérem szépen, miből? mozdulatot.
 

 

15. jelenet:


Orbánhíró Viktor (alakítja: Vrbán Oiktor, félállású szerb, félállású japán, egynyolcad állású felezőművész) eligazítást tart az embereinek. Orbánhíró, az ország a birodalom jövőjéért mélységesen aggódó felelős politikus híró, azt mondja, hogy  ezt a háborút meg kell nyerni, ezért körbe kell hordozni a birodalomban a véres kardot, de hogy a gyengébb idegzetűek se legyenek rosszul (és ne kelljen vizitdíjat fizetniük), ezért át kell festeni a kardot narancssárgára. Orbánhíró szerint ki kell mutatni a fogaknak fehérjét, és jó alaposan el kell náspángolni Gyurcsányhíróékat. Ezért felettébb fontos feladatnak találja, hogy minél több mogyoróvesszőt szerezzenek be. Orbánhíró azt is fontosnak gondolja, hogy a mogyoróvesszőket narancssárgára fessék be. Orbánhíró mindezek mellett azt is gondolja, hogy az birodalom lakóinak azt kell mondani, hogy, ha úgy szavaznak, ahogy Orbánhíróék mondják, akkor sokkal több pénzük lesz. Ez már hosszú évek óta a sikeres takitka része, mondja Orbánhíró, miközben mindenki nagy megkönnyebbülésére nem gondolja azt, hogy a birodalom lakóit narancssárgára kéne festeni.
 


 

Orbánhíró kimutatja a foga fehérjét, amely mindenki hatalmas megkönnyebbülésére nem narancssárga.
 

 

16. jelenet:



Gyurcsányhíró egyik legkedvesebb munkatársa Vereshíró János (alakítja: Jeres Vános, állástalan arany-, bikav- és pénzügyér) hatalmas erőfeszítések révén sikeresen bemagolja a "Nem lesz adóemelés" mondatot, amelyet aztán nagy nyilvánosság előtt is képes kimondani. Gyurcsányhíróék azt gondolják, hogy ez a mondat nyugtatólag fog hatni a birodalom lakóira, ellentétben az "Adócsökkentés kell!" kijelentéssel, amelyet eddig akárhányszor mondtak is ki, mindig adóemelés következett.
 


Vereshíró a tanulás kezdetén


A Napi Bilik mindössze ezt a pár sort tudta megszerezni a filmsorozat terveiből. Azonban forrásunk szerint nem azért nem engedélyezték a sorozat létrejöttét, mert az döbbenetes hasonlóságot mutatna a valósággal - ugyanis sem Orbán Viktor, sem Gyurcsány Ferenc nem talált közös vonást a forgatókönyv vázlata és a mindennapok között -, hanem azért, mert eljutott hozzájuk a stúdióbeszélgetésnek álcázott próbafelvétel másolata.

 

A Napi Bilik szerkesztősége miután megtekintette a próbafelvételről készült videót, arra tippel, hogy az új sorozat tragikomédia lett volna.


(Zárójeles megjegyzés: A nem az Index.hu-ról származó képek forrása elérhető a képre kattintva. Az Index.hu-ról származó képes esetében ilyen lehetőség nincs.)

9 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsány ferenc horn gábor orbán viktor népszavazás egészségügy veres jános álhír napi bilik

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr95332633

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://xtaewa.com/member/space.php?uid=343303 2018.11.05. 19:17:33

Can you give a six mounth old kitton amoxicillin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bivalyné Húszéves Erzsi · http://www.bhsz.blog.hu 2008.02.10. 15:54:29

Megmondom őszintén, nem nagyon értem, miről van itt szó.

W Joe 2008.02.10. 16:10:17

És ezeknek a híróknak mik a szuperképességeik? :)

Ha Orbán és Gyurcsány valóban megölelné egymást, na akkor kellene igazán megijednie az országnak.

www.wita.hu/index.php?show=wita&wita=9

"Ön szerint Magyarország lesz-e valaha olyan fejlett, mint Anglia vagy Németország?"

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.10. 16:35:03

Bivalyné!

Mivel totálisan lemerültem, nem volt sem erőm, sem kedvem komolyabban végigjárni a témát, ezért ez itten egy 'semmi komoly körítés' a videó mellé, mert igazából azon van a hangsúly.

Tudom, hogy tizenhatperces, de érdemes végignézni a "vitát".

Netuddki. 2008.02.10. 16:42:44

Wita Joe · wita.hu 2008.02.10. 16:10:17
"És ezeknek a híróknak mik a szuperképességeik? :)"

Büntetlenül sikkasztják el az adónkat. Ehhez is kell egyfajta "képesség". Nekem pl. nem lenne hozzá pofám.

gyuribacsi 2008.02.10. 17:07:27

dejóvóna, ha ennyi időm vóna :o

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.10. 18:21:48

Nekem sem lett volna erre időm, ha bementem volna ma is dolgozni. De úgy döntöttem, ha már lehúztam a héten ötven és hatvan óra között, akkor sztrájkba lépek. Legalább a héten egy napot ne kelljen már dolgoznom...

morpho 2008.02.10. 19:11:30

Ahelyett,hogy a szakdolgozatodat írnád....

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.02.10. 19:57:23

Veres jó ezen a képen:)
Többi az meg monnyon le..

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.10. 21:42:19

Sajna mostanság a szakdolihoz sincs sem erőm, sem agyam.

Viszont ezt a bejegyzést ma megírni, függetlenül attól, hogy eléggé időigényes volt, eléggé felfrissítette az agyamat, szóval élveztem.

Nem azért írom ezt a blogot, mert időmilliomos volnék, hanem kb. azért, mert segít 'talpon maradni'

Vagy valami ilyesmi.
süti beállítások módosítása