hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Ilyen ember pedig nincs

2008.02.18. 14:49 Vérszegény éjszakai dúvad

A címet a Reakció blogról loptam, ahol ilyen ország pedig nincs címmel egy - sajnos - elég hosszú sorozat fut már egy ideje, és - ami még inkább sajnálandó - korántsem látni még a "szappanopera" végét.

A mai téma Kóka János, aki egymagában megtestesíti a teljes magyar politikai abszurditást, és egész egyszerűen érthetetlen, hogy mit keres még mindig a politikai életben, az Szdsz elnöki posztjáról már nem is beszélve. Ja, persze, a mostani apropót természetesen ez a poszt adja. Merthogy Kókának 'gyanúsak' annak az elnökválasztási procedúrának a körülményei, amely során ő maga lett az Szdsz elnöke.

Persze, hogy gyanúsak, hiszen szinte minden olyan esemény gyanús, amelyhez Kókának köze van.

Gyanús pédául a vizitdíj-automaták ügye. Az eset gyanús volt, de aztán elült, Kókának nincs már köze a céghez, arról meg gondolom biztosan nincs semmilyen papír, vagy feljegyzés, ha mégis.

Aztán gyanús a pannon puma, amely nemhogy nagyot, de még kicsit sem ugrik, sőt, mintha a devolúciós folyamat mintapéldánya lehetne, és ma már helyesebb inkább pannon amőbáról beszélni, mintsem pannom pumáról. Hja, erre már Kóka is rájött.

Az elnökválasztással kapcsolatban pedig nem csak a körülmények a gyanúsak, hanem az azt követő ünneplés is. Zsebből fizetett Kóka, vagy sem?  Azt hiszem a következő idézet sok mindent sejtetni enged:

Kóka János megjegyezte, hogy mivel saját pénzéből fedezte a költségeket, így nem volt szükség áfás számlára, pont ezért a hasonló rendezvények számláit nem is szokták elrakni. Az asszisztens azonban a Columbuson március 31-én tartott buli számláját pont elrakta.

Hát nem hatalmas kincs egy ilyen asszisztens?

Aztán persze Kóka még építkezett is, amely természestesen Magyarország történetének legszabályosabb építkezése. Biztos igaza van Kókának, épp csak a szomszédjaival rúgta össze a port (naná, hogy a gonosz és alattomos Pokorni támadta a háttérből...), és épp csak feketemunkásokat találtak ott.

Meglepő módon pont az elnökválasztás körülményei nem nevezhetők gyanúsnak. Még akkor sem, ha tényleg csalás történt a szavazáson. Kókát mind az Szdsz fejesek (a zöm mindenképp), mind az Mszp funkcik nyomták (élükön Gyurcsánnyal), győzelmében egyetlen meglepő dolog volt: Hogy nem az első körben diadalmaskodott. Amennyiben tényleg megismételt elnökválasztásig fajulna a dolog, szerintem akkor is nagy összegben lehet majd Kóka győzelmére fogadni. Kóka amolyan minigyurcsány egy minipártban. Mert nem csak a választók politikai memóriája rövid (hiszen vajon hányan emlékeznek már ezekre a botrányokra?), hanem úgy látszik az Szdsz tagoké is.

És Kóka legújabb ötlete (Az Index.hu parlamenti tudósításából ollózva):

A Semjén által hiányolt eredményeket Kóka sorolja, mondván: a felsőoktatási reform versenyképessé teszi a diplomákat...

Erre bármilyen normális egyetemistának egyetlen reakciója lehet: Égig érő, gúnyos kacaj.

36 komment · 1 trackback

Címkék: mszp szdsz botrány gyurcsány ferenc kóka jános

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr80343754

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: nyelv-ész 2008.02.20. 07:51:32

Tisztelt Választmány, Tisztelt Elnökség ! Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy mélységesen fel vagyok háborodva, amiért egyes magukat liberálisnak valló elemek pártunkba, a Szemüveges Hódok Szövetségébe megpróbálják visszacsempészni a régmúlt diktatúr…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.02.18. 16:12:42

Ugyanúgy az index parlamenti tudósításából egy remek kép :) index.hu/cikkepek/0802/belfold/hurra22.jpg

Kóka szerint valószínűleg jobban élünk, mint 4 éve :)

www.wita.hu/index.php?show=wita&wita=12
"Ön szerint jobban élünk, mint 4 éve?"

vizibicikli 2008.02.18. 16:17:42

Mondjuk ezekkel az egyetemekkel már nagyon kéne vmit csinálni. Kéne embör a céghez, csak szegények olyan bután jönnek ki, hogy az ingyenkávéjükat sem keresik meg. Mondjuk én se kaptam vmi faszát (ELTE), dehát akkor még másba volt egy alkalmazott költsége.

camelus 2008.02.18. 16:39:18

Nem értek egy veled. T Asztalos Ildikó, akire hivatkoznak, hogy Ő mondta az embereknek, hogy Kókára szavazzanak Fodor embere. Tehát valószinűleg ez nem igaz. (ráadásul ellenőrizhetetlen, mert nem névszerint szavaznak). Az viszont igaz, hogy mint minden pártnál itt is lehettek olyanok, akik nem mentek el (hanem szabálytalan módon) valaki más ment el helyettük. (Voltam már Fidesz szavazáson, ahol más helyett vettem részt, aki nem ért rá, de mondjuk a parlamentben is nyomtak/nyomnak egymás helyett a képviselők). itt mondjuk, az történt, hogy valaki mostanra megunta Kókát, kiábárndult a pártból és pénzért, vagy csak simán ártani akarásból felnyomta a pártot. Amúgy nincs ember, aki megnézné a jelenléti ívet, hogy a nevében aláírt-e valaki... csak ha tudja, hogy igen...
G

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.02.18. 16:52:44

nézz mélyen egy mélyen szadeszos szemébe, és ha nem borulsz ki rögtön, meglátod a vakhit lidércfényeit a szeme fenekin...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.18. 16:57:52

Valóban, Kóka politikai pályafutását elnézve fel sem merült bennem a puccs gondolata.

Mondjuk ha jól tudom, akkor Köteles Péter - aki először feldobta T. Asztalos nevét - is Fodor embere.

"T. Asztalos Ildikó, a liberálisok Borsod megyei elnöke mondta nekik, hogy húzzátok be gyorsan Kókát, meg van vele beszélve". A Borsod Online hétfőn megnevezte a nyilatkozó férfit, Köteles Péter vállalkozót, aki egyébként tagja az SZDSZ-nek."

Ha ennek akár csak a fele is igaz, akkor komoly háttéralkuk után juthattak el a szavazásig, vagy az Mszp keze van benne a dologban, vagy...
És még jónéhány elméletet lehetne gyártani.

De azóta megnézték a jelenléti íveket, és találtak tényleges eltérést a szavazatok és a jelenlévők között.

a boldog egyetemista 2008.02.18. 17:10:22

Ma láttam egy plakátot, amin az ifjú tandíjat akar fizetni, mert attól lesz versenyképes a diplomája.
De az MSZP plakát volt. Eszerint Kóka onnan is lenyúlja amit lehet?

Lapát Kasza 2008.02.18. 17:30:45

bölcsész szakosok-e vagytok akik itt commenteltek? mert az a paper még a wc-n se jó!
vagy büfi-baby sitter netán? az se jobb

states 2008.02.18. 17:33:16

Gyurcsány, Kóka, Bajnai, Veres - ennyire futja a magyar úgynevezett baloldalnak a XXI. században. Hát nem szánalmas? Hogy is mondta Demján? 10 éven belül Európa szegényháza leszünk. Szerintem már most az vagyunk, csak rá kell nézni ezeknek a fenti uraknak a fizimiskájára, rájuk van írva a magyar jövő...

winston01 2008.02.18. 17:35:29

States: még jó, hogy a választóknak több esze van nálad, és nem szépségversenynek képzelik a politikát.

kokoko 2008.02.18. 17:38:42

Kóka hogy beégett eddig mindennel, mindenhol, még a kerületi pártgyűlésről se tudta kiszavaztatni a hirtévét mert a tagok beégették és a tévé maradhatott. Teljes emberi és közéleti csőd ez az ember. Azt nem értem, hogyan engedhették ezt a semmiből jövő senkit a szadeszben egyenesen az elnökségig, amikor egy szaros párttag 5-6 évig pöröghetne akkor se jutna még megyei szintre se. Kóka csak jött és máris elnök lett?
De most már jobb ha megy szépen vissza a helikoptrét pucolni és bőrtalpu cipőket csináltatni hongkongban magának, mert ma már köznevetség tárgya. A helyébe ki vándorolnék.

körökör 2008.02.18. 17:40:46

Ebben az emberben az is gyanús,ami nem gyanus.Pelikán gátőr után szabadon.Mindenki tudta,hogy a választás csalás volt,miután kihozták a döntetlent.Most mé vannak meglepődve,hogy pont most került elő az ügy. Egyszer minden előkerül.Lehet,hogy a kötél is.

fran 2008.02.18. 17:43:43

Kedves winston01, olvastam olyan elemzést a blikkben, hogy Kovács László européer frizurája van, ami alkalmassá teszi az ország vezetésére.

Dr Kangörény 2008.02.18. 17:46:26

1. Kóka szerény véleményem szerint egy fasz.
2. De még véletlenül sem az itt felsorolt dolgok miatt, amik enyhén szólva röhejesek. Különösen az ünneplés és az azzal kapcsolatos számla ill. a feketemunkás az építkezésén.

körökör 2008.02.18. 17:51:27

Elég jól megszedte magát ez a "fasz".Meglehetősen rövid idő alatt,mondhatni az egységnyi idő alatt összeszedett vagyont tekintve vezető helyen lehet a köznek eme első számú ellensége. A többi "fasz" kismiska hozzá képest.

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.02.18. 17:57:36

sajnos az egész Parlament egy vicc itt nálunk

a tévévitán ölik egymást, aztán meg együtt jót röhögnek a parlamenti büfében és mennek az állami költségtérítésből (amit lakásra adnak adómentesen) a kupiba

haha 2008.02.18. 17:58:28

winston01 Szerinted több eszük van a választóknak,ha másodszor is ugyanazt a szart szavazták meg mszp,szdsz! vagy esetleg több eszük lesz 2010-ben amikor az ugyancsak szar fidesz-t juttatják hatalomra? szerinted tényleg csak pártokban lehet gondolkodni ráadásul ugyanazokban akik már bizonyították mennyire "jól" végzik a dolgukat!Látod szerintem ez a baj a választókkal,hogy képtelenek másban gondolkodni,csak pártokban!

dr. Wilbur Swain 2008.02.18. 18:03:17

jól van ez így, Kóka meg a (mai) SZDSZ tökéletesen kiegészítik egymást
csak nehogy belopják magukat 2010ben a parlamentbe

achillan 2008.02.18. 18:37:02

Kedves haha!Kivácsian várom a megoldást,ugyan miben kéne gondolkodni a választóknak,ha egy ország vezetéséről légyen szó?

states 2008.02.18. 18:51:16

winston01: "választóknak több esze van", maradjunk annyiban, hogy a választóknak több eszük van, ha egyeztetik az alanyt az állítmánnyal. Egyébként pedig, ha valóban több lenne, akkor szép hazánk mégsem csúszott volna az elmúlt 6 évben a béka segge alá...

nyúlmájtorta 2008.02.18. 18:53:42

Kedves achillan, haha!

Szerintem itt csak egy Király segít(het)!!
Van is egy javaslatom, itt lakik a szomszédomban, a Király Robi...

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.02.18. 18:58:01


"bölcsész szakosok-e vagytok akik itt commenteltek? mert az a paper még a wc-n se jó!" Miért, talán a többi "paper" (ahogy fogalmaztál), amiket ma lehet szerezni, annyira jó?

aranyhaj.blogspot.com

stanmore 2008.02.18. 19:02:25

Annyira unom már ezeket a hatásvadász bértollnok cikkeket.Mondok egy rossz hírt,Orbánról egy nagyságrenddel több gyanús dolgot lehetne írni,ráadásul még igaz is lenne.Azért ,mert ez a hülye firkász utálja a szadeszt,azért nem kéne lemenni a Hír tv szintjére.Valaki itt azt írta,ha belenéz egy szadeszos szemébe, vakhit lidércfényt lát.Nos erre én meg azt mondom,ha belenézek egy fidesznyik szemébe csak a sötét butaságot látom az esetek 99%ában.

haha 2008.02.18. 19:03:47

Szerinted a jelenlegi állapotok rendjén valók? Miként lehet az ,hogy valaki egyszer pénzügy miniszter,máskor meg igazságügy? Hogy lehet ha én valahová szeretnék elhelyezkedni akkor tőlem végzettséget igazoló dokumentumokat kérnek? Miért ne vezethetnének egy országot ténylegesen hozzáértő szakemberek?

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.02.18. 19:08:05

"a felsőoktatási reform versenyképessé teszi a diplomákat"

Ja. Kovács Pistikének bizonyára nem kell aggódnia a tandíj miatt, mert az ő apukája egy gazdag (...) vállalkozó, ott laknak a hegyoldalban, és szarnak rá, hogy a felsőtárkánypusztai Kiss Józsikának (akinek az apja kétkezi jómunkásember) az egyetemre kerülési esélyei gyakorlatilag nullával egyenlőek.

Így termeli magát újra a gazdag (...) vállalkozó, és emiatt lesz esélytelen a felemelkedésre a kisember fia. Éljen a kasztrendszer.

Véleményem szerint tandíj helyett csökkenteni kellene az államilag finanszírozott helyek számát, növelni a költségtérítéses képzés arányát. Bejutás ide vagy oda a középiskolában elért eredmények alapján + felvételi + némi pozitív diszkrimináció az esélyteleneknek (pl. a középiskola "ranglistában" elfoglalt helyével fordított arányú pluszpontokkal).

Aztán minden félévben az államiak alsó, a fizetősök felső 20%-a helyet cserélne. Mint az NB1-NB2-ben.

Bit Rot 2008.02.18. 19:15:22

Kangörény:
"2. De még véletlenül sem az itt felsorolt dolgok miatt, amik enyhén szólva röhejesek. Különösen az ünneplés és az azzal kapcsolatos számla ill. a feketemunkás az építkezésén."

Nem a feketemunkások miatt?!

Hát van még egy f*sz miniszter az országban, aki egyik nap kiáll a nép elé, hogy tessék, meg lehet nézni, Ő megmutatja, hogyan kell legálisan építkezni, minden adót befizetve!

Másnap kiderül, hogy az ő építkezésén is hemzsegnek a feketemunkások.

De lehet, hogy csak én értettem félre, és ez a fajta "adófizetés" a követendő példa.

stanmore 2008.02.18. 19:15:35

haha,majd én elmagyarázom neked,hogy hogy lehet.Egy miniszternek elsősorban az apparátus mozgatásához,a szervezéshez,a számonkéréshez kell értenie,Draskovics 20 év alatt a PMben legalulról megismerte az apparátus összes lépcsőfokát,mindenhol igencsak használható embernek bizonyult.Egy felső vezető nem akkor jó,ha személyesen ő a legjobb rendőr v. bíró,hanem ,ha minden szintre a legjobbat tudja állítani.A legjobb pénzügyi szakembert szándékosan nem írtam,mert szakemberek szerint anno Draskovics nélkül nem tudtak költségvetést készíteni.

stanmore 2008.02.18. 19:18:46

John42,tedd félre a demagógiát,mert a történetnek volt folytatása is: afeketemunkást alkalmazó alvállalkozót kirugta Kóka.Azt meg ugye senki nem gondolja komolyan(talán kivéve SZíjártót:)),hogy minden reggel köteles a Kóka igazoltatni a segédmunkásokat munkába indulás előtt.

stanmore 2008.02.18. 19:25:16

dark future,nyitott kapukat döngetsz,mert pontosan az új rendszer ,ahol tandíj van biztosítaná az átjárhatóságot minden évben az állami támogatást kapók és a költsétérítésesek között.Nem betonozna be egy pont valakit az egyik rendszerbe.Nem véletlen ,hogy a rektorok támogatják a tandíjat.Ez a demagógia meg a szegény gyerekekről nagyon megható,de ha valaki rendesen TANUL,és nem 9-10 év alatt végez el egy egyetemet ,az szegényen is el tudja végezni.A tehetséges szegények nem fognak kiszorulni a felsőoktatásból.

fulloh · http://fulloh 2008.02.18. 19:34:09

Kóka úrról csak annyit, hogy az elnökválasztás előtt meglátogatta az egyik nyugat-magyarországi SZDSZ helyi szervezetét és konkrétan megfenyegette őket, hogy amennyiben nem rá szavaznak, megnézhetik magukat. Ezek után biztosan nem tudott a csalásról! Azért remélem, hogy az SZDSZ józanabbik fele - már ha van ilyen - konzekvensen fog eljárni az ügyben. Nekik is jobb lenne Kóka nélkül.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.02.18. 19:41:26

Stanmore!

meglepő-e, vagy sem, de egy darabig szadesz szavazó voltam, egyre csökkenő lelkesedéssel, és az utolsó csepp a pohárban Kóka megválasztása volt.
2010-ben (mert már most eldöntöttem) MIÉP-Munkáspárt keresztbeszavazást fogok ikszelni.
Attól, hogy Orbán füle mögött több vaj van, még nem fog Kóka megítélése javulni. (A részemről semmiképp sem).
Ja, a tandíj önmagában nem rossz dolog, de így, ahogy most be akarják vezetni, rossz.

haha 2008.02.18. 19:42:21

stanmore Neked ez a munkád,hogy mindenkit leugatsz? Mi az,hogy "igencsak használható ember"? A párt szerint az?

lótúró 2008.02.18. 21:14:06

Kókler doktor eddigi legnagyobb dobása nálam, mikor miniszterként kiállt a vállalkozók elé, és hosszasan fejtegette, hogy meg kell tanulniuk az állami fejőstehén nélkül megélni. Mondta mindezt ő, akinek tulajdonképp az egész karriere az állam pénzéből történt mutyizásra, strómankodásra alapul.

Akinek esetleg nincs világos képe arról, hogyan is vitte ilyen sokra e derék ember, annak javaslom tanulmányozásra az alábbi oldalt:

www.nagyajolet.info/irasok/libikoka.htm

morpho 2008.02.19. 06:04:49

lótúró

Ezek a fikázós oldalak gigafaszák,de nem gondolod,hogy bármelyik magyar politikusról be lehetne linkelni egy hasonlót?Ez lenne az autentikus forrás,amiből megtudom a tutit?
Én személy szerint hányok a Kókától,de akkor ideírhatom a."JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT",meg a "MERJÜNK NAGYOT ÁLMODNI" című lózungokat is nyugodtan.Azt egy másik fasz mondta.Amire te hivatkozol,az pedíg lótúró.

lótúró 2008.02.19. 07:20:13

morpho, valóban jópár versenyző letette a magáét az elmúlt évek során, de ha elkerülte volna a figyelmedet, ez itt épp egy kókafikázó cikk, amihez a belinkelt oldal témája szervesen kapcsolódik.

Dúvad kettővel feljebbi frappáns mondatához csatlakozva: attól még, hogy másnak vaj van a füle mögött...

morpho 2008.02.19. 15:21:49

Meggyőztél.Mindenkit fikázzunk külön-külön.
süti beállítások módosítása