hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Élettársi kapcsolat

2008.03.31. 22:02 Vérszegény éjszakai dúvad

No, felpezsdült a politikai élet, Gyurcsány kirúgta Horváth Ágnest, ezen meg az Szdsz-ben felhúzták az orrukat, aztán bejelentették, hogy jól kilépnek a koalícióból, azaz visszahívják az összes államtitkárukat és miniszterüket.

Gondolom a hír hallatán sokaknak felcsillant a szeme, és elővették a legszebb vasár-, és ünnepnapi íróeszközüket, nekiálltak kifényesíteni, hogy az előrehozott választásokon szépen fogjon és csillogjon. Nos, szerintem ők vissza is tehetik a helyére, és 2010-ig ott is hagyhatják.

Azért nem lesznek előrehozott választások, mert pont az Szdsz-nek áll a legkevésbé az érdekében, hogy legyenek. Egyébként már holnap ott pihenne Gyurcsány íróasztalán a szabad demokratás államtitkárok és miniszterek lemondása.

De így van még harminc nap, ami alatt sok minden történhet. Ráadásul ne feledjük, előttünk van még egy tisztújítás is.

Mindössze annyi történik/történhet, hogy a felek a házasságból kilépve inkább élettársi kapcsolatban folytatják, amely azért több kilengést bír el.

Aztán, hogy ezzel ki jár jól, majd 2010-ben kiderül.

7 komment

Címkék: szdsz kormányválság

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr47405775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyelv-ész 2008.03.31. 22:55:20

A szadesz megint azt csinálja, amihez a legjobban ért: zsarol. Most bevágják a durcást, hogy ráijesszenek az emeszpére.

Egyelőre kétesélyes, hogy a madárpárt meghátrál-e, és a szent tehenet feláldozva marad a koalícióban, vagy a szekfűsök teszik-e félre ferocitát.

Én az első változatot sejtem, mert a szadesznek nagyobb a vesztenivalója, hiszen egy előrehozott választásnál úgy kipenderítik őket a Parlamentből, hogy olyat még a Horn Gyula sem látott...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.03.31. 23:05:05

Én el tudom képzelni a kisebbségi kormányzást is, mert a szadeszeseknek csak annyi dolguk lenne, hogy bármilyen bizalmatlansági indítvány esetén a kormány mellett szavaznak, minden más esetben pedig folytatódhatna a huzavona. Csak tovább tartana, mintha továbbra is koalícióban maradnának...

morpho 2008.03.31. 23:51:08

Vagy kisebbségi ormány lesz,vagy a szadesz meghátrál.A Medgyessy effektust nem lehet mégegyszer eljátszani.Szerintem egyébként teljesen mindegy,de a Kóka hogy fogja majd megmagyarázni mindenkinek,hogy holnaptól Audi A8-at leadni,havi két millától elköszönni,lakás,telefon,iroda,titkárnő felejtős.Osztályvezetők és hivatalnokok szia,a szadeszközeli cégekkel megkötött szerződéseket felülvizsgálják,GKM szponzorációk viszlát.Nem lesz egyszerű. A legmókásabb viszont az,hogy egy az egyben a vezénylő tábornok forgatókönyve érvényesül a népsavazás után,amit ő maga sem hitt volna.Ő csak szart akart kavarni,most meg ül a foteljában és nagyon röhög az egészen.Gratulálok a kormány(koalíció)mindkét pártjának.Ezért érdemes volt választást nyerni.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.04.01. 09:38:09

Úgy gondolom, a szadeszes választók nem maradtak a huzavonák hatására annyian, hogy ezt a pártot bejuttassák a parlamentbe, így valóban politikai öngyilkosság lenne, ha továbbdurculnának. Bár ahogy most Kókát elnézem, a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" nézőpontot érvényesíti.
Ettől függetlenül a mszp-ben is zsebüket féltő emberek ülnek, akiknek a további akárhány év jócskán hozhat a konyhájára. Ők bátran mondhatják, hogy attól, mert a bolha köhög, a kutya még nem lesz öngyilkos. És ebben a nézőpontjukban nem változtathatja meg őket senki. Mert ha így akarják, módjuk van rá.

rolika 2008.04.01. 10:26:40

az a baj, hogy minden zavar meg válság meg nem-működés pénzbe kerül. a miénkbe.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.01. 10:27:31

Én az Mszp-ben nem is látok jelenleg olyan egyéniséget, aki felválthatná GYF-et. (egyéniség = nem lehet nem törődni vele, ebből elég kevés van a politikusok között, Kóka pl. hiába kisgyurcsány, szvsz egyáltalán nem politikai egyéniség)

"Ettől függetlenül a mszp-ben is zsebüket féltő emberek ülnek"

Na, asszem ez a baj, mármint, hogy csak olyanok ülnek

morpho 2008.04.01. 13:19:20

Azért ül az MSZP-ben néhány arc,aki viszonylag milliárdos és szarik a zsebére.Soroljam fel?
süti beállítások módosítása