hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Össznépi szopás

2008.04.22. 00:01 Vérszegény éjszakai dúvad

Van egy ország Európában, és ebben az országban mindenkinek volt egy álma. 1989 októbere után ezt az álmot úgy hívták, hogy jobb élet. (Ezalatt értsen mindenki azt, amit akar. Több pénz, több szabadság, világútlevél mindenkinek, legálisan terjesztett pornómagazinok, stb.)
Aztán ahogy az idő telt, egyre inkább olybá tűnt, hogy szárnyal a gazdaság és jobban élünk, nemcsak, mint négy éve, hanem, mint valaha is.

Van egy ország Európában, amelynek így volt pár jó éve. Ennek az európai országnak a lakosai azt hitték - azt hihették, mert azt hitették el velük -, hogy máris itt van Kánaán. Pedig akkor még nem volt itt. De lehetett volna, ha ennek az európai országnak a vezetői egy kicsit felelősségteljesebben - értsd nem csak négy éves távlatokban - gondolkodnak.

De van egy ország Európában, amelynek a vezetői képtelenek négyéves ciklusoknál távolabbra látni. Így nem hoztak meg olyan döntéseket, olyan struktúrális változtatásokat, olyan reformokat, amelyeket meg kellett volna hozniuk, azért, hogy idővel ne dőljön ennek az európai országnak a lakosainak a fejére a ház. Nem tették meg, mert féltek, hogy a négyéves ciklus végén ennek az európai országnak a lakói kikapják a kezükből a kormányrudat. Pedig mindig kikapták a kezükből a kormányrudat, kivéve a legutolsó alkalmat, amikor egyébként nem is az volt a kapitány legnagyobb bűne, hogy hazudott, hanem az, hogy előtte való két évben nem csinált semmit. Így kúrta el.

Most van egy ország Európában, amely lakóinak majdnem a fejére omlott a ház. Csak azért majdnem, mert (ismét) mindenféle hosszútávú elképzelés híján sikerült feltölteni az államkasszát. Ennek az európai országnak a vezetői öngondoskodásról beszélnek, ami jó és szükséges abban a rendszerben, amelybe éppen igyekszünk(!). Csak ennek az európai országnak a vezetői azt felejtik el, hogy a magas szociális kiadások mellett szükségesek azok a magas elvonások is, amelyek lehetetlenné teszik az öngondoskodást. De ennek az európai országnak a vezetői mégsem tesznek semmit, egyrészt mert a hátuk mögött állók féltik az amúgy már nem létező népszerűségüket, másrészt mert a velük szemben álló erő vezetői valamiért úgy döntöttek, hogy ők akarják elvinni a balhét 2010-ben.

Így marad egy ország Európában, amely lakói azt gondolják, hogy 1989-ben rendszert váltottak. Pedig nem váltottak, mert az előző rendszer még mindig ott tombol a lelkekben, fejekben. Nem számít, hogy vezető-e valaki, vagy hajléktalan, hogy gazdag-e, vagy szegény, hogy férfi-e,vagy nő. És ami a legszomorúbb, talán már az sem számít, hogy fiatal-e, vagy idős.

Mert van egy ország Európában, amelynek lakói még nem értették meg, hogy nem lehet kevesebb, mint két évtized alatt egy másik rendszert felépíteni. És még nem értették meg, hogy mindazt, amit az előző rendszer elkúrt, azt most kell helyrehozni. Nekünk. Akik talán még nem is éltünk akkor, vagy nagyon fiatalok voltunk, netalántán ott voltunk minden március 15-én a Petőfi-szobornál.Sokan egész életükben a bányában melóztak, és most lófasz nyugdíjat kapnak. Szopás. Soknak vizitdíjat kéne fizetni, pedig fizetik maguk után a járulékokat. Szopás. Mindenki jobb, nyugatiasabb életre vágyik. Szopás.

Mert van egy ország Európában, amely lakói még nem jöttek rá, hogy már nem a régi rendszerben élnek, de nem is az újban. Interregnum ahol élünk, amire az a jellemző, hogy a lakói szopnak. Mert nincs egy erős, előrelátó hatalom. Csak kiskirályok.

Ugrálni akarsz? Ugrálj! De ne velük, hanem ellenük. Mert egyébként bábu vagy.

49 komment

Címkék: welcome to hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr27436320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaes 2008.04.22. 07:38:40

Szia igaz és egyetértek. A feleségemmel együtt közalkalmaazottként eddig kb hatmillió forint adót fizettünk be. Arra kérjük az Apehot, hogy ötszázezer forintnyi lakásvásárlási illetékünket erre való tekintettel engedje el. Eredményről értesítek.

Szokol 2008.04.22. 08:14:19

S1ndor
Elég naiv vagy. Illetéket akkor engednek el, ha a megfizetése a létfenntartásod veszélyeztetné. A befizetett SZJA mennyiségéből nem így tűnik. Kérj inkább részletfizetést, azt megadják majd.

Egyébként megvan az a része az országnak, ahol már lezajlott a rendszerváltás, kisvállalkozóknak hívják őket. Minden áldott nap szembesülünk vele, hogy a többség még mindig azt hiszi, nem kell csinálnia semmit azért, hogy jobban éljen, elég magasabb bért és alacsonyabb árakat követelnie.

Populista demagógiával ma Magyarországon mindent el lehet érni.

Maddness69 2008.04.22. 08:26:35

Keressük az ellentmondást az alábbi két mondatban:
- Gondoskodj magadról.
- Európában MO a második ország, melyben a legmagasabban az elvonások.

Szerintem erről van szó!

hattyú 2008.04.22. 08:42:42

Jó lenne már befejezni azt, hogy a szerencsétlen népet X éven át a felelőtlen vezetők hülyítették, mert ez ugyanolyan felelőtlen, mint amit a politikusok mondanak. A politikusok hülyítenek - ez tény, de ettől még ott van ám a "nép" felelőssége is, mert nem lehet ilyen éles határok mellett, árnyalatok nélkül élni, mint ahogyan azt szeretnéd...

Ideje lenne Magyarországnak felnőni.

2008.04.22. 08:46:41

Mtz
Megtaláltam az ellentmondást! Enyém a kis piros hangszóró?
:)

Egyébként azokkal az elemzésekkel értek egyet, amelyek szerint még mindig 'nem elég rossz'.
Az index-en is volt 2008. 04. 07-én egy ezt feszegető cikk, Duronelly Péter tollából (A magyaroknak válság kell).

Amíg nem lesz igazán nagy válság, addig nem lesz igazi változás - mert nincs kényszer.
Majd ha igazán megborulunk - akkor jövünk rá, hogy ez így nem jó, és változtatni kell.
Addig az emberek többségének akarata érvényesül; azaz: amíg a többség úgy-ahogy ellébecol a langyos szarban, addig nem foglalkoznak vele, hogy hová is tartunk.

A kérdés: vajon időben észbekapunk-e (mint pl. Törökországban) - vagy túl későn jön majd a józanodás?
Ill. hogy lesz-e még egyáltalán megfelő (kellően elhivatott, kitartó és hozzáértő) gárda, aki a változtatásokat végig is viszi?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 09:06:55

Hát találkoztam már olyan kisvállalkozóval (szolgáltató), aki konkrétan lebeszélt arról, hogy én igénybe vegyem a szolgáltatásait, mert éppen nem akart dolgozni.

VicG.

Nekem ez már elég nagy válság.

Szokol 2008.04.22. 09:15:01

Szerintem sem a politikusokon múlik a dolog. Ők csak azt mondják, amit a választók hallani akarnak. Márpedig ma Magyarországon az olyan szövegekre van kereslet, amik arról szólnak, hogy állam bácsi majd mindent elintéz, szabályoz, biztosít. Mindenki sokkal jobban él majd, anélkül hogy tenne érte bármit.
Majd ha az emberek elkezdenek gondolkozni, ahelyett, hogy elhinnének minden hülyeséget, csak mert a szimpatikusabb szekértáborból mondja valaki, na, akkor változni fog a politika.

Liberté_73 2008.04.22. 09:17:00

Sa1ndor! Te és b nejed közalkalmazottként egy kurva forinttal nem járultatok hozzá a nettó adóbevételekhez (*), tekintve hogy amit tőled elvonnak azt előbb odateszik a mi adónkból, akik nem közalkalmazottak. Fogalmazz úgy, hogy közalkamazottként a nettó béred (ami magasabb, mint a versenyszféra átlaga!!) mellé állambácsi mindent ingyen aládtol EÜ, oktatás, utak, fűtött munkahely, hazalopható papír, internet, telefon, stb, és még meg sem kell erőltetned magad, mivel közalkalmazottként egy kupac olyan kedvezmény jár nektek, amihez mi egyszerű nem-közalkalmazottak nem jutunk hozzá (az állami kezességvállalástól, a 13havi béren át a ruha és étkezéstámogatásig, stb stb). Ehhez még pluszban tedd hozzá a közszolgáltatások tapasztalható színvonalát, hogy pénteken 2ig húzod az igát, stb.
Úgyhogy jobb lenne, ha nem itatnád itt az egereket, mert kinyílik a bicska a zsebemben.
(* - persze az ÁFA-n keresztül azért mégis toltok valamit vissza, de az is csak nagyon közvetve...)

ThufirHawat 2008.04.22. 09:20:48

Sa1ndor!
Most komolyan... Miért járna vissza nektek? Van egy jogszabály, ami mindenkire vonatkozik. Mindenkire. Tudtátok ezt akkor is, amikor a lakást vettétek. Nem tudom, mire számítottatok, amikor ezt a könnyen kalkulálható összeget kifelejtettétek a képletből. Gondolom nem kell idéznem az idevágó jelzőket...
Ez persze nem azt jelenti, hogy jó ez a jogszabály. De mivel VAN, így jogkövető állampolgárként egyetlen dolgot tehetsz rövid távon: elfogadod.
Le kellene már szokni a kiskapuk keresgéléséről...

paráznabillegető 2008.04.22. 09:24:02

liberté, azért lassan a testtel!
jóhiszeműen kiindulva sándorunk nem lopja tán a napot, sem asszonya, hanem dolgoznak is, hasznos tagjai a társadalomnak. nem ismerjük őket, úgyhogy ez akár igaz is lehet. nem kell látatlanba leharapnia fejét, mégha ha nagyban nézve neked igazad is van.
de ha azt írta volna, hogy képviselő, na, akkor... ;)

Liberté_73 2008.04.22. 09:33:17

Én nem mondtam, hogy nem hasznos tagja a társadalomnak, csak azt, hogy ne sírjon a szája, mert megkapja _minden hónapban_, _időre_ a nettó bérét érte, és special-bonusként még TBje nyugdíja is rendezett.
Ennek fényében pofátlannak érzem az illeték megfizetésének elmismásolására tett kísérletüket.
(Mellesleg: ketten évente 6M adót fizetnek, ejjbazzz!-hogyodaneszaladjak- én havonta többet vagyok kénytelen, és hiába őróbálnék meg az Apehhel egyezkedni.

hkf 2008.04.22. 09:35:15

No igen. Talán a mai közalkalmazottak gondolkodásánál nincs is jobb példa arra, hogy mennyire a "régi rendszer" van a mai napig a nép fejében. Hiába, ezen szocializálódtak. Én mondjuk úgy kezdeném, hogy a lehető legtöbb közalkalmazottat kirúgnám. A mai technológiák már lehetővé teszik számos területen, hogy ami most egyszerre 4-5 ember munkája, azt akár 1 is elvégezze. Persze így nem maradna alibi munkahely a semmittevőknek. Teljes foglalkoztatottság, ugye?

hkf 2008.04.22. 09:38:09

Még csak annyit, hogy világos legyen: A közalkalmazottak effektive egészen pontosan 0Ft (munkát terhelő) adót fizetnek. Ha valaki ezt nem képes felfogni, mert látja a fizetési papírján, hogy "dehátittvanazadó", akkor nincs miről beszélni.

Manyizga (törölt) 2008.04.22. 09:38:53

Az a baj, hogy a választók és a választófejedelmek nem bírják elviselni, hogyha valaki kimászik közülük a gödörből. Közösen utánanyúlnak, visszarántják, hogy az ÁTLAGOS élvezeti szint jó legyen. Ne legyen olyan, aki nagyon jól, aki jól, és aki közepesen él. Mert az nem tűrhetik... Ilyenkor el kell venni tőlük, és azt elosztani a gyengén és sehogysem élők között. Így azoknak nem kell küzdeniük az életben semmiért, amelynek következménye evolúciós szinten a populáció sorvadása és fogyása. Gratula.

hkf 2008.04.22. 09:41:32

Érdekes gondolat. Öngondoskodás. Ön gondoskodjon rólam :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 09:44:24

Visszatérve egy kicsit a ki-a-leginkább-felelős játékra, szerintem ez amolyan rókafogta csuka, csukafogta róka jellegű játék.

Amíg a polgárok azt hallják a politikusoktól, hogy az állam ad és ad és ad, mert félnek, hogy kiesnek az OGY-ből, addig itt senki nem fog felelősen gondolkodni.

És mivel a polgárok ezt akarják hallani, ezért a politikusok ezt fogják mondani, mert ezzel be lehet menni az OGY-be. (No, meg a démonizálás se rossz taktika).

Viszont ezt az ördögi kört inkább a politikusok tudnák megszakítani, már csak azért is, mert előbb-utóbb rájuk gyújtják azt a kupolás épületet.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.04.22. 09:44:48

ez nagyon szép volt. ez egy olyan dolog, hogy mindenki tudja, hogy így van, de mégsem változtat rajta senki...

2008.04.22. 10:01:27

Dúvad!
Van aki látja (pl. Te, meg néhányan) - de a többség vagy nem látja át a helyzetet, vagy nem törődik vele.

Én is azt mondom, hogy elég nagy a szar már így is. Nem kellene megvárni, míg innen, a nyakunk körüli szintről még emlkedik egyet, és elkezd befolyni a szánkon.

De úgy látszik ez kell ahhoz, hogy észhez térjenek az emberek (tisztelet a kivételnek!)

Majd ha 'igazi' válság lesz, olyan, amit jelenleg elképzelni nem tudunk - akkor már mindenki észreveszi.
Élelmiszerhiány, no áram, no víz, no fűtés; állandósult, kőkemény balhék az utcákon.
Meg ehhez hasonlók.

Mert ez az út oda vezet.
Okos a más kárán tanulni tudó.
Mi - űgy tűnik - még a sajátunkon sem vagyunk képesek...
:(

hkf 2008.04.22. 10:09:08

VicGilson! Csak látnám már, hogy mikor érünk el végre oda ahonnan már tényleg nincs lejebb! Alapvetően meg azt gondolom, hogy amíg az emberek nem látnak tovább a következő havi fizunál - és persze ez alapján szavaznak - addig itt változás nem lesz, mert ezt fogják ígérni nekik. Én magam például Gyurcsánytól vártam volna valami erősebb - a végrehajtottnál sokkal nagyobb mértékű - megszorítást, de ez a szerencsétlen is inkább visszatáncolt. Orbán meg jön itt a kánaán szöveggel, amit persze mindenki be is fog szopni. Van aki azért, mert ő az Aki Még Sohasem Hazudott, van aki azért, mert "Gyurcsány takarodj", és van aki szimplán azért, mert ő megígéri megint, amit hallani akar a nép. Azzal is tele már hócipőm, hogy ebben az országban a mai napig a személyi kultuszokat élteti a nép -minden oldalról - és leszarja a tényeket. Amíg nem növünk ki ebből az "előbb azt nézem ki mondtam, aztán már nem is érdekel mit mondott" mentalitásból, addig nincs remény.

Bit Rot 2008.04.22. 10:23:03

Inkább:
Van egy ország Európában, amelynek a vezető(i) folyamatosan hazudnak.

A mai hazugság: mi majd fasza gyerekek leszünk a magas adókkal, de akkor is ide jön a tőke, mert okosak vagyunk.

KopaszMercis 2008.04.22. 10:26:31

ea szoban forgo orszag ausztria?

KopaszMercis 2008.04.22. 10:30:27

"eppen nem akart dolgozni.

VicG.

Nekem ez már elég nagy válság."

Igen oriasi a valsag ott, ahol az emberek annyira eheznek, hogy nem akarnak dolgozni...

Ez a baj... 2 ember van:
1) aki szerint minden rendben van, es minden negativumrol a jobboldal tehet, mert azok mind fasisztak
2) aki szerint valsag van, az allamcsod szelen allunk, meg 1 het ezzel a kormannyal es mindennek vege, uldozik a magyarsagot, es a zsidokkal cimboralnak

ez az orszag 99.3%-at lefedi.. nehez eldonteni, hogy ezek kozul kik a hulyebbek, es kik okoznak nagy kart.. a biztos, hogy ezek miatt nincsen fejlodes. Az egyik vagy a masik onmagaban nem volna eleg arra, hogy visszatarson, de igy egyutt tokeletesen megtamasztjak egymast.

2008.04.22. 10:46:42

hkf
El lehet ezt még húzni sok-sok évig. A szakértők(?) is ezt mondják.

KopaszMercis
Még nem államcsőd - de ez az út odavisz.

KopaszMercis 2008.04.22. 10:52:41

VicGilson:
igen 40 ev alatt.. nem 40 perc alatt.

Es akkor jon a kerdes, hogy mennyivel komolyabb/megbizhatobb/jobb az az ellenzek, aki ekkora baromsagot hirdet..

morpho 2008.04.22. 10:57:37

32 év Kádárizmus után ez a szrencsétlen társadalom vezérre vágyik.Aki majd benyúl a varázskalapba és megold mindent.Pikk-pakk lesz színes szélesvásznú falusi iskola,sok kis lurkóval,meg 18.havi nyugdíj.Ez van.Persze pontosan tudjuk,hogy lófaszt lesz,de ezek a közép-kelet európai társadalmak még mindíg felülről várják a messiást és akkor ez még nem is Oroszország.Az a gond,hogy nem lesz akkora borulás,ami hirtelen megváltoztatná ezt a gondolkodást.Ezt nem hagyná az EU sem.El kell telni még legalább 20 évnek ahhoz,hogy ráeszméljenek a magyarok,nem jó az,ha a képviselő bemondásra viszi haza a költségtérítését,mi meg fizessük ki az adónkból Gizi néni vizitdíját.
Egy német barátom úgy '91 magasságában a taxisblokád környékén azzal nyugtatgatott,hogy alig 50 év és kint vagytok a szarból.Nyert.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 11:08:40

KopaszMercis!

Nem államcsőd, és nem is lesz államcsőd, mert

a. hosszútávon kb. hasonló magasságokban tartjuk a járulékokat és az adókat, hogy ne legyen államcsőd.

b. rövidtávon csökkentünk, Kánaánt hazudunk, aztán x év múlva akármilyen csomaggal - megszorításokkal - feltöltjük megint az államkasszát, és ahol x < 10 év

Egyébként az én olvasatomban az mszp és a fidesz egykutya. Egyik sem meri megtenni, amit meg kéne, és csak pofáznak, aztán szevasz.

morpho 2008.04.22. 11:18:55

Azért ez a mostani politikai elit sem fog örökké ott ülni.Szerintem egyszer még maga a vezénylő tábornok is nyugdíjba megy.EZ SAJNOS TÉNYLEG SZOPÁS CSAK MOST,CSAK ÖNÖKNEK.NEKÜNK.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 11:21:13

Igen, de én baromira félek attól, hogy mielőtt még nyugdíjba mennek, "felnevelik" majd a "méltó" utódaikat.

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2008.04.22. 11:28:35

Néhány éve hazamentem, grundoltam egy kft-t.. Most ismét itt vagyok, családommal, Németországban. Magyarország az az ország - a történelem már többször bizonyította - ahol igazán csak lábbal lehet szavazni.

KopaszMercis 2008.04.22. 11:28:52

mondjuk ha sziggyarto pepike autista tekintetet elnezem, meg a nákoló varga mihalyt, akkor az utanpotlas kerdese nem is kerdeses.. az mszpben meg csak hulyek vannak amugy is.

2008.04.22. 11:29:15

KopaszMercis
Pontosan - ezt írtam én is.
Ill. azt nem tudom hány év kell hozzá - évtizedekig el lehet még vegetálni.
De jó ez az országnak?
Minek vállaljon gyereket az ember, ha tudja, hogy itt 20-30-40 éven belül csak a híg fos tengere lesz (és vannak sokan, akik így állnak hozzá a családalapításhoz - valahol megértem őket).

Az én olvasatomban - hasonlóan Dúvadéhoz - az ellenzék éppenannyira egy rakás szar, mint a kormány.

Oké, lehet, hogy nem olyanféle válság lesz, amit vizionáltam - de lesz ennél sokkal rosszabb is (ha így folytatjuk).

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2008.04.22. 11:32:31

Ellenzék. Jó szöveg - oszd meg és uralkodj, régi recept. A parlamentben, sajtóban tépik egymást, de jutattások és közös vadászatok tekintetében megható az összhang.

morpho 2008.04.22. 11:41:08

Nevelődnek az utódok,nyílván.Lopni fognak ők is nyilván,de talán jelent majd valami változást,hogy ők már nem a Kádárrendszerben tanultak lopni.
Ami meg a családalapítást illeti.Pár éve kicsit mámoros állapotban el/megkúrtam...Most meg fogalmam sincs,hogy hogyan magyarázzam el a fiamnak azt,ami híg fosként folyik ebben a kurva országban.

KopaszMercis 2008.04.22. 11:44:48

Igen en pl nem akarok itt gyereket nevelni...

ThufirHawat 2008.04.22. 12:20:31

Gyakorló apaként szenttül hiszem, hogy csak egy újabb generáció felnevelése oldhatja meg a problémáinkat. Aki nem akar gyereket, az nem akar érdemi változást sem.
Szerintem.

nakian 2008.04.22. 12:20:53

KopaszMercis,Azt hiszem, megfogalmaztad a legnagyobb problémát. Mintha az ország lenne politikáért, és nem a politika értünk. Nekem ez a legnagyobb bajom. Az élet kicsit többről szól, mint különböző IQ-jú és pártállású politikusok szócsatározásairól.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 12:34:54

Igazad van Nakian, csak sajna ők teremtik meg azt a környezetet, amiben a zembereknek boldogulnia kell. (Hát a törvényi keretet mindenképp).

KopaszMercis 2008.04.22. 12:42:30

ThufirHawat: nezd meg h kik azok akik arpadsavba burkolva hajigaljak a molotov koktelokat... Nezd meg h kik csinaljak a balhet csegevarara emlekezve.
A szemleletvaltasban drasztikus beavatkozas nelkul nem segit a generacios lecserelodes. Ha igazad lenne magyarorszagon az I es II VHbol okulva nem kellene h legyenek szelsojobboldaliak, es a baloldal is kihalofelben kellene hogy legyen...

Kozben szerintem a II VH ota most a legelfogadottabb a szelsojobboldali gondolkodas.

Az a baj, hogy magyarorszagon nincsenek tokos anarchistak, akik mindent felgyujtanak es mindenkinek nekimennek, hogy utana bortonbe zarjak oket :)

nakian:
nem is tudtam h ilyen okosat mondtam :)

nakian 2008.04.22. 13:27:24

VÉD,
nem azt mondom, hogy ne beszélgessünk erről, sőt, kb. az egyetlen dolog, amiben hiszek, az a civil szerveződés, hanem épp azt, hogy ezt kellene észrevennie mindenkinek, hogy mi az elsődleges, és mia másodlagos. Szerintem Az elsődleges nem a politika.

KopaszMercis,
remélem, nem hozzám méred az okosságodat, nagyon alábecsülheted magad... :)

nakian 2008.04.22. 13:28:02

Bocs. Valamikor még tudtam helyesen írni is...

Tehéntőgy 2008.04.22. 19:07:32

Dejszen már látni az új politikusi generációt.
Lesz még Újhelyi István és Rogán Antal kishazánk miniszterelnöke :-)

morpho 2008.04.22. 20:13:19

Aha, hétfőtöl szerdáig a Pisti,csötörtöktől szombatig a Tóni.A vasárnappal mi legyen?

morpho 2008.04.22. 20:13:19

Aha, hétfőtöl szerdáig a Pisti,csötörtöktől szombatig a Tóni.A vasárnappal mi legyen?

morpho 2008.04.22. 20:14:03

Azért írtam le kétszer,mert ketten vannak.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 20:20:37

A hetedik napon a Biblia szerint még az Úr is megpihent (és nyilvánvalóan ezzel példát kívánt statuálni :). T'om, hogy az szombat volt, de miért ne tehetnénk át vasárnapra?

Vasárnap az országban a kormányzás szünetel. :)

nakian 2008.04.22. 21:28:01

"Vasárnap az országban a kormányzás szünetel. :)"
Ez hülyeség. Páros héten a Pisti, páratlanon a Tóni. Egyáltalán nem vagytok konstruktívak...

morpho 2008.04.22. 21:43:18

A szökőévekre nem gondoltunk.

nakian 2008.04.22. 21:52:23

Sajnos nem oldhatok meg mindent helyettetek. Ezt találja ki a VÉD. Egyébként.... ööö... Nem éppen szökőévben van páros számú nap egy évben? Épp hogy a többi három évvel lesz a baj. Feladom. Nem leszek miniszterelnök-helyettes. Kapjatok össze rajta.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.22. 23:36:36

Ugyanmár, ki akar miniszterelnök-helyettes lenni?

Ide nekem a (párt)kasszakulcsot, mert ott van a biznyic.
süti beállítások módosítása