hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Javaslat a Nemzet Alagútjának funkciójára

2008.05.23. 19:43 Vérszegény éjszakai dúvad


"Az örök anyag boldogan halad
benned a belek alagútjain
és gazdag életet nyer a salak
a buzgó vesék forró kútjain!"


József Attila: Óda


Miután az Index.hu előrukkolt a "titkos" Orbán beszéddel, rögtön megindult a ködösítés, hogy nem is azt mondta, de ha mégis, akkor semmiképpen sem úgy gondolta, stb. A magam részéről csak annyit szeretnék hozzáfűzni Orbán szavaihoz, hogy mélységesen egyetértek vele abban, hogy Gyurcsányt idiótának nevezte, ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy valószínűleg akkor is ilyen heves bólogatásba kezdenék, amikor Gyurcsány mondaná ezt Orbánról.

Viszont sokkal érdekesebb a négyes metróról szóló kijelentésének a visszhangja. Demszky apánk ugye rögtön felkapta a vizet, naná, hiszen szívének legkedvesebb gyermekét fenyegetik kiéheztetéssel. Közgazdász szempontból persze biztos igaz, hogy racionálisabb lenne leállítani az építkezést, de szerintem még racionálisabb lenne megvizsgálni, hogy miért kerül már többszörösébe (már 2006-ban is!) a négyes metró, mint az elején tervezték, aztán megfogni a pénzt.

De azért játsszunk csak el egy pillanatra az építkezés leállításának gondolatával. Mit lehetne csinálni a Nemzet Alagútjából?

Ugye, azért már profik vagyunk az építkezések helyének alternatív felhasználása című játékban, hiszen a Nemzet Gödréből sikerült egy színvonalas szórakozóhelyet kialakítani. No, de ez a lehetőség az metróalagút esetén szóba sem jöhet, mert egyrészt ez az ötletet már egyszer eljátszottuk, hiába vannak ennek az ötletnek támogatói, másrészt meg ki a fene akar kilométereket gyalogolni, hogy találjon egy szabad asztalt.

Aztán persze arra is lehetne használni ezt a lukat, hogy eltüntessük a nyomort Budapestről. A recept szabadon megtekinthető az "A pusztító" című filmben. Csórók, prostik, prolik, visszaeső bűnelkövetők, lúzerek le a föld alá, többiek maradnak fent, aztán, ha tényleg kapunk az arcunkba majd egy John Spartant, akkor még azelőtt megütjük mielőtt elmondhatná, hogy ti legyetek egy kicsit piszkosabbak, ti meg tisztábbak. Persze lesz némi felzúdulás néhány nemzetközi szervezet részéről, de majd szarunk rája.

Na, de ha már szóba került a szarás, akkor íme az én javaslatom: (Nem, nem pöcegödör) Csináljuk meg a világ legnagyobb szarógépét. Kelenföldnél vagonszámra toljuk be a zsíroskenyeret hagymával, aztán meg jóféle tokaji borral öblítjük le az egészet. Az alagútban a masszát egy futószalag mozgatná, aztán a Keletinél (vagy ahol éppen abbahagyják a fúrást) előbukkan az igazi hamisítatlan (és hamisíthatatlan) magyaros szar. (Ráadásul ez a projekt illik is a magyar valósághoz, többek közt épp Tokajt is el akarjuk szarni. De más esetekben is magasról szarunk a természeti értékeinkre, de egyébként bármit el tudunk szarni).

Ráadásul ez a projekt biztos dobna egy kicsit az éppen halódó gazdaságon is. Hát ki az, aki ne akarná látni a világ legnagyobb szarógépét? Hát ki az, aki ne akarna belőle vásárolni egy igényesen becsomagolt kis darabkát?

Ráadásul azt a hatalmas kupac szart valakinek el kellene takarítania, hát lehetne közmunkásokat alkalmazni, vagy gazdasági vállalkozást alapítani erre a célra.

Meg lenne még egy, a köz hangulatát biztosan javító hozadéka: Mindenki látni fogja, hogy legalább azt a szart eltakarítják az arra illetékesek, nem pedig tovább növelik, amíg teljesen el nem lep minket.

22 komment

Címkék: welcome to hungary négyes metró

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr16484311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.05.23. 20:38:46

"hiszen a Nemzet Gödréből sikerült egy színvonalas szórakozóhelyet kialakítani"

Azt sikerült.Csak néha odabasszák a gitár nyakát a 4 milliárdos szórakozóhely falához amíg megfordulnak a zenészek a színpadon.
Egyébként kurvára elegem van a leállítom,kivizsgálom,haénjövök megszüntetem,feljelentem baszakodásból.
Annyi szar gyűlt össze ebben az elbaszott országban,hogy egy szarógép fel sem tünne senkinek,mert azt is ellepné a szar.

nyelv-ész 2008.05.23. 21:59:18

Nekem meg kurvára elegem van, hogy önjelölt idióták kitalálnak megalomán beruházásokat, elbasznak rá milliárdokat, közben meg úgy szar, amit kitaláltak, ahogy van. Ja, milyen jó lesz, metróval mehetünk a Kelenföldi pályaudvarról a Keletibe.
Mindezt 500 milliárdért.
Nagyon vicces.

Akkor inkább a szarógép.

Sitrep 2008.05.23. 22:05:13

földalatti bicikliút

judge dredd (törölt) 2008.05.23. 22:11:16

Na! Ez egy jó írás! Javíts ki ha tévedek, de ugye te sem azért nem szereted különösebben a két népvezért mert az ma divat? Abból marhára elegem van, hogy a közép látszatára hajazók mindkettőjüket azért nem szeressék, mert így a tisztánlátó szerepében tetszeleghetnek. Ennek a gyűlöletnek minimális olvasottság, információéhség is elegendő alapját képezné. Nos, én szeretek olvasni.
Egyébként meg "Csak semmi szarság, mert azt rühellem...
Egy szart hagyunk magunkkal szarakodni"

states 2008.05.23. 22:24:36

Nekem az tetszik, hogy az Index is úgy hallotta mástól, hogy az Orbán mit mondott. Sőt, az sincs kizárva, hogy már az is egy harmadkézből való információ volt. Most akkor az Index az egy többé-kevésbé hírportál vagy átmenet a Blikk és Nyakó István között? Szerencsére a tisztán látás végett azóta már meghallgattam Lendvai Ildikót is arról, hogy mit mondott Orbán Viktor. Így aztán már az egész ország megtudta, hogy mit mondott Orbán Viktor. Még Orbán Viktor is...

judge dredd (törölt) 2008.05.23. 22:31:52

states 2008.05.23. 22:24:36 Nem kurva mindegy mint mondott? Őszintén. Ha mostantól meg sem szólalna akkor is választást nyerne. Sőt.

HgGina 2008.05.23. 22:50:47

Lehet csinálni belőle szép, hosszú és nagy sírgödröt a korrupt politikusoknak, rendőröknek, BKV- és MÁV-vezéreknek, hülye firkászoknak, lebukott, de ma is sokat kereső D-209 típusú ügynököknek, mások munkájából támogatást felvevő, fehér mercin járó indiai menekülteknek. Az egészre terítenék hulladík kínai ruhaneműt, cipőt. Az egészet feldíszíteném zárlatos kínai karácsonyfa-izzó fűzérrel.
Demszkyível avatnám fel a sírgödröt, de őt a nem annyira olcsó kocsijával együtt ásnám el benne.

Rwindx 2008.05.24. 01:36:05

Nekem eddig HgGina ötlete tetszik legjobban, tüntessük el a szart és ne gyártsuk. Kissé radikális, de jó.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.05.24. 06:42:49

Anélkül, hogy védeni akarnám a korrupciót, demszkyéket, meg az egész négyes metrót...
Mikor kezdték tervezni? Ehhez képest mikor kezdték építeni? Mekkora volt közben az áremelkedés? (inflációt ne emlegessük, mert az nem jelzi ezt az eszetlen drágulást, amit az élet minden területén tapasztalhatunk!)

nyelv-ész 2008.05.24. 07:39:41

Nagyon jók a kérdések!
Pont azért kellett volna hagyni a fenébe, mert egy közel 40 évvel ezelőtti tervezés, ami mára finoman szólva elavult. Ráadásul annyi pénzt felemészt, hogy közben minden más lerohad. Ne felejtsük el, hogy az EU eddig egy fillért sem adott bele, ami elkészült, az a mi pénzünkön készült!

mirejmatyiő · http://www.antikkonyv.hu 2008.05.24. 07:49:59

Írjanak ki közbeszerzést a gödör betemetésére!

Baszkurátor 2008.05.24. 08:01:35

@ HgGina 2008.05.23. 22:50:47

+1

Bit Rot 2008.05.24. 08:39:16

@a nap húszpontos képe:
Nem volt akkora az áremelkedés, hogy 4-5 év alatt 200 milliárdról 500-ra emelkedjen a metró!

Itt egyértelmű, hatalmas lenyúlásról van szó (nem véletlen, hogy az MSZP-nek, SZDSZ-nek nincs adóssága a kasszában :-)

ipiapacs2 2008.05.24. 08:54:47

Barcelóna pár év alatt 90 km metrót épített a mi bekerülési költségünk 1/4-ért km-ént.
Vajon miért sikerült nekik?!
Talán mert nincs nekik demszkijük? Gabika már rég túlélte önmagát, politikalag biztosan.
Közel húsz évnyi uralkodás után elhúzhetnál már a büdös francba, te senkiházi!!

szalmaegér 2008.05.24. 09:02:14

Csókolom lehetnék én, aki elnyeri bármely projektet kivitelezésének a jogát a metróalagút hasznosítását illetően?
Mert ha igen, én szarok rá mi lenne az.
Onnantól kezdve azt fogom a legcélszerűbbnek tartani és hajlandó vagyok ezt az elgondolást közösségi portálokon rendszeres időközönként népszerűsíteni, kormányzati kommunkikáció címszó alatt, amire szintén ki tudok számlázni pár millió forintot.
Vállalom tovbbá, hogy szarok azokra, akik szerint ez nem tisztességes és hazudozom majd, mint őszödi feri.

ipiapacs2 2008.05.24. 09:08:47

4-es metró: Nagy Nemzeti elSzaró Gép.
Jelképe a Nagy Magyar Sötétségnek & Ostobaságnak & Pazarlásnak & Szűklátókörűségnek & Haverokbulijának.

well hungarian 2008.05.24. 09:13:26

Assuk tovabb, amig korbe nem er, es csinaljunk reszecskegyorsitot.

well hungarian 2008.05.24. 09:14:14

Vagy alakitsuk versenypalyava. Aki szaguldozni akar, ott megteheti anelkul, hogy masokat veszelyeztetne.

ipiapacs2 2008.05.24. 09:25:34

Legyen demonstrációs eszköz: egyik végén belemegy a nemzeti jövedelmünk, közös munkánk, adóforintunk, a másik végén ömlik ki a közepesen hig szar.
Mi ehhez értünk, ebben vagyunk tehetségesek, hungérien speciel effekt.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.05.24. 16:22:43

T. Dredd Bíró Úr! :)

Nemt'om divat-e ma amolyan függetlenként mindkét népvezért (és ezáltal tkp. mindkét tömegpártot) szidni, ha röviden akarom mondani, akkor szvsz a jelenlegi helyzetet közösen hozták össze. Tökmindegy, hogy éppen kormányon voltak-e, vagy ellenzékben. Egymás torkának átharapását másképp is meg lehet oldani, erre a legjobb példa perpill. Szlovákia.

rolika 2008.05.26. 09:10:52

a világ legnagyobb fostömlője
jeee, ennyit tudunk
süti beállítások módosítása