hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Kisstílűségből aranyérmes

2008.11.08. 08:52 Vérszegény éjszakai dúvad

Azt mondja a Gyenesei István (aki egyébként képes volt Gyurcsányt háborús hadvezérhez hasonlítani) vezette önkormányzati - és a sportért is felelős - minisztérium, hogy hajlandóak kifizetni a paralimpiai sportolóknak a nyolcadik helyért járó jutalmakat. Igazán nagylelkűek, hogy majd' két hónappal az események után eljutnak addig a szándékig, hogy akarnak fizetni. "A prémium úton van, az utolsó döntés előtt állunk, és hamarosan mindenki megkapja a pénzét." Mondja Török Ottó, én meg azt mondom, hogy ezt bizony nem értem, mert ha prémium úton van (feltételezem a sportolókhoz), akkor miféle utolsó döntés előtt állnak? Arról akarnak dönteni, hogy visszavonják-e?
De most nem meghajolni akarok a minisztériumi bürokraták előtt, mert hajlandóak az előírások szerint cselekedni, még ha egy kicsit lassan is, hanem inkább arról, hogy a bürokraták úgy akarnak a nyolcadik helyért fizetni, hogy a sportoló közben az ötödik lett. Ja, és persze méltányossági alapon.

A paralimpiai asztalitenisz versenyen a legjobb négy közé úgy lehetett bekerülni, hogy egy csoportot kellett megnyerni. Viszont akik nem kerültek be az érmes helyezésekért zajló versenybe, azok már nem helyosztóztak. A sportban az ilyen helyzeteket kétféleképp szokták kezelni.
Vagy azt mondják, hogy a versenyzők az 5.-8. helyen végeztek, vagy azt mondják, hogy ez a négy versenyző az ötödik, a következő a sorban viszont már nem hatodik, hanem kilencedik.

A minisztérium viszont magasról tesz erre a logikára, és azt mondja, hogy a mi versenyzőink bizony a nyolcadik helyen végeztek. Pedig az első besorolás szerint tulajdonképpen egy versenyen négy helyezést értek el, tehát járna nekik a prémium az ötödik, a hatodik, a hetedik és a nyolcadik helyért is, a másik esetben viszont egyértelműen ötödikek. A nyolcadik helyezést semmilyen abszurd, agyament logikával nem lehet kihozni az eseményekből. Kisstílűséggel persze igen, de miért pont a paralimpikonokkal kell ezt megtenni? Egyáltalán miért kell bárkivel is megtenni, akinek az eredménye mögött tényleg van valamilyen munka?

Persze tudom én jól, hogy gazdasági válság, meg IMF hitel és spórolni kell. De nem lehetne a spórolást az ilyen ügyek megelőzésével kezdeni? Sőt hozzá lehetne látni a régebbiek felgöngyölítéséhez, valamint a felelősök megbüntetéséhez is.

Tudom jól, hogy ehhez dolgozni kellene, de valamikor már igazán illene nekiállni.

5 komment

Címkék: abszurd paralimpia gyenesei istván török ottó

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr86756769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.11.08. 12:25:29

Érdekes a kontraszt a tehetetlen, tesze-tosza banda, és az igenis keményen, lehetőségeikhez mérten a maximumot teljesítő emberek között. Az írás annak tükrében felháborító, hogy a pénzt az előbbiek adják az utóbbiaknak. Hülye fordított világ van itt...

W Joe 2008.11.08. 12:38:23

Szégyen! A sportoló ötödik lett, meg lehet nézni az eredményeket. Gyenesei Istvánnak pedig már rég le kellett volna mondania. Ki sem kellett volna nevezni.

v.putin 2008.11.08. 14:05:18

Csatlakozom,ill. tovább megyek,szerintem egy alapos kormány átalakitás/váltás lehetővé tenné,hogy az első komment igaza bebizonyosodjon,miszerint,csak a munka eredménye
lehessen a maximált felvehető bér,prémium nélkül.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.11.08. 14:16:27

Ezért járok ide, mert itt ilyeneket olvasok. De annak örülnék, ha nem olvashatnék ilyeneket.
(nem, nem cenzúrára gondoltam)

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2008.11.11. 01:43:12

A kormányt nem átalakítani kell, hanem földig rombolni, felgereblyézni és beszórni sóval, hogy végelátható hómezőnek tűnjön.

A kontraszt nem érdekes, nem felháborító, hanem hányingerkeltő. Ha visszafordítanánk a világot, akkor végre beborulna a bili.
süti beállítások módosítása