hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 2.

2008.11.10. 15:07 Vérszegény éjszakai dúvad

Ma kora délután belenéztem a parlamenti közvetítésbe. Éppen Lendvai Ildikó beszélt, és mint mindig, most meglehetősen irritált a hangja és a beszédmódja.

Vajon nem kéne szegény képviselőnőnek összegyűjteni némi kp-t, hogy elmehessen végre egy hangszálműtétre, és elviselhető hangja legyen?
Vagy létrehozni egy alapítványt ezen szent cél érdekében. Nem komolyan, csak az esetleges állami támogatások miatt.

5 komment

Címkék: akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr18761590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.11.11. 07:36:56

engem az irritál, ahogy kinéz. de leginkább, hogy komcsi

morpho 2008.11.12. 08:11:07

Jaj rolika,nemár ezt a komcsizós vakert.Az hogy hogy néz ki,egyéni mérlegelés kérdése.Ő biztos nagyon szépnek találja magát.(egyébként én is magamat és ez így van jól)Ennek semmi köze a politikai teljesítményhez.Ettől a komcsizástól meg hányok.A Kövér erőskötél Laca,meg akkor náci?Nemár.Ez egy hülyeség.Amúgy meg elég baj az nekünk,hogy egyetlen jó nő sincs egy ekkora böszme nagy Parlamentben.

rolika 2008.11.13. 15:52:52

hát a horváth ági? ha valaki celeb, akkor az jó nő, nem? :-)

nem nagyon ismerem a kövér lacát, de úgy vagyok vele, ha valakinek az önéletrajzában halmozottan szerepelnek az mszmp meg a kisz kulcsszavak, azt erős gyakorisággal lekommunistázom. tudod, ez szervi baj nálam. mindig eszembe jut, ha tetszettünk volna forradalmat csinálni (értsd egy kicsit erőteljesebb, véresebb lett volna az átmenet), valszeg senki nem ülne a maiak közül a parlamentben. ha meg minden maradt volna a régiben (aka szocializmus), akkor is ugyanazok ülnének a nyakunkon, mint most.
(a kinézetről szóló rész tényleg bunkóság, szori)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.11.13. 19:55:28

horváthágit inkább hagyjuk.
Egyébként nem feltétlenül bántani akartam én sem Lendvait, de egész egyszerűen irritál a hangja. A hiba bennem van, mert nem ő az egyetlen :)
süti beállítások módosítása