hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Betevülés

2008.11.14. 13:47 Vérszegény éjszakai dúvad

Gondolom már észre lehetett venni, de, ha nem, akkor most mondom: a tegnapi este folyamán besorolódtam magam a tevék közé, ami annyit tesz, hogy a továbbiakban az oldalletöltések felében meg fognak jelenni a blogon az Index.hu reklámjai.

Az oldalletöltések másik felében alig hiszem, hogy bármi is meg fog jelenni, mert én biza nem fogok hirdetéseket, reklámokat kajtatni magamnak, mert szerintem több utánajárásba kerülne, mint amennyit hozna a konyhára. Meg van nekem ennél jobb dolgom is.

Lehet szidni ezt a rendszert, de szerintem nem túl nagy ár. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy szinte folyamatosak a fejlesztések az Index-birodalom házatáján.

Szóval tulajdonképpen minden marad a régiben, csak időnként villogni fog valami két darab bejegyzés között. (Azt a jobboldali kis kockát meg majd egyszer azért lejjebb húzom egy kicsivel).

1 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr22768819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása