hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Javaslat egy alternatív karácsonyra

2008.12.22. 11:55 Vérszegény éjszakai dúvad

Átböngésztem a hellókarácsony gyűjtőblogot (na, jó, egy részét), és "megnyugodva" tapasztaltam, hogy a bloggerek jelentős részének a karácsonnyal kapcsolatban az ajándékozáson, meg a recepteken kívül nem igazán van mondanivalója. Persze ez nem is csoda, a karácsony, az ünnep már régen kilépett a sima vallásos, emberszeretetes, megszületettamegváltós keretéből, mára jellemzően a fogyasztói társadalom egy-egy évének utolsó, ám a legnagyobb orgiájává vált. Illetve még arra jó, hogy alkalmat kapnak a különböző rádió-, televízióadók, egyéb  sajtóorgánumok, és szervezetek annak bemutatására, hogy ők mennyire emberségesek, és törődnek azokkal, akikkel egyébként kb. egész évben nem. Szóval ilyenkor egy rövid időre ismét fellángol a jajszegénygyerekek, meg a jajszegényegyedülállók.

Na, szóval, ha a karácsony már ennyire nem az, aminek indult, akkor félmunka helyett végezzünk inkább tisztességes munkát, és fosszuk meg a karácsonyt mindattól, amit jelentett, egész konkrétan fordítsuk meg a dolgot.

Mondjuk azt, hogy a karácsony két napja (no, meg persze 24-e is) legyen az utálkozás három napja, szóljunk be mindenkinek mindenért, veszekedjük ki magunkat, üvöltözzünk egymással, stb.

Aztán az év maradék 362/363 napján viszont legalább szerethetjük egymást tisztességesen viselkedhetünk egymással szemben, akár otthon, akár a munkahelyen, akár közlekedés közben.

Igen, tudom, nehezebb 362/363 napon keresztül normálisnak lenni még az idegenekkel szemben is, mint 3 napon keresztül, de hát egy próbát csak megérne, nem?

7 komment

Címkék: hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr86836374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.12.22. 19:50:54

Utópia. "Baszódj meg, így karácsony alkalmából." :D

morpho 2008.12.22. 20:45:54

A csajom azt magyarázza,hogy a karácsony mindig is a bőség és a rongyrázás ünnepe volt,nem csak most változott fogyasztói orgiává.Kb higgyük el neki.Amúgy meg csatlakozván immortalishoz rohadj meg te mocskos állat blogger.Karácsonykor olvasson téged a kardfogú tigris.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.12.23. 06:43:47

Kedves vendéglátó bloggazdánknak és minden olvasójának békés, meghitt Karácsonyt kívánok:
uk.youtube.com/watch?v=qlpQ_ms0IDc

Rókica

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.12.23. 16:05:11

Köszönöm szépen, és hasonló jókat (uff, mármint olyan jókat, mint amit kívánt) mindenkinek! :)

morpho,

egyébként én is hiszek a csajodnak, nem hinném, hogy az ajándékozgatás meg a dőzsölés 20. századi találmány lenne, de mégis, így azért jobban hangzott.

miért pont kardfogú tigris? (Én azt szoktam időnként mondani az embereknek, akiknek jót akarok, hogy az legyen a további életed legboldogabb pillanata, amikor egy falka jegesmedve kitombolja rajtad a szexuális vágyait...)

Bergen.Gocia (törölt) 2008.12.27. 20:53:55

Szívből kívánom, bárcsak mindazok, akik a közhit szerint szeretni tartoznak egymást, így szólnának egymáshoz két pofon között:
- Egy kicsit kevesebb szeretetet, ha lehetséges, és egy kicsit több elemi tisztességet.
(Kurt Vonnegut)

morpho 2008.12.30. 05:33:51

Nem mondanám,hogy kifejezetten ide illik,de kedd hajnalban láttam egy Attenborough filmet,az aljnövényzetben mászkáló,repkedő rovarokról és századnyi lassításban letolták,ahogy a légy leszáll a plafonra.Legnagyobb meglepetésemre,nem orsó volt az,hanem BUKFENC!!!!! méghozzá nagyon szépen kivitelezve,előre.Egy átlagos kínai pontozóbíró simán lehúzná,de ez most nem lényeg.Tehát bukfenc és nem orsó!!!

Bergen.Gocia (törölt) 2008.12.30. 10:15:52

Erre mondja Szophoklész: "Sok van, mi csodálatos, de a légynél nincs semmi csodálatosabb."
süti beállítások módosítása