hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Aggódom

2009.03.11. 09:16 Vérszegény éjszakai dúvad

Tegnap este érkezett két manuális trackback Mr. Gusztustalantól a "Kedves Feri!", illetve az "Őrület" című bejegyzésekhez.

Ugyanaz volt mindkettő, az email értesítő a következő szöveggel érkezett:

dátum 2009.03.10. 22:56 
 tárgy [hángörienidiocc] Új komment érkezett a "Kedves Feri!" című bejegyzésedhez

Bejegyzés: http://hangorienidiocc.blog.hu/2009/03/04/kedves_feri_1
Szerző: Mr. Gusztustalan
Komment: http://hangorienidiocc.blog.hu/2009/03/04/kedves_feri_1?fullcommentlist=1#c5155891

gusztustalan.blog.hu/

gusztustalan.blog.hu/2009/03/10/gusztustalan_es_hires_gyurcsany_ferenc
 

Ez még semmilyen aggodalamra nem ad okot. Az azonban sokkal inkább, hogy most reggel mindkét komment eltűnt a kommentlistából, a Gusztustalan bloggal egyetemben. Ami egyébként tényleg meglehetősen gusztustalan volt, legalábbis a tárolt változat szerint.

Én egy dologban vagyok biztos, mégpedig abban, hogy nem töröltem a kommenteket, hiszen nem szoktam sem törölni, sem moderálni semmit, függetlenül mondanivalótól, stílustól. Régebben ugyan még ki-kitöröltem egy-két duplázást, de manapság már azokat sem - ezt foghatjuk akár a lustaságra is.

Nem tudom, hogy Mr. Gusztustalan gondolta-e meg magát, és tüntetett el maga után minden nyomot, vagy valaki más takarított utána, mindenesetre úgy tűnik, hogy valaki járt a blog adminfelületén, amihez elvileg másnak nincs jogosultsága.

És ez nem tetszik, nagyon nem tetszik.

4 komment

Címkék: szógálati bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr31995338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágelvtárs 2009.03.11. 15:10:02

Szerintem az ízlésrendőrség volt, vagy a szcientológusok, jobb esetben a berényi klán, akik tudom, hogy nem tűrnek meg ilyesmit.
Hidd el, még néhány kormányellenes felhang, és még téged is eltűntethetnek, blogostul, kalapostul, zoknistul. De akkor nálam is kiborul a bili. Majd akkor én is írok blogot.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.11. 21:46:43

Ott vannak mindenhol... Nem látni őket, de a hangok a fejemben ezt mondják...

A.: A bloghu üzemeltetői úgy ahogy van, nyomtak egy fulldelete-et(nemtom hogy technikailag ez megoldható e, gondolom igen) az arcra, hogy a nyomát is eltüntessék.
B.: A nyomodban vannak, menekülj! Már az adminfelület sincs biztonságban! És ez kurvára nem vicces, ha egyes userek adminfelületén piszkálódik bárki is! Egyébként komolyan gondolkodom, hogy elköltöztetem a blogom a bloghu-ról valami napfényes karibi szigetre... :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.03.12. 07:48:59

Hát, azért, ha Occam beretvájával leszedjük magunkról a lassan mindenkiben nődögélő jó öreg paranoiát, akkor az marad, hogy én kúrtam el valahogy, csak baromira nem emlékszem rá. Ami nem lenne baj, ha a sárgaföldig ittam volna magam, csak az nem történt meg.
Egyébként nyilvánvaló, hogy az idegenek voltak. Talán még olyan anális beültetésem is van, mint Cartmannek.
süti beállítások módosítása