hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 12.

2009.04.07. 00:19 Vérszegény éjszakai dúvad

Most olvastam az OM és a HÖOK viszonyáról.

Erről eszembe jutott, hogy még régebben Pécsen volt egy HÖK elnök fickó, aki a HÖK pénzéből finanszírozta a későbbi politikai kampányát - persze csak a rossz nyelvek szerint. Persze illető tagot - akinek nem azért nem írom le a nevét, mert szégyenlős, vagy félős volnék, hanem mert tényleg elfelejtettem - később korrupcióval vádolták meg, de nem a HÖK elnöki tevékenysége miatt.

Mindezek után csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon van még az országban olyan felsőoktatási hallgató, aki szerint egy HÖK tényleg a hallgatókért van?

3 komment · 1 trackback

Címkék: akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr661050874

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Posztdiktatúra az oktatásban 2009.11.17. 15:14:41

Körülnézve a hazai politikai kultúra és civil szféra állapotán, a dahrendorfi jóslat eredeti vérmes reményeim ellenére –  egyre kevésbé mondható pesszimistának. Az első húsz év máris elillant a hatvanból, és a demokratikus...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágelvtárs 2009.04.07. 05:10:27

Hát nem tudom, egyetemen HÖK-ösnek lenni olyan, mint sportkocsival menni a diszkóba: szépvagy vagy nemvagy szép, tiedé minden formás diáklány, akinek megoldod majd a problémáit. Valahogy így volt, ha az én pécsi emlékeim nem csalnak. Én hiába voltam szép, sosem voltam HÖK-ös. Szóval igen, valahogyan a hallgatókért van. Bizonyos hallgatókért.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.04.07. 09:26:54

Hát... a HÖK is hallgatókból áll... szóval tulajdonképpen ha magukért vannak, azzal hallgatókért vannak... :-)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.04.07. 12:15:42

Egyébként a HÖK (és a HÖOK) az egyik olyan "érdekvédelmi szervezet", amelynek jelenlegi formájában nincs semmi, de semmi értelme.
süti beállítások módosítása