hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Új kedvenc

2009.09.07. 18:21 Vérszegény éjszakai dúvad

Na, az van, hogy írtam volna ma is, de mivel egy ismerősömnek ma van a szülinapja, ezért az estét inkább sörözéssel fogom tölteni. (Tegye fel mindenki a kezét, aki szerint blogot írni jobb, mint sörözni! Van ilyen? Ha, igen, akkor álljon gyorsan a sarokba a kis hazudós).

Már csak azért sem írom meg, mert van egy rossz és semmitmondó cikk, amelyre született egy ugyanolyan rossz és semmitmondó (arról nem is beszélve, hogy teljességgel értelmezhetetlen és enyhén paranoid stílusú is) kritika. Na, most egy semmitmondó cikk még inkább semmitmondó kritikájáról csakis egy abszolút semmitmondó blogbejegyzés születhetne, amit meg ki a kutya akarna elolvasni, ugyebár. Egyébként egy Mancs cikkről és egy HetiVálasz kritikáról lett volna szó. (HetiVálaszék tényleg egybeírják a nevüket?)

Szóval inkább csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy született egy új blog, amelyik nyilvánvalóan az egyik kedvencem lesz, hiszen a legidiótább kommentekből, kommentelőktől válogat.

Hajrá Kommentbajnok!

1 komment

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr461366361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.09.09. 18:43:55

bash.hu maskepp :) de jogos... en is sokat gondolkoztam egy ilyenen, aztan rajottem, hogy nem foglalkoznek vele eleget..

sorozes, vagy blog? nana, hogy sorozes. sot!
süti beállítások módosítása